🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    23. Studeni 2021. 13:13

Jojo neće vjerovatno hahahha
    Najbolje je kad je uspavan, pa ga zvuk inhalatora još smiri i praktički spava cijelo vrijeme. Možda upali, probaj :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Jojo2018
    23. Studeni 2021. 13:15

Mia38

Jojo2018

SweetDream15 mozes davati Espumisan i Biogaia u kombinaciji pogotovo ako beba ima grceve i jako napuhnut trbuscic, naravno Biogaia jednom dnevno, a Espumisan prije svakog obroka iako je meni to previse jer ako je beba dojena na zahtjev to moze biti i skoro svakih pola sata pa sam ja Espumisan davala 3-4 puta dnevno

Jojo koliko kapi Espumisana dajes?
    Nama je danas sestra od pedijatrice preporucila.
    Trbuscic mu je kao loptica dnas i bas je nervozan od toga.
    Meni se 25 kapi u svakoj bocici nekako cini puno…

Navucem u spricu 1 ml sto ti odgovara tih 25 kapi pa joj dajem u usta, ali ne za svaki obrok jer mi se isto cini previse pa sam davala 3-4 puta dnevno kad ju je bas jako mucilo, a sada joj dam ako vidim da joj je trbuscic bas jako napuhan i bude ok

💃26 🕺35
    💙🧒 2018.
    💖👶🏻2021.

Jojo2018
    23. Studeni 2021. 13:18

Bumac95  jutros smo uspjele 5 minuta sa prekidima jer stalno gura masku rukicama i hoce ju zvakat, valjda misli da je sisa 🤣

💃26 🕺35
    💙🧒 2018.
    💖👶🏻2021.

Mateja2602
    23. Studeni 2021. 13:26

Sanjarka88, znači i ti muke mučiš sa krvarenjem/smeđarenjem ?! Nadam se da ćemo se uskoro toga riješiti. I ja isto jedva čekam da obavim kontrolu kod ginekologice pa da sam mirna. 😃 p.s. i ja vam držim fige da izbjegnete koronu - Lady.D, i vama. 💪🏻💪🏻💪🏻  
    Lady.D, ja mrlje perem kao i buhtlica34, sa Dm-ovim sapunom. Namočim u hladnoj vodi i natrljam sapunom. I onda sve zveknem u mašinu i ode sve lijepo dolje. I imam još ono Justovo univerzalno sredstvo za čiščenje koje je isto odlično. S njime sam isto par puta oprala (bljuckanje, kakanje) i super je izašlo dolje. 
    Plavabosanka, ja sam se izdojila i onda sam sa prstom nakapala u njezino oko. Ali super je i ovo šta je Lady.D, napisala, jako dobra ideja. 😉 Svakako probaj, nadam se da će vam proći.

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

CarpeDiem.
    23. Studeni 2021. 13:45

Lady.D

Pozz cure…update za okice. Fizioloska i moje mlijeko su super pomogli. Malo jos curka, ali okice moze lijepo otvoriti. Jos cu neko vrijeme ponavljati postupak. Nadam se da se nece vracati.
    Plava.bosanka, ja sam kapala izdojeno mlijeko na blazinicu i tako mu brisala. I obavezno paziti da za svako oko je druga blazinica.
    Korona, nama su u subotu bili svekar i svekrva. Iako sam rekla da nam ne dolaze dok se malo ne adaptiramo, jer smo stigli iz bolnice tek u petak. I svekar dosao s maskom, kao na putu ga je uhvatilo neko smrcanje i kasalj (2 i po sata puta, halo). Javlja u nedjelju da je pozitivan. Poludila sam. Bila sam i ljuta i uplasena. Sad pratimo i nadamo se da nece biti nista.
    Pranje robice, ja sam jucer prvi put upalila bijelo na 90°. I vidjela sam da je na jednoj tetrici ostalo jos zutog. Koristim baby frosch deterdzent. Kako vi rijesavate mrlje?

Obične 2 tablete aspirina ubacim sa bijelim vesom i skine mi sve mrlje ...
    P.s muž mi je prehladen cijeli dan sam ko medicinska sestra u stanu 🤣, javim vam se predvečer kad uhvatim vremena.

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    23. Studeni 2021. 15:06

Haru super da je ginekološki sve u redu..ovo je prva kontrola od poroda? Kako da si tek sad isla?
    Bumac o bome 💪 jel ti ikad palo napamet vaditi antitijela? 
    Nek čim prije prode bronhitis da se malo i opustite konačno🙏
    LadyD onda smo u sličnim govnima 🙄 tvoj svekar je bar imao masku.... ona je simptome razvila tek naknadno pa nismo uspili prevenirat..
    Buhtlice u ruke kazes? 🤣🤣🤣🤣 
    Nisam primjetila takvu grimasu 🤷🏻‍♀️ super prirast 🤩
    Mia38 ja svom dajem sab simplex al isti vrag. Dam mu 10tak kapi 5 puta dnevno. Noću uz hranjenje ne dajem.
    Prvo sam stavljala u bočicu no kako mu često ostane mlijeka u njoj sad mu dam na žlicicu prije hranjenja. 
    CarpeDiem joj kod vas uvijek nesto, nek muz brzo ozdravi 🤞🤞🤞

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Studeni 2021. 15:11

Jackie usporavam mu hranjenje na taj način
    Al svejedno kad sisa onda toga mlijeka puna usta , curi niz kut usana, čak se zna i zagrcat.
    Evo ne kuzim u čemu je problem
    Nesto trebam naručiti iz baby centra pa sam gledala odmah i mam bočice al nemaju takve samo ovako
    https://www.babycenter.hr/mam-plasticna-bocica-anti-colic-bocica-anticolic-160-ml-sort-669903-923485.html

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    23. Studeni 2021. 15:49

Evo nam bila patronažna danas i bome mali dobro dobiva na težini... Sad smo na 5360,a prije tjedan je bio 4910 šta znači da je dobia 450, i to dojenjem 🤣🤦🏻‍♀️. Sve u svemu zadovoljna je kako napreduje. Meni na otpusnom piše da moram sa k1 d3 kapima davat i neke dha omega kapi... Sve nešto novo... Pripremam se sad na to jer nam je za 3 dana bumbar star 15 dana i trebamo krenuti sa tim dodatcima...a mislim da nas čekaju i grčevi onda 🤦🏻‍♀️😬😬. Vidit ćemo sve

Tratinčica12
    23. Studeni 2021. 16:13

Sanjarka88 🤍

Jackie usporavam mu hranjenje na taj način
    Al svejedno kad sisa onda toga mlijeka puna usta , curi niz kut usana, čak se zna i zagrcat.
    Evo ne kuzim u čemu je problem
    Nesto trebam naručiti iz baby centra pa sam gledala odmah i mam bočice al nemaju takve samo ovako
    https://www.babycenter.hr/mam-plasticna-bocica-anti-colic-bocica-anticolic-160-ml-sort-669903-923485.html

Je li početni sisač na boci? Da mu nije prebrz protok ako.je slučajno veći?
    Moj baš halapljivo jede, ali kad tako radim, popuštam da se sisač isprazni i da mu ne ide previše bude dobro. Zna se zagrcnit ako dugo ne popustim.
    -
    To je ta bočica sa linka 😊😊
    -
    Evo ja dns dala prvi put Oleovit D3 kapi. Dala sam oko 11 ujutro. Zasad nije bilo nuspojava. Osim obilnog kakanja maloprije 🙈🙈 prvi put da mu je prošlo kroz pelenu, na odjeću 😂 inače mu je stolica senfasto žuta. Ova je bila i takva i neka zelenkasta i vodenija nego inače 🙈🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

Haru
    23. Studeni 2021. 17:08

Sanjarka88 🤍

Haru super da je ginekološki sve u redu..ovo je prva kontrola od poroda? Kako da si tek sad isla?
    Bumac o bome 💪 jel ti ikad palo napamet vaditi antitijela?
    Nek čim prije prode bronhitis da se malo i opustite konačno🙏
    LadyD onda smo u sličnim govnima 🙄 tvoj svekar je bar imao masku…. ona je simptome razvila tek naknadno pa nismo uspili prevenirat..
    Buhtlice u ruke kazes? 🤣🤣🤣🤣
    Nisam primjetila takvu grimasu 🤷🏻‍♀️ super prirast 🤩
    Mia38 ja svom dajem sab simplex al isti vrag. Dam mu 10tak kapi 5 puta dnevno. Noću uz hranjenje ne dajem.
    Prvo sam stavljala u bočicu no kako mu često ostane mlijeka u njoj sad mu dam na žlicicu prije hranjenja.
    CarpeDiem joj kod vas uvijek nesto, nek muz brzo ozdravi 🤞🤞🤞

Išla sam mjesec dana nakon poroda u bolnicu na kontrolu, a ovo je prvi pregled kod mog ginekologa. 🙂

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.