Poklončić jelda?i I ja malo zavidim. I to da štrca u mlazovima mislim da bi orgazam od sreće dozivjela 😁😁
Ajme dan za noć zamjenila, pa horor. Nadam da neće dugo trajati. 🤞🤞🤞
MARELA ma joj da je on dobar kad ga spustim nebi riječi rekla 🤣 desava se ali premalo vremenski. Moram ga vratit natrag na sebe jer naravno niti je naspavan onda niti ista.
Ponosnamama samo plači. Ja oplačem svako toliko. Osjecam se ko nesposobna cmizdravica 🤣 ne stignem nista i stalno cmizdrim zbog toga 😅
Bumac hvala 🌹
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Uglavnom. Knjiga se bavi teorijom da sva djeca prolaze kroz iste razvojne skokove u slično vrijeme. Tjedni se gledaju prema terminu, a ne prema rođenju. Neće sva djeca imati u isto vrijeme sve znakove, niti će nakon skoka moći sve ovo napraviti.
Nama je za sad prvi skok bio točan, a drugi počeo jucer i to toliko primijetim da nije humano. Dakle dva dana već ne spava oreko dana (uopće!!!) ma šta god ja radila. Zaspe na kratko i odmah dreka neka. Tako da se nama za sad ovo pokazalo točnim. Drugo dijete doslovno 😂
Skokovi mogu trajat od jednog/dva dana, pa i do 10. Opet ovisi o djetetu. Sljedeći skok (5.) je tamo negdje oko petog mjeseca života pa ću ako vas bude zanimalo o njemu i idućima pisat nešto kasnije. Sad smo još daleko od toga 😂
Eto, ako koju još šta zanima detaljnije neka pita pa ću napisat šta sam pročitala :D
Ajmeee 🙈 skocit cu sa balkona zboh ovih skokova 🤣 mi prezivjeli prvi, sad nam je drugi.. Nikad necu zaboravit ona predivna prva 2 tjedna kad je spavao
Hahah da i kad sam se pitala sta mu je zast stalno spavai htjela da bude budan🤣🤣😅
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Ženice hvala vam svima na podršci i na riječima utjehe❣❣
Ne kažem da sam ja divna i sjajna jer nekad stvarno ne stignem skuhat i spremit ako on cijeli dan visi na meni ili ako smo imali lošu noć pa jedva čekam da zaspi da bi i ja mogla zaspati. I ljuti i mene to kad je drlog u stanu i nema kuhanog. Inače kad ne popije je dobar, al kad popije katastrofa. I još uvijek nekad ne kuži da se mi moramo prilagoditi bebi, a ne bebač nama. Njegovi starci su se inače rastali jer su oboje pili, a tata je uvijek radio mama bila kući sama s klincima i sad o njoj svekar priča sve najgore. I uvijek je pričao kako ne želi kad dobijemo bebu biti ko oni i da ima školu, a ne želi biti ni ko moji jer su se oni isto svađali i imali smo dogovor da nećemo i da učimo iz njihovih grešaka. Što se tiče financija nije da nam fali al je on navikao da je tu i moja plaća koja se trošila na luksuz i trgovinu a njegova ostajala za račune. A on plaća dom mami u Hrv. 500 € jer je njegov brat retardiran i neodgovoran i misli da mi imamo para jer smo u DE pa mozemo. Znači pola moje plaće, a sad kako nema moje plaće i kako su cijene buknile to se osjeti itekako. Al ja sam u početku prije neg što smo dobili dijete uvijek govorila da će nam financije bit drugačije kad beba dođe i da se mora naviknut na to. Sad samo čekam kad mu se nedaj Bože i tata razboli pa ćemo za njega morat još više plaćat jer jebi on neodgovoran i nema ni zdravstvo, a ni dana radnog staža(radi al ovako) 😒😒 I onda on pizdi jer moji kao imaju para jer tata se stvarno muči i trga po bauštelama da skupi i da se jednog dana nebi mi morali skrbit o njima.
Dobro, to su sad već neke druge stvari što se tiče njegovih ili tvojih i uzdržavanja. U to ne bih ulazila. Svakako morate odlučiti skupa gdje će ići vas novac i kome.
Elem, stručno prepoznajem odredjene obrasce, a to je da ti kao žrtva (u kojem god smislu) nadjes opravdanje za svaki njegov postupak. Pa čak i u toj nesretnoj recenici "dobar je dok ne popije" , zaboravila si napisati ... "dok ne popije, ne stisne po gasu i ne ubije nas" na primjer.
Po meni ste vi presli osnovne granice postovanja, on tebi verbalno, ti njemu fizički vracajuci, bar što se tog jednog primjera tice... ali ako si ti odlučila da vam je tako ljepo, da je to odnos kakav želis, ne bih se ja više nikako mjesala ni savjetovala ništa po pitanju vašeg odnosa.
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Ne kažem da sam ja divna i sjajna jer nekad stvarno ne stignem skuhat i spremit ako on cijeli dan visi na meni ili ako smo imali lošu noć pa jedva čekam da zaspi da bi i ja mogla zaspati. I ljuti i mene to kad je drlog u stanu i nema kuhanog. Inače kad ne popije je dobar, al kad popije katastrofa. I još uvijek nekad ne kuži da se mi moramo prilagoditi bebi, a ne bebač nama. Njegovi starci su se inače rastali jer su oboje pili, a tata je uvijek radio mama bila kući sama s klincima i sad o njoj svekar priča sve najgore. I uvijek je pričao kako ne želi kad dobijemo bebu biti ko oni i da ima školu, a ne želi biti ni ko moji jer su se oni isto svađali i imali smo dogovor da nećemo i da učimo iz njihovih grešaka. Što se tiče financija nije da nam fali al je on navikao da je tu i moja plaća koja se trošila na luksuz i trgovinu a njegova ostajala za račune. A on plaća dom mami u Hrv. 500 € jer je njegov brat retardiran i neodgovoran i misli da mi imamo para jer smo u DE pa mozemo. Znači pola moje plaće, a sad kako nema moje plaće i kako su cijene buknile to se osjeti itekako. Al ja sam u početku prije neg što smo dobili dijete uvijek govorila da će nam financije bit drugačije kad beba dođe i da se mora naviknut na to. Sad samo čekam kad mu se nedaj Bože i tata razboli pa ćemo za njega morat još više plaćat jer jebi on neodgovoran i nema ni zdravstvo, a ni dana radnog staža(radi al ovako) 😒😒 I onda on pizdi jer moji kao imaju para jer tata se stvarno muči i trga po bauštelama da skupi i da se jednog dana nebi mi morali skrbit o njima.
Dobro, to su sad već neke druge stvari što se tiče njegovih ili tvojih i uzdržavanja. U to ne bih ulazila. Svakako morate odlučiti skupa gdje će ići vas novac i kome.
Elem, stručno prepoznajem odredjene obrasce, a to je da ti kao žrtva (u kojem god smislu) nadjes opravdanje za svaki njegov postupak. Pa čak i u toj nesretnoj recenici "dobar je dok ne popije" , zaboravila si napisati … "dok ne popije, ne stisne po gasu i ne ubije nas" na primjer.
Po meni ste vi presli osnovne granice postovanja, on tebi verbalno, ti njemu fizički vracajuci, bar što se tog jednog primjera tice… ali ako si ti odlučila da vam je tako ljepo, da je to odnos kakav želis, ne bih se ja više nikako mjesala ni savjetovala ništa po pitanju vašeg odnosa.
Jos jednom te potpisujem 🤷🏻♀️
Nego....
Druzenje s muzem 😁 bas ste striktno čekali prvi porod? 🙈
Nego….
Pregled * 🙄🙈
Ljudi, pkako znate da vam je dijete dovoljno pojelo? Meni ona zaspe na sisi, mislim spava i dok doji, ali onda kad je uspijem probuditi ne pzeli jesti.
Ostavila mi je vagu patronažna ali ona danas nije uspila pojesti 60 ml svaki obrok, a ja imam mlijeka.
Luda sam, mislim da ću pasti u depresiju, jako me opterećuje to hranjenje. Plus spava po sat vremena i budi se gladna.
Ne znam što da radim.
Muž me pokušava umiriti ali ja sam napola luda. Kako kombinirati dohranu i dojenje? Poklončićmozes ti napisati, naše se bebe slične dobi
Nego….
Da... i dobila zeleno svjetlo ali samo s kondomom. Maternica se nije skupila do kraja i dio lohija je jos unutri. I tako je i sad.🙄 spricam oksitocinsk sprej u noa prije dojenja i cekam da to izade 🤣
Nego, kako cure kod vas koje ste šivane izgledaju bračne diznosti? Kod mene, ajme majko. Mislim da su me prešili 🙄
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Uglavnom. Knjiga se bavi teorijom da sva djeca prolaze kroz iste razvojne skokove u slično vrijeme. Tjedni se gledaju prema terminu, a ne prema rođenju. Neće sva djeca imati u isto vrijeme sve znakove, niti će nakon skoka moći sve ovo napraviti.
Nama je za sad prvi skok bio točan, a drugi počeo jucer i to toliko primijetim da nije humano. Dakle dva dana već ne spava oreko dana (uopće!!!) ma šta god ja radila. Zaspe na kratko i odmah dreka neka. Tako da se nama za sad ovo pokazalo točnim. Drugo dijete doslovno 😂
Skokovi mogu trajat od jednog/dva dana, pa i do 10. Opet ovisi o djetetu. Sljedeći skok (5.) je tamo negdje oko petog mjeseca života pa ću ako vas bude zanimalo o njemu i idućima pisat nešto kasnije. Sad smo još daleko od toga 😂
Eto, ako koju još šta zanima detaljnije neka pita pa ću napisat šta sam pročitala :D
Onakk..citam ovo bas dok mi otpada lijevica dok zibam svog 5 kilasa i uzivam u trnjenju prstiju😅 jer frajer od prije 2 dana manje spava po danu, nema sanse zaspat sam ili nakon hranjenja, vise place, popodne zaspe na kratko i trazi paznju..dakle mi smo u prvom skoku sa 5 tjedana.
Nego...jel ima ta knjiga kakve savjete za roditelje, kako sacuvat zivu glavu?😅😅 cijeli dan je na meni dns i sad lijepo spava na mojoj ruci ko gospon, a da ga spustim u kind oci bi se sirom odmah otvorile i cula bi svoje😜🙃🙃
Ne kažem da sam ja divna i sjajna jer nekad stvarno ne stignem skuhat i spremit ako on cijeli
Elem, stručno prepoznajem odredjene obrasce, a to je da ti kao žrtva (u kojem god smislu) nadjes opravdanje za svaki njegov postupak. Pa čak i u toj nesretnoj recenici "dobar je dok ne popije" , zaboravila si napisati … "dok ne popije, ne stisne po gasu i ne ubije nas" na primjer.
Po meni ste vi presli osnovne granice postovanja, on tebi verbalno, ti njemu fizički vracajuci, bar što se tog jednog primjera tice… ali ako si ti odlučila da vam je tako ljepo, da je to odnos kakav želis, ne bih se ja više nikako mjesala ni savjetovala ništa po pitanju vašeg odnosa.
Carpe, jesi li ti po struci psiholog ili sl struke? Nisam pohvatala dal si prije napisala, a vidim da imas dobru podlogu🙂
Ovo za osnovne granice postovanja je ziva istina, znaci ja nebi nikada dozvolila da mi decko, muz ili prijatelj kaze 'daj ne seri' (a da nije onak jednom u 100 god iz sprda ili sale) ili 'bas si p...zda' , kretenu itd, sto sam cula da se neki parovi bez pardona pocaste, a spada u 'light napade' u odnosu na neke, ali ujedno je i uvertira u puno gore i teze stvari. Samaranje da ne govorim, bacanje posuđa na nekog itd. Kad to dozvolis da ti netko govori, onda vise nema granica, ali isto vrijedi i za nas prema drugome. Stvari su zapravo jednostavne, nebi trebalo ciniti drugome nesto sto sami nebi htjeli dozivjeti, ali isto tako nebi trebali ni dopustati nedopustivo.
Sortiraj odgovore
Najstariji