Hvat🤦♀️ Izdajam se pa u priliku imam mlijeka, al jos ne dovoljno da izbacimo AD..
Meni je patronazna rekla, 10 minuta sisanje, dam AD i ostalo izdojim i to mu isto mogu dati. I evo, sad se ne skida sa sise 🤣 drzim vam 🤞
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Meni je najlakše ležeći položaj. Znaci staviš ga okrenutog prema sebi (izvini pišem u muškom rodu jer ne znam šta imaš), glavicu točno kod bradavice i uhvatiš malo one smeđe koze pored bradavice i povućeš u stranu tako da mu je lakše uhvatit bradavici. Moja patronazna to zove sendvič hvat. Znaci paralelno sa njegovim ustima povućeš bradavicu i lagano ga miluješ da otvori usta. Kad otvori usta staviš ju unutra tako povučenu i čekaš da lijepo uhvati i napravi vakum.
Ja se stvarno trudim objasnit ti al nije bas jednostavno napisat to ahhahah
Ako želiš snimit/slikat ću ti pa će ti možda bit lakše.
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Bumac hvala ti uspjela sam shvatit na kakav hvat mislis. 🥰 Tako mi je i patronazna pokazivala al mi se zivi preznojimo dok ona uhvati bar koji guc.🤦♀️ Nadam se boljem i da imamo obje sto vise strpljenja😂
https://ibb.co/QD6KqfX
Bit svega je dobar hvat. Dok to ne postignete neće se navući dovoljno mlijeka. Najbolje hvataju kad se rasplaču i širom otvore usta tako da probajte pikirati da tad probate dobit hvat (ovaj s gornje slike), na google pravilan hvat dojke ili odite na web rodini savjeti za dojenja ili na fejs. Što više beba bude na dojki više se stvara mlijeko. U smislu koliko izvuče toliko se napravi.. Ako vuče na prazno a mislite ajmeeee nemam mlijeka, oni isto tad navlače i kroz pola sata će to "prazno" postati mlijeko... U skokovima traže više mlijeka pa i češće sisaju al to gledajte na to da rastu i da im treba više količinski, traje 2-3 dana i kad si navuku vraćate se nazad u staru rutinu. Zato kažu bebu u maramu dok vi obavljate po kući... Bit i je ležat i odmarati poslije poroda da si uspostavite dojenje i upoznate se
Dojenje ne smije boliti. Ako boli, prst u rub bebinih usana da se otpusti vakum inače će vam otkinut bradavicu. I ponovite iznova hvat. Prvih par siseva zaboli dok mlijeko ne poteče a i tijelo opušta hormon oksitocin koji ujedno stišće maternicu i vraća je u prvotni položaj :D tako da vas sve skupa opali. Bolne sise, maternica, leđa itd.. Znači ponavljati obavezno dokle god ne obuhvate bradavicu i dio aureole sa otvorenom i gornjom i donjom usnom
Jana to ti se zove dojenje na zahtjev 😆😆😆
Sunce super su ti cure napisale: dojenje - Ad -dojenje. Pokusaj i hvat nogometne lopte, mogao bi ti pomoci. (Vici ako ti treba opisati/slikati/naci).
Endzrue ooo, super napredujete! 😃😃 tako smo i mi skoro 1500 g u mjesec dana.
Kako vam spavaju po noći?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ej cure… evo me kod vas ovdje u grupi.
Nisam se stigla uopće javljati… prvo sam se u rodilištu oporavlja od carskog, a onda kada smo došli doma ludnica s bebom. Sve novo, problemi s dojenjem, nos joj zaštopan…
Čitam vas naknadno!🥰
Ej cure… evo me kod vas ovdje u grupi.
Nisam se stigla uopće javljati… prvo sam se u rodilištu oporavlja od carskog, a onda kada smo došli doma ludnica s bebom. Sve novo, problemi s dojenjem, nos joj zaštopan…
Čitam vas naknadno!🥰
Jesi ti možda rodila u Petrovoj
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Kako vam spavaju po noći?
Budi se za hranjenje i nakon toga brzo opet zaspe i spava do sljedećeg. Možda bude pola sata budan dok sve obavimo.
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji