Carpediem hvala pogledat cu i to.
Kako nam je curka? 🥰
Cure jeste kupovale vrece za kolica? Nasa kosara je dobro postavljena unutra al evo ne znam kakvu vrecu jos kupiti, Nuna cini mi se nema bas vrecu posebno
Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
Ania sve znam kako ti je, beba je jos mala, uhodavate se. Nadan se sa ce kroz koji tjedan to biti iza vas i da ces nam se javiti.🥰
Plavabosankodi sii?
meni taman izletio story na Instagramu nuna vreća, pa provjeri online 😁 ja imam nunu Triv i košara je topla, uz deblju dekicu i medo odjelce po meni bi trebalo biti ok alii mi smo na moru i nema ode bas prave zime 🙂❤️
Carpediem hvala pogledat cu i to.
Kako nam je curka? 🥰
Cure jeste kupovale vrece za kolica? Nasa kosara je dobro postavljena unutra al evo ne znam kakvu vrecu jos kupiti, Nuna cini mi se nema bas vrecu posebno
Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
Ania sve znam kako ti je, beba je jos mala, uhodavate se. Nadan se sa ce kroz koji tjedan to biti iza vas i da ces nam se javiti.🥰
Plavabosankodi sii?
meni taman izletio story na Instagramu nuna vreća, pa provjeri online 😁 ja imam nunu Triv i košara je topla, uz deblju dekicu i medo odjelce po meni bi trebalo biti ok alii mi smo na moru i nema ode bas prave zime 🙂❤️
https://malizakladi.hr/nuna-zimska-vreca-15725
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Bravo buba al mi nije jasno ovako nam skoro izgleda i kosara unutra od Demi grow, zato me buni.
Ljesnjak ove su mi predivne😍😍
Mi se evo cijepili danas. Teški 5930 g i veliki 60,5 cm ☺️ narastao je 6,5 cm u mjesec dana 😳
Bravooo! Mi smo ma cijepljenju bili 6200g i 61,5 cm.😄
'21. 💙
'24. 💛
I pozdrav od mog mede sa današnje kavice
https://ibb.co/1djkmDk
Danna baš mi je drago da si se javila i da ste dobro! Znala sam se pitati kako ste. Medo je presladak! Cure uživajte i javi nam se kada stigneš. ❤️
'21. 💙
'24. 💛
Bravobuba al mi nije jasno ovako nam skoro izgleda i kosara unutra od Demi grow, zato me buni.
Ljesnjak ove su mi predivne😍😍
ja bi rekla da je ovo vise namijenjeno za sportsko sjedalo nego za košaru
Rodila se ljubav 18.10.2021.
Šimun Limun 🍋👼💙
Ja sam u lidlu kupila skafander i njega ću staviti u košaru. To mi je nekako ok za košaru, mislim da ne treba zimsku vreću sada a koštao je 1e0kn
Pozdrac drage moje,
Ja imam nosiboo pro i meni je to super, ocisti nosic u trenu, nisam ga puno koristila vec samo isprobala jer joj je nosic okej, ali izvukao joj je ono malo kaj je bilo u nosicu.
Za tjemenicu smo kupili mustelu, uocila sam par krugova di se ljuska i odmah reagirala, nakon 3 dana otislo. U rodilistu mi dali savjet da joj svaki dan namezem kosicu s uljem i to sam radila s bademovim, ali sam shvatila da ima alergiju na njega, dobije sitne pristice. Nakon toga sam prrestala i pojavilo se to ljuskanje, tako da mislim da bi trebalo stavljati ulje samo pronaci koje odgovara bebi. Evo ja radi te alergije ne stavljam nista. I da bili smo na cvakanju freneluma(kod dr kojeg mi preporucila Tracy) i mogu zbilja potvrditi da joj je to smetalo za hranjenje i uzrokovalo cesce bljuckanje i stucanje.
Ja ne stignem ništa natipkat, na mail nikako da odgovorim 😂🙈 ali jeeeeej ❤️🎉 baš mi je drago.
Vreća - pokušat ću uvatit ovaj tjedan u Lidla onu.
..
Kile - pala sam na ispod svoje kilaže, već sam par dana nakon poroda vratila se na svoju, nisam imala viška vode ni ičeg a u trudnoći san bila samo na +7. Sad me valjda dojenje izilo, plus peti kat bez lifta i šetnje. Imam 53 kile ali meni to nije drago 🙈 jeden i pokušavam kalorijski povećat unos ali jednostavno ne stignem koliko bi tila.
..
Muž - ja to nebi trpila ni sekunde, teško mi je bilo iti pročitat i sjebano je nekog s malom bebom savjetovat išta, pogotovo iza ekrana, ali ove opisane situacije, taj mentalitet i toksičan odnos nebi niti sekunde trpila. Ma ni bez diteta a kamoli sa ditetom.
Sortiraj odgovore
Najstariji