🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    16. Studeni 2021. 18:38

Sanjarka88 🤍

Nego….

Druzenje s muzem 😁 bas ste striktno čekali prvi porod? 🙈

Da... i dobila zeleno svjetlo ali samo s kondomom. Maternica se nije skupila do kraja i dio lohija je jos unutri. I tako je i sad.🙄 spricam oksitocinsk sprej u noa prije dojenja i cekam da to izade 🤣
    Nego, kako cure kod vas koje ste šivane izgledaju bračne diznosti?  Kod mene, ajme majko. Mislim da su me prešili 🙄

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• MARELA
    16. Studeni 2021. 19:00

bumac95

Uglavnom. Knjiga se bavi teorijom da sva djeca prolaze kroz iste razvojne skokove u slično vrijeme. Tjedni se gledaju prema terminu, a ne prema rođenju. Neće sva djeca imati u isto vrijeme sve znakove, niti će nakon skoka moći sve ovo napraviti.
    Nama je za sad prvi skok bio točan, a drugi počeo jucer i to toliko primijetim da nije humano. Dakle dva dana već ne spava oreko dana (uopće!!!) ma šta god ja radila. Zaspe na kratko i odmah dreka neka. Tako da se nama za sad ovo pokazalo točnim. Drugo dijete doslovno 😂
    Skokovi mogu trajat od jednog/dva dana, pa i do 10. Opet ovisi o djetetu. Sljedeći skok (5.) je tamo negdje oko petog mjeseca života pa ću ako vas bude zanimalo o njemu i idućima pisat nešto kasnije. Sad smo još daleko od toga 😂
    Eto, ako koju još šta zanima detaljnije neka pita pa ću napisat šta sam pročitala :D

Onakk..citam ovo bas dok mi otpada lijevica dok zibam svog 5 kilasa i uzivam u trnjenju prstiju😅 jer frajer od prije 2 dana manje spava po danu, nema sanse zaspat sam ili nakon hranjenja, vise place, popodne zaspe na kratko i trazi paznju..dakle mi smo u prvom skoku sa 5 tjedana.
    Nego...jel ima ta knjiga kakve savjete za roditelje, kako sacuvat zivu glavu?😅😅 cijeli dan je na meni dns i sad lijepo spava na mojoj ruci ko gospon, a da ga spustim u kind oci bi se sirom odmah otvorile i cula bi svoje😜🙃🙃

• MARELA
    16. Studeni 2021. 19:16

CarpeDiem.

plavabosanka

Ženice hvala vam svima na podršci i na riječima utjehe❣❣
    Ne kažem da sam ja divna i sjajna jer nekad stvarno ne stignem skuhat i spremit ako on cijeli 

Dobro, to su sad već neke druge stvari što se tiče njegovih ili tvojih i uzdržavanja. U to ne bih ulazila. Svakako morate odlučiti skupa gdje će ići vas novac i kome.
    Elem, stručno prepoznajem odredjene obrasce, a to je da ti kao žrtva (u kojem god smislu) nadjes opravdanje za svaki njegov postupak. Pa čak i u toj nesretnoj recenici "dobar je dok ne popije" , zaboravila si napisati … "dok ne popije, ne stisne po gasu i ne ubije nas" na primjer.
    Po meni ste vi presli osnovne granice postovanja, on tebi verbalno, ti njemu fizički vracajuci, bar što se tog jednog primjera tice… ali ako si ti odlučila da vam je tako ljepo, da je to odnos kakav želis, ne bih se ja više nikako mjesala ni savjetovala ništa po pitanju vašeg odnosa.

Carpe, jesi li ti po struci psiholog ili sl struke? Nisam pohvatala dal si prije napisala, a vidim da imas dobru podlogu🙂
    Ovo za osnovne granice postovanja je ziva istina, znaci ja nebi nikada dozvolila da mi decko, muz ili prijatelj kaze 'daj ne seri' (a da nije onak jednom u 100 god iz sprda ili sale) ili 'bas si p...zda' , kretenu itd, sto sam cula da se neki parovi bez pardona pocaste, a spada u 'light napade' u odnosu na neke, ali ujedno je i uvertira u puno gore i teze stvari. Samaranje da ne govorim, bacanje posuđa na nekog itd. Kad to dozvolis da ti netko govori, onda vise nema granica, ali isto vrijedi i za nas prema drugome. Stvari su zapravo jednostavne, nebi trebalo ciniti drugome nesto sto sami nebi htjeli dozivjeti, ali isto tako nebi trebali ni dopustati nedopustivo.

Zara7
    16. Studeni 2021. 19:20

Curee, jel ima neka problema i savjeta za pelenski osip? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

bumac95
    16. Studeni 2021. 19:25

Plavabosanka i moj vise gleda okolo nego bas u ljude. Valjda mu nismo zanimljivi hhah
    Lollypop i mi smo u drugom. Drugi dan danas. Evo 7:30 on je dva puta po 20 min spavao i to je to od 7 ujutro. Nadam se da će proc za koji dan hahaha

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    16. Studeni 2021. 19:30

Angelly to je ta da. Ima i aplikacija i 35 kn je :D
    Pokloncic bravo za kilice 🥰
    Sanjarka ja sam čekala čisto jer se nisam psihički osjećala spremno prije nego od potvrdi hahah
    Sad ima već 10 dana od pregleda i jednom smo samo i moram ti priznat da nisam uživala uopće 🤭😂
    Vise mi je bilo smješno sve skupa. U žaru igre meni mlijeko krene kapat po njemu. Znaci šou je bio 😂😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Zara7
    16. Studeni 2021. 19:32

bumac95

U žaru igre meni mlijeko krene kapat po njemu. Znaci šou je bio 😂😂😂

Vrh života, gasi internet 😂😂😂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Tonkica111
    16. Studeni 2021. 19:32

Curke priključujem se ekipi...🤗🤗. 
    Prošli četvrtak sam rodila mojeg bumbara od 5170, i 54 cm... I da... Prirodni porod... Ostavit ću porod iza sebe jer sam dobila najlipšu nagradu... Dojimo,izdajamo, spavamo.. . Još se moram naviknit da bebe samo jedu i spavaju. Vjerovatno ću imat pitanja za vas, pa se nadam da ćete mi pomoć. 🤗🥰

bumac95
    16. Studeni 2021. 19:35

Buhtlica i ja sam mislila da ne jede dovoljno pa mi je patronazna rekla da mu jednom nakon podoja napravim bočicu i vidim koliko će pojest. Ako pojede 10,20 ml nije bio gladan. Ako pojede 40,50 znaci da se ne najede dovoljno. Probala sam tako pa sam zaključila da ipak pojede dovoljno i od tada se ne brinem. 
    Možda joj ne treba stalno 60 ml. Svaka beba je drugačija. Tvojoj je možda dovoljno bubam 50. Ako dobiva uredno na kilaži i imam dosta popisanih pelena, ja se ne bi brinula :D

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    16. Studeni 2021. 19:39

Marela imaju i savjeti za roditelje. Napišem o tome kad ovaj moj odluci malo izac iz ruku jer mi je nezgodno jednom rukom tipkat i citat knjigu 😂
    Zara smješno je i nama bilo. Ubilo nam trenutak 😂
    Sljedeći put il sam dolje, ili nosim grudnjak 🤦🏼‍♀️😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani