Danna normalno je da tvog mlijeka vise pije, ono je probavljivije i lakse od adaptiranog. Jesu ju pokusala nakon bocice staviti na ciku da jos malo vucs? Nisam strucna, ali 5 ipo sati mi se cini previse razmaka za tako malu bebu (obicno adaptirano jedu na 3h razmaka, majcino na 1.5 do max3h). Koje adaptirano pije? I Katarina ti je bas dobra bebica. 🤗
Ivona brzo ces ti k nama! 🤗
Ivkica jeeeej za uspjesnu prvu noc! 🥳 isti taj problem s nepodrigivanjem i plinovima imamo i mi. Uzasno tesko (ako uopce i uspije) podriguje i onda stuca, prducka i trbuscic joj bude tvrd. Patronazna mi je savjetovala Espumisan kapi i nama pomognu (dajem jos 3 puta dnevno po 15 kapi, ali se mogu davati i nakon svakog dojenja). Uz kapi (kojs zapravo dajem po potrebi), stavljamo ju na ruku na trbuscic i odgovara joj, umiri se. e sad, zadnja 2 dana je imala dyza razdoblja takvig nemira i tvrdog trbuscica pa se mislim uvesti joj i probiotik (Biogaia, Waya). Sutra ujutro ce mi doci patronazna pa cu jos s njom viditi. Kad tebi dolazi?
Taman je danas bila. Isto je rekla za BioGaia.
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Mislim osjeti vjerovatno i moju nervozu jer sam se rasplakala što mu ne mogu nikako pomoći. Srećom je muž opušteniji dosta
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Prva noć je dobro prošla poslije svakog hranjenja tri sata je spavao. Ali muči ga što ne može nikako podrignuti nakon jela i vidim da ga muči prduckanje. Kako vi to riješavate? Krene plakat a neznam kako mu pomoći
Mi ga prebacimo preko ramena i kružnim pokretima po leđima masiramo. Češće podrigne nego da ne uspije. 🙂 Ali isto često štuca i prdi. Počeli smo mu davati Espumisan i Waya kapi, a jučer i Oleovit D3. Imam osjećaj da se noćas češće budio i kao da sam ga cijelu noć čula da se meškolji i protestira. Preko dana više ne zaspe odmah nakon hranjenja i kao da ga više muči stomak nego prije svih tih kapi. A možda ja previše "osluškujem" i motrim pa imam milijun nedoumica. 😟 Prva nam je beba pa sam nesigurna oko svega skroz. 😩
P.S. Danas smo i prvi dan ostali sami pa možda podsvjesno strahujem i oko toga kako ćemo.
'21. 💙
'24. 💛
Evo i mene, zaboravim na ovu temu, a ona trudnicka mi je vec daleka nekako 😅
Lana uopce ne podriguje, uspjelo nam sveukupno mozda 5 puta u mjesec i pol 😐 Zadnjih dana bljucka nenormalno, samo tece. Obicno se nakon jela napreze, kaka i onda spava. Dajem joj Bioagaia kapi ujutro i Babytol K1D3. Espumisan isto prije jela, ne svakog. Nema one grceve sto su svi govorili da ce plakati satima bez prestanka, ali se muci s kakanjem i probavom, kad to odradi je mir. Po noci jedva spava, preko dana je spavala lijepo cijelo vrijeme, zadnjih dana nikako. Osim malo ako ju drzis, ali cim ju spustim, place, jedva docekam da decko dođe s posla 😅
Pd jucer ima i neki osip na obrazima, vratu, iza uha... poslala sliku pedijatrici pa cu vidjeti sto kaze.
Nama patronazna ne dolazi vec dva tjedna kako je decko bio pozitivan pa ja isto. A Lana je dobila samoizolaciju skroz do 24.9. jer bebama racunaju duplo duze 🥺 Tako da tek 28.9. idemo na prvi pregled pedijatru, sa 7 tjedana, a taj dan je narucena i na pregled i uzv kukova.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Cure, ja cu izludit 🤯
Karlo jucer i danas, place svakih sat vremena. Zaspi na sat vremena i samo hoce sisu. Svakiih sat vremena! Taman kad pusti, zaspi i onda opet isto. Danas je u 4 u 5 u 6 i u 7 siso i sad spava.
Jel moguce da je on toliko gladan? Patronazna mi je rekla da mu povecam dohranu na 90ml, a kad to pojede povrati.
Izludot cu. Sise mekane imam osjecaj da nis ne posisa, a bude zapravo sav od mlijeka na bradi, i cuje mu se gutanje. Ne znam sta cu.
Imam osjecaj da mu moje mlijeko nije dovoljno, a svim silama se borim.protiv AD.
Sad pijem bezalkoholno pivo i nadam se punim sisama 🤣
Izdajala sam. Al danas i jucer ni to jer nema sta iscurit 🤣
Sanjarka Karlo je u 36 tt bio oko 3400-3500, ali ne znam koliko ti je mjerit se po njemu 🤣
Ivkica probajte to ne radit. Klonut cete. Spavajte kad beba spava. Nece mu nista bit, nemoj se. A to da osjete nervozu, o da, savrseno osjete.
Ja se pod kraj dana vec krenm trest od umora, ervoze i gladi, a on ko da popizdi. Muz dode s posla oko 10, a kod njega se smiri. Eto 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana ja bi rekla da je Karlo u skoku, izdrzi 🤗
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Danna ooo, pa to je super! 😁 nisam ja bila skuzila sto sad papa. Nemoj se puno nervirati, najbolje ces vidjeti po tome dobivali i koliko na kilazi pa ces onda znati za dalje. Vjerujem da ce sve biti ok! 🤗😃
Jana i meni se cini da ste usred skoka i da si Karlo navlaci mlijeko. 😀 izdrzi!!!!
Missy nadam se da je covid prosao bez tezih simptoma. Uf, nisam znala da bebice moraju tako dugo biti u izolaciji. Izdrzite jos malo! Sto ti je dr rekla za osip?
Haru kako je prosao dan? Vjerujem da ti je sve bilo ok. 😃 takav osjecaj je apsolutno normalan za prvu bebu, brzo ces uci u stos.
Ja ipak prijavljujem grceve. 😩 jucer je treci dan za redom bilo plakanje od 7 do 10 navecer. Cak sam joj pokusala dati duducu, ali neeeema sanse, samo ju izbacuje.
Kako vama po danu s njima? Jel ih presvučete, nahranite i stavljate spavati ili držite ih budnima malo. Mi smo sinoć proveli noć svakih sat vremena se budio stalno je tražio jesti tek pred jutro kad sam ga nahranila i uspavala je odspavao 3 sata u komadu. Neznam dal' mu je rano davat BioGaia jer baš kad prdne onda prestane plakat
🙎29 god., 👦muž 33 god.
Sortiraj odgovore
Najstariji