🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mišić
    15. Studeni 2021. 18:55

Ajme opet vas nisam stigla pratiti i sad uletim u ove zalosne price. 🥺 nemam vam nista pametno za napisati, Carpe je sve rekla.
    CarpeDiem od srca se nadam da je malena bolje. 🙏🏻🙏🏻
    Bumac probaj mu kapati Sinomarin babies ampule direktno u nosic, moju je to spasilo. Tocno to je i nama bilo, zacepljeno negdje gore duboko. Prvo nam je pedijatrica preporucila inhaliranje s njima, ali nije pomoglo i onda je rekla da direktno ukapamo. 
    ____
    Nas je opet pokosila druga po redu opaka viroza i nisam vas stigla pratiti. Nadam se da su vam bebice zdrave. 🙂
    ____
    Kile ostale mi jos 2 i ne daju se 🤣
    Trbuh a ono, moglo bi i bolje, nije mi jos skroz ravan. 🙈🤣 primjecujem da mi sad sporije ide nego nakon prvog poroda, a ovaj put imam i malu dijastazu. Lagano vjezbam koliko stignem, ali ove bolescine me skroz izbacuju iz ritma. 🙈

• buhtlica34
    15. Studeni 2021. 19:00

Moja isto štuca, pitala sam danas patronažnu jel to ok ona kaže da je to sve normalno i da se ne zabrinjavam. Dobila je 70 g od petka do danas, tako da mi je malo lakše, ali rekla je da joj moram davati minimalno 60 ml hrane. Da imam dovoljno mlijeka i sa je držim na cici dok ona ne posisa sve, i dalje je vazem prije i nakon obroka. To dojenje kod nas traje barem sat vremena dok ne navuče 50-60 ml jer je Mila malo lijena. Krene pa stane i tako u nedogled. Onda se uspava. A bome ove metode sve koje su mi pokazali za razbuđivanje ne pomažu...
    Cure koje su bile na carskom, nosite li steznik? Ako da kad ste počele? Mene nekako strah preko reza stavljati.
    Moram još pohvaliti e novorođenče za prijavu djeteta. To smo danas obavili, koji blagoslov da ne moraš hodati nigdje nego sve online napraviš!
    Ima netko iz samobora da preporuči pedijatra tu? Zvati ću za upis čim oib dobije. 

• Buba Bublica
    15. Studeni 2021. 19:41

sunce7

Carpediem hvala pogledat cu i to.
    Kako nam je curka? 🥰
    Cure jeste kupovale vrece za kolica? Nasa kosara je dobro postavljena unutra al evo ne znam kakvu vrecu jos kupiti, Nuna cini mi se nema bas vrecu posebno
    Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
    Ania sve znam kako ti je, beba je jos mala, uhodavate se. Nadan se sa ce kroz koji tjedan to biti iza vas i da ces nam se javiti.🥰
    Plavabosankodi sii?

meni taman izletio story na Instagramu nuna vreća, pa provjeri online 😁 ja imam nunu Triv i košara je topla, uz deblju dekicu i medo odjelce po meni bi trebalo biti ok alii mi smo na moru i nema ode bas prave zime 🙂❤️

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• Buba Bublica
    15. Studeni 2021. 19:43

Buba Bublica

sunce7

Kako nam je curka? 🥰
    Cure jeste kupovale vrece za kolica? Nasa kosara je dobro postavljena unutra al evo ne znam kakvu vrecu jos kupiti, Nuna cini mi se nema bas vrecu posebno
    Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
    Ania sve znam kako ti je, beba je jos mala, uhodavate se. Nadan se sa ce kroz koji tjedan to biti iza vas i da ces nam se javiti.🥰
    Plavabosankodi sii?

meni taman izletio story na Instagramu nuna vreća, pa provjeri online 😁 ja imam nunu Triv i košara je topla, uz deblju dekicu i medo odjelce po meni bi trebalo biti ok alii mi smo na moru i nema ode bas prave zime 🙂❤️

Buba Bublica

sunce7

Kako nam je curka? 🥰
    Ivkica 😱😱 pravi momcic🥰
    Plavabosankodi sii?

https://malizakladi.hr/nuna-zimska-vreca-15725

Šimun Limun 🍋👼💙

Ljesnjak
    15. Studeni 2021. 20:01

Ja sam uzela cottonmuse vrecu univerzalnu i prekrasna je.

• sunce7
    15. Studeni 2021. 20:52

Bravo buba al mi nije jasno ovako nam skoro izgleda i kosara unutra od Demi grow, zato me buni.
    Ljesnjak ove su mi predivne😍😍 

Haru
    15. Studeni 2021. 21:29

ivkica

Mi se evo cijepili danas. Teški 5930 g i veliki 60,5 cm ☺️ narastao je 6,5 cm u mjesec dana 😳

Bravooo! Mi smo ma cijepljenju bili 6200g i 61,5 cm.😄

'21. 💙
    '24. 💛

Haru
    15. Studeni 2021. 21:33

Dannna

I pozdrav od mog mede sa današnje kavice
    https://ibb.co/1djkmDk

Danna baš mi je drago da si se javila i da ste dobro! Znala sam se pitati kako ste. Medo je presladak! Cure uživajte i javi nam se kada stigneš. ❤️

'21. 💙
    '24. 💛

• Buba Bublica
    15. Studeni 2021. 22:06

sunce7

Bravobuba al mi nije jasno ovako nam skoro izgleda i kosara unutra od Demi grow, zato me buni.
    Ljesnjak ove su mi predivne😍😍

ja bi rekla da je ovo vise namijenjeno za sportsko sjedalo nego za košaru

Šimun Limun 🍋👼💙

• buhtlica34
    16. Studeni 2021. 01:25

Ja sam u lidlu kupila skafander i njega ću staviti u košaru. To mi je nekako ok za košaru, mislim da ne treba zimsku vreću sada a koštao je 1e0kn

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani