Evo nas.. Moj je sigurno dobio kilu i pol. Samo doji.. Kaka dnevno sigurno 5-6x... Ako ko ima pitanja za dojenje nek pita
Evo nas.. Moj je sigurno dobio kilu i pol. Samo doji.. Kaka dnevno sigurno 5-6x… Ako ko ima pitanja za dojenje nek pita
Imam ja 🤣
Karlo bi siso svakih sat vremena. Al doslovno. Dojim u 14, on zavrsi oko 14:20 i u 15 opet trazi.
Lijeva mu je draza, desna mi u ranama i boli. Kako god da ga namjestim ne valja. Uspjelan sam izdojit i prihvatio je bocicu.
Jedino se sisanjem uspava. Sta da radim 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jel rano da pocnem kukat🤦♀️😂😂
Kako da skupim snagee i strpljenja da je vratim na dojku 😒😒 satrasmo smo se i ja i ona, a tako je zelim vratit samo na sisu.😞
Trenutno je izdajanje i AD. Naravno vise Ad-a… opet mi je drago sto je lijepo dobila na tezini s obzirom na gubljenje i zuticu.
Endzrue slusam savjete🙊
Danna pustiš ljude šta pričaju. Svašta danas govore 🤦🏼♀️
Mi još nemam tommy time kako treba jer gospodin spava većinu dana 😂
Stavim ga po par minuta kad je budan i to je to. Čak i dosta dobro drži glavicu za 10 dana 😂
Jucer bila patronazna. Vratili smo porođajnu težinu :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sunce ja nisam neki ekstra stručnjak za dojenje, ali sa prvim sam isto ko i ti. U početku vise ADa nego cice. I onda sam počela svako hranjenje prvo na cice pa onda AD ako je gladan i na taj način sam si navukla mlijeka da nam u jednom trenu vise nije trebala dohrana.
Eto, možda i tebi pomogne :)
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sunce ja nisam neki ekstra stručnjak za dojenje, ali sa prvim sam isto ko i ti. U početku vise ADa nego cice. I onda sam počela svako hranjenje prvo na cice pa onda AD ako je gladan i na taj način sam si navukla mlijeka da nam u jednom trenu vise nije trebala dohrana.
Eto, možda i tebi pomogne :)
Slazem se, nemam pametniji savjet 🤣
Znaci mozemo na trbusci? Ja mislkm da on bas uziva al njsam ga jos stavljala, bi oje samo na meni na trbuhu 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
bumac95
Samo da mi prihvati sisu normalno🙏 Ovako borba pa izdrzi i povuce koji minut.
Nadam se da ce ici na bolje..
Sunce šta vas točno muci? Hvat? Bole te? Nemaš mlijeka?
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Hvat🤦♀️ Izdajam se pa u priliku imam mlijeka, al jos ne dovoljno da izbacimo AD..
Sortiraj odgovore
Najstariji