🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    26. Rujan 2021. 18:35

sunce7

Hvat🤦‍♀️ Izdajam se pa u priliku imam mlijeka, al jos ne dovoljno da izbacimo AD..

Meni je patronazna rekla, 10 minuta sisanje, dam AD i ostalo izdojim i to mu isto mogu dati. I evo, sad se ne skida sa sise 🤣 drzim vam 🤞

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

bumac95
    26. Rujan 2021. 18:36

Meni je najlakše ležeći položaj. Znaci staviš ga okrenutog prema sebi (izvini pišem u muškom rodu jer ne znam šta imaš), glavicu točno kod bradavice i uhvatiš malo one smeđe koze pored bradavice i povućeš u stranu tako da mu je lakše uhvatit bradavici. Moja patronazna to zove sendvič hvat. Znaci paralelno sa njegovim ustima povućeš bradavicu i lagano ga miluješ da otvori usta. Kad otvori usta staviš ju unutra tako povučenu i čekaš da lijepo uhvati i napravi vakum.
    Ja se stvarno trudim objasnit ti al nije bas jednostavno napisat to ahhahah
    Ako želiš snimit/slikat ću ti pa će ti možda bit lakše.

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    26. Rujan 2021. 20:18

Bumac hvala ti uspjela sam shvatit na kakav hvat mislis. 🥰 Tako mi je i patronazna pokazivala al mi se zivi preznojimo dok ona uhvati bar koji guc.🤦‍♀️ Nadam se boljem i da imamo obje sto vise strpljenja😂

Endzrue
    27. Rujan 2021. 05:24

https://ibb.co/QD6KqfX
    Bit svega je dobar hvat. Dok to ne postignete neće se navući dovoljno mlijeka. Najbolje hvataju kad se rasplaču i širom otvore usta tako da probajte pikirati da tad probate dobit hvat (ovaj s gornje slike), na google pravilan hvat dojke ili odite na web rodini savjeti za dojenja ili na fejs. Što više beba bude na dojki više se stvara mlijeko. U smislu koliko izvuče toliko se napravi.. Ako vuče na prazno a mislite ajmeeee nemam mlijeka, oni isto tad navlače i kroz pola sata će to "prazno" postati mlijeko... U skokovima traže više mlijeka pa i češće sisaju al to gledajte na to da rastu i da im treba više količinski, traje 2-3 dana i kad si navuku vraćate se nazad u staru rutinu. Zato kažu bebu  u maramu dok vi obavljate po kući... Bit  i je ležat  i odmarati poslije poroda da si uspostavite dojenje i upoznate se
    Dojenje ne smije boliti. Ako boli, prst u rub bebinih usana da se otpusti vakum inače će vam otkinut bradavicu. I ponovite iznova hvat. Prvih par siseva zaboli dok mlijeko ne poteče a i tijelo opušta hormon oksitocin koji ujedno stišće maternicu i vraća je u prvotni položaj :D tako da vas sve skupa opali. Bolne sise, maternica, leđa itd.. Znači ponavljati obavezno dokle god ne obuhvate bradavicu i dio aureole sa otvorenom i gornjom i donjom usnom

Mišić
    27. Rujan 2021. 13:02

Jana to ti se zove dojenje na zahtjev 😆😆😆
    Sunce super su ti cure napisale: dojenje - Ad -dojenje. Pokusaj i hvat nogometne lopte, mogao bi ti pomoci. (Vici ako ti treba opisati/slikati/naci).

Mišić
    27. Rujan 2021. 13:03

Endzrue ooo, super napredujete! 😃😃 tako smo i mi skoro 1500 g u mjesec dana.

ivkica
    27. Rujan 2021. 15:36

Kako vam spavaju po noći?

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Natalija91
    27. Rujan 2021. 17:25

Ej cure… evo me kod vas ovdje u grupi.
    Nisam se stigla uopće javljati… prvo sam se u rodilištu oporavlja od carskog, a onda kada smo došli doma ludnica s bebom. Sve novo, problemi s dojenjem, nos joj zaštopan…
    Čitam vas naknadno!🥰

ivkica
    27. Rujan 2021. 17:46

Natalija91

Ej cure… evo me kod vas ovdje u grupi.
    Nisam se stigla uopće javljati… prvo sam se u rodilištu oporavlja od carskog, a onda kada smo došli doma ludnica s bebom. Sve novo, problemi s dojenjem, nos joj zaštopan…
    Čitam vas naknadno!🥰

Jesi ti možda rodila u Petrovoj

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Haru
    27. Rujan 2021. 18:36

ivkica

Kako vam spavaju po noći?

Budi se za hranjenje i nakon toga brzo opet zaspe i spava do sljedećeg. Možda bude pola sata budan dok sve obavimo. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.