🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    bumac95
    21. Rujan 2021. 11:45

Danas stanje ništa bolje. On jednostavno ne može toliko pojest a ja ko krava muzara 😂😂😂
    Nadam se kroz par dana da će bit lakše 😍

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Mišić
    21. Rujan 2021. 12:42

Ivkica i kod mene kao i kod Danne - znaci dosla doma samo s gazom preko. Nakon tusiranja bi samo pospricala i Octeniseptom i vratila gazu koju sam prvih dana malo flasterom ucvrscivala sa strane, kasnije nisam. I to je to. Savove mi nisu vadili, razgradili su se.
    Danna normalno je da dojene bebe ne kakaju i po par dana jer iskoristavaju svo mlijeko i hranjivd tvari koje unesu. Mon L je znao ne kakati i po skoro 10 dana, ja bih bila luda, a pedijatrica se nije uzrujavala.
    Bumac probaj svako jutro tamaniti suhe sljive, mene su spasile. 😅 Cike i grude - imas li doma mozda termofor ili ga imas od koga posuditi? Spasit ce te! Dakle, prije ocekivanog dojenja grijes cike barem 10-15 min, rasire ti se kanali i ide puuunooo lakse. Meni se pokazalo phno efikasnije od obloga.

Mišić
    21. Rujan 2021. 12:44

Bumac nego sto, bit ce bolje nakon par dana kad ti se ustali ponuda-potraznja. 🤗

Mišić
    21. Rujan 2021. 12:48

I isto tako uspavan sa zuticom je bio moj prvorodjeni. 🙈 spasio me termofor, a svako hranjenje je traaajaaalo i traaajalo jer bi zaspao mali milijun puta. Je li reagira na skakljanje tabanica ili lagano povlacenje uskica? 

Mišić
    21. Rujan 2021. 13:00

Danna braavo! 💪🏻 🤩

Mišić
    22. Rujan 2021. 07:51

Jutro, cure! 😄 mi smo jucer bili na prvom sistematskom. Sve je ok, curka ima 4500 g i 55 cm sto znaci da je od otpustanja iz bolnice dobila skoro 1500 g. 😆 jos ima laganu zuticu, nadam se da ce i to uskoro.
    Danna evo jucer mi je pedijatrica opet rekla da je nekakanje normalno za dojene bebs. I Amelia jucer jedan cijeli dan nije kakala i bas je bila nemirna i vidjelo se da ju muci. Kaze dr ako to potraje da joj slobodno dam zlicicu-dvije kamilice.
    Bumac kakvo je stanje kod tebe? Je li sto manje bolno?

bumac95
    22. Rujan 2021. 09:37

Jutrooo 🥰
    Stanje se popravilo sa wcom. Kad je ispao onaj “kameni” dio sad ide normalno :D valjda me samo trebalo odštopat hahahha
    Uzela sam magnezij i suhe šljive i evo me 4 kile lakša 😂
    Dojenje i dalje koma. Tojest ne dojenje nego cice hahahh
    Toga se stvara masu! On misic popije malo na jednu malo na drugu i gotov, a ja za pola sela mlijeka 😂
    Bojim se izdojit puno nakon podoja da ne bi previše stimulirala proizvodnju, a opet ako ne izdojim nema šanse da izdržim do sljedećeg podoja.
    Termofor nemam, Tetre si mocim u vrelu vodu prije, pa poslije u hladnu. 

Bravo za kile cure, bas lijepo vam napreduju bebice 😍

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    22. Rujan 2021. 14:13

Bok mamee😍 nasa Eva je stigla u nedjelju, a od jucer smo kod kuce. Ne znam uopce sta reci sa svime imam neki “problem”😂 od zutice, dojenja,kakanja, piskenja, puno sam rezana, ne mogu se namjestit, proizvedem vise pelena od nje🤣🤣
    Nadam se da ce kroz koji dan biti sve malo bolje.
    Cure kod kojih je beba isto imala zuticu, koliko ste je drzale na suncu? Direktno ili ono tipa u stanu kroz prozor.😂 i ako je koja kombinirala adaptirano i dojenje da li vas je strah od odbijanja sise😒 patronazna nam je rekla da sada nakon svakog podoja damo i bocicu da vidimo kilazu kroz koji dan.

Haru
    22. Rujan 2021. 14:41

Mišić, ooo pa lijepo curka napreduje! ☺️
    Bumac, možda prije izdajanja pomogne uz topli oblog i masaža. Držim fige da se situacija izregulira uskoro i bude lakše. 🍀
    Sunce, mi smo ga držali u kolicima kraj prozora i sad je većinu dana tako. Pedijatar nam je rekao ne na direktno sunce jer bi se tako mogao pregrijati i dobiti temperaturu. 🙂 Nadam se da ćeš se uskoro osjećati bolje. 

'21. 💙
    '24. 💛

Muffin 🧁👨‍👩‍👧‍👦
    22. Rujan 2021. 14:43

Bok cure,
    Da se javim kratko po pitanju dojenja i obloga, ako netko želi isprobati mene je spasilo.
    Ako nemate termofor pri ruci, uzmite običnu plastičnu bočicu 0,5l i napunite je toplom vodom (ja zagrijem u kuhalu jer mi paše vruća, pa pomiješam sa malo hladne) i prije podoja tu bočicu kotrljam po dojkama, odmah i masira i grije i skroz se otpuste te kvrge.
    Nakon podoja uzmem drugu takvu bočicu sa hladnom vodom (iz frižidera) i opet masiram tom hladnom dok se skroz ne opusti.
    Ovo me spasilo jer ne mogu pod tuš nakon svakog podoja, a oblozi nisu pomagali. 
    Probajte, nadam se da će upaliti :) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.