Danas stanje ništa bolje. On jednostavno ne može toliko pojest a ja ko krava muzara 😂😂😂
Nadam se kroz par dana da će bit lakše 😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Ivkica i kod mene kao i kod Danne - znaci dosla doma samo s gazom preko. Nakon tusiranja bi samo pospricala i Octeniseptom i vratila gazu koju sam prvih dana malo flasterom ucvrscivala sa strane, kasnije nisam. I to je to. Savove mi nisu vadili, razgradili su se.
Danna normalno je da dojene bebe ne kakaju i po par dana jer iskoristavaju svo mlijeko i hranjivd tvari koje unesu. Mon L je znao ne kakati i po skoro 10 dana, ja bih bila luda, a pedijatrica se nije uzrujavala.
Bumac probaj svako jutro tamaniti suhe sljive, mene su spasile. 😅 Cike i grude - imas li doma mozda termofor ili ga imas od koga posuditi? Spasit ce te! Dakle, prije ocekivanog dojenja grijes cike barem 10-15 min, rasire ti se kanali i ide puuunooo lakse. Meni se pokazalo phno efikasnije od obloga.
Bumac nego sto, bit ce bolje nakon par dana kad ti se ustali ponuda-potraznja. 🤗
I isto tako uspavan sa zuticom je bio moj prvorodjeni. 🙈 spasio me termofor, a svako hranjenje je traaajaaalo i traaajalo jer bi zaspao mali milijun puta. Je li reagira na skakljanje tabanica ili lagano povlacenje uskica?
Jutro, cure! 😄 mi smo jucer bili na prvom sistematskom. Sve je ok, curka ima 4500 g i 55 cm sto znaci da je od otpustanja iz bolnice dobila skoro 1500 g. 😆 jos ima laganu zuticu, nadam se da ce i to uskoro.
Danna evo jucer mi je pedijatrica opet rekla da je nekakanje normalno za dojene bebs. I Amelia jucer jedan cijeli dan nije kakala i bas je bila nemirna i vidjelo se da ju muci. Kaze dr ako to potraje da joj slobodno dam zlicicu-dvije kamilice.
Bumac kakvo je stanje kod tebe? Je li sto manje bolno?
Jutrooo 🥰
Stanje se popravilo sa wcom. Kad je ispao onaj “kameni” dio sad ide normalno :D valjda me samo trebalo odštopat hahahha
Uzela sam magnezij i suhe šljive i evo me 4 kile lakša 😂
Dojenje i dalje koma. Tojest ne dojenje nego cice hahahh
Toga se stvara masu! On misic popije malo na jednu malo na drugu i gotov, a ja za pola sela mlijeka 😂
Bojim se izdojit puno nakon podoja da ne bi previše stimulirala proizvodnju, a opet ako ne izdojim nema šanse da izdržim do sljedećeg podoja.
Termofor nemam, Tetre si mocim u vrelu vodu prije, pa poslije u hladnu.
Bravo za kile cure, bas lijepo vam napreduju bebice 😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bok mamee😍 nasa Eva je stigla u nedjelju, a od jucer smo kod kuce. Ne znam uopce sta reci sa svime imam neki “problem”😂 od zutice, dojenja,kakanja, piskenja, puno sam rezana, ne mogu se namjestit, proizvedem vise pelena od nje🤣🤣
Nadam se da ce kroz koji dan biti sve malo bolje.
Cure kod kojih je beba isto imala zuticu, koliko ste je drzale na suncu? Direktno ili ono tipa u stanu kroz prozor.😂 i ako je koja kombinirala adaptirano i dojenje da li vas je strah od odbijanja sise😒 patronazna nam je rekla da sada nakon svakog podoja damo i bocicu da vidimo kilazu kroz koji dan.
Mišić, ooo pa lijepo curka napreduje! ☺️
Bumac, možda prije izdajanja pomogne uz topli oblog i masaža. Držim fige da se situacija izregulira uskoro i bude lakše. 🍀
Sunce, mi smo ga držali u kolicima kraj prozora i sad je većinu dana tako. Pedijatar nam je rekao ne na direktno sunce jer bi se tako mogao pregrijati i dobiti temperaturu. 🙂 Nadam se da ćeš se uskoro osjećati bolje.
'21. 💙
'24. 💛
Bok cure,
Da se javim kratko po pitanju dojenja i obloga, ako netko želi isprobati mene je spasilo.
Ako nemate termofor pri ruci, uzmite običnu plastičnu bočicu 0,5l i napunite je toplom vodom (ja zagrijem u kuhalu jer mi paše vruća, pa pomiješam sa malo hladne) i prije podoja tu bočicu kotrljam po dojkama, odmah i masira i grije i skroz se otpuste te kvrge.
Nakon podoja uzmem drugu takvu bočicu sa hladnom vodom (iz frižidera) i opet masiram tom hladnom dok se skroz ne opusti.
Ovo me spasilo jer ne mogu pod tuš nakon svakog podoja, a oblozi nisu pomagali.
Probajte, nadam se da će upaliti :)
Sortiraj odgovore
Najstariji