🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Buba Bublica
    15. Studeni 2021. 19:43

Buba Bublica

sunce7

Carpediem hvala pogledat cu i to.
    Kako nam je curka? 🥰
    Cure jeste kupovale vrece za kolica? Nasa kosara je dobro postavljena unutra al evo ne znam kakvu vrecu jos kupiti, Nuna cini mi se nema bas vrecu posebno
    Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
    Ania sve znam kako ti je, beba je jos mala, uhodavate se. Nadan se sa ce kroz koji tjedan to biti iza vas i da ces nam se javiti.🥰
    Plavabosankodi sii?

meni taman izletio story na Instagramu nuna vreća, pa provjeri online 😁 ja imam nunu Triv i košara je topla, uz deblju dekicu i medo odjelce po meni bi trebalo biti ok alii mi smo na moru i nema ode bas prave zime 🙂❤️

Buba Bublica

sunce7

Carpediem hvala pogledat cu i to.
    Kako nam je curka? 🥰
    Cure jeste kupovale vrece za kolica? Nasa kosara je dobro postavljena unutra al evo ne znam kakvu vrecu jos kupiti, Nuna cini mi se nema bas vrecu posebno
    Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
    Ania sve znam kako ti je, beba je jos mala, uhodavate se. Nadan se sa ce kroz koji tjedan to biti iza vas i da ces nam se javiti.🥰
    Plavabosankodi sii?

meni taman izletio story na Instagramu nuna vreća, pa provjeri online 😁 ja imam nunu Triv i košara je topla, uz deblju dekicu i medo odjelce po meni bi trebalo biti ok alii mi smo na moru i nema ode bas prave zime 🙂❤️

https://malizakladi.hr/nuna-zimska-vreca-15725

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

Ljesnjak
    15. Studeni 2021. 20:01

Ja sam uzela cottonmuse vrecu univerzalnu i prekrasna je.

• sunce7
    15. Studeni 2021. 20:52

Bravo buba al mi nije jasno ovako nam skoro izgleda i kosara unutra od Demi grow, zato me buni.
    Ljesnjak ove su mi predivne😍😍 

Haru
    15. Studeni 2021. 21:29

ivkica

Mi se evo cijepili danas. Teški 5930 g i veliki 60,5 cm ☺️ narastao je 6,5 cm u mjesec dana 😳

Bravooo! Mi smo ma cijepljenju bili 6200g i 61,5 cm.😄

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    15. Studeni 2021. 21:33

Dannna

I pozdrav od mog mede sa današnje kavice
    https://ibb.co/1djkmDk

Danna baš mi je drago da si se javila i da ste dobro! Znala sam se pitati kako ste. Medo je presladak! Cure uživajte i javi nam se kada stigneš. ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

• Buba Bublica
    15. Studeni 2021. 22:06

sunce7

Bravobuba al mi nije jasno ovako nam skoro izgleda i kosara unutra od Demi grow, zato me buni.
    Ljesnjak ove su mi predivne😍😍

ja bi rekla da je ovo vise namijenjeno za sportsko sjedalo nego za košaru

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• buhtlica34
    16. Studeni 2021. 01:25

Ja sam u lidlu kupila skafander i njega ću staviti u košaru. To mi je nekako ok za košaru, mislim da ne treba zimsku vreću sada a koštao je 1e0kn

• buhtlica34
    16. Studeni 2021. 01:25

130

Tracy_
    16. Studeni 2021. 03:40

Ljesnjak

Pozdrac drage moje,

Ja imam nosiboo pro i meni je to super, ocisti nosic u trenu, nisam ga puno koristila vec samo isprobala jer joj je nosic okej, ali izvukao joj je ono malo kaj je bilo u nosicu.
    Za tjemenicu smo kupili mustelu, uocila sam par krugova di se ljuska i odmah reagirala, nakon 3 dana otislo. U rodilistu mi dali savjet da joj svaki dan namezem kosicu s uljem i to sam radila s bademovim, ali sam shvatila da ima alergiju na njega, dobije sitne pristice. Nakon toga sam prrestala i pojavilo se to ljuskanje, tako da mislim da bi trebalo stavljati ulje samo pronaci koje odgovara bebi. Evo ja radi te alergije ne stavljam nista. I da bili smo na cvakanju freneluma(kod dr kojeg mi preporucila Tracy) i mogu zbilja potvrditi da joj je to smetalo za hranjenje i uzrokovalo cesce bljuckanje i stucanje.

Ja ne stignem ništa natipkat, na mail nikako da odgovorim 😂🙈 ali jeeeeej ❤️🎉 baš mi je drago.

Tracy_
    16. Studeni 2021. 03:53

Vreća - pokušat ću uvatit ovaj tjedan u Lidla onu.
    ..
    Kile - pala sam na ispod svoje kilaže, već sam par dana nakon poroda vratila se na svoju, nisam imala viška vode ni ičeg a u trudnoći san bila samo na +7. Sad me valjda dojenje izilo, plus peti kat bez lifta i šetnje. Imam 53 kile ali meni to nije drago 🙈 jeden i pokušavam kalorijski povećat unos ali jednostavno ne stignem koliko bi tila.
    ..
    Muž - ja to nebi trpila ni sekunde, teško mi je bilo iti pročitat i sjebano je nekog s malom bebom savjetovat išta, pogotovo iza ekrana, ali ove opisane situacije, taj mentalitet i toksičan odnos nebi niti sekunde trpila. Ma ni bez diteta a kamoli sa ditetom.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.