Sanjarka Luka bi mogao biti ili kao braco ili onih skolskih 3500 g. 😆😁 ne dobivaju oni uvijek pravilno na tezini.
Fabijan je s 34+6 procijenjen na 2460g, a rodio se sa 3760g i točno 38 tjedana.
S tim da su ga 5 dana prije nego ću roditi procijenili na 3060g pa kad su mi rekli težinu nakon poroda sam se šokirala. 😁
'21. 💙
'24. 💛
Kako vam je prošla prva noć s bebom? Mi smo odlučili na smjene bit budni da mu se nešto ne dogodi
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Kako vam je prošla prva noć s bebom? Mi smo odlučili na smjene bit budni da mu se nešto ne dogodi
Mi smo prvu noć navijali alarm za svaka 3 sata za hranjenje, ali se budio točno prije alarma i nakon hranjenja bi opet zaspao. 🙂 Ništa mu se nije dogodilo. 🍀
'21. 💙
'24. 💛
Mi smo prvu noć navijali alarm za svaka 3 sata za hranjenje, ali se budio točno prije alarma i nakon hranjenja bi opet zaspao. 🙂 Ništa mu se nije dogodilo. 🍀
Kak vam je spavao? Mi smo svog stavili na bok
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ivkica i ja sam kao i Haru navijala alarm, ali na svaka 2 sata. 😆
I ja Ameliu stavljam na bok i nakon svakog hranjenja joj mijenjam stranu (znaci, jednom spava na lijevom, drugi put na desnom boku). Mijenjanje strane je bitno da se ne stvori zalezana glavica. Ne znam jd li vec imas, ali jako su ti zgodni oni trokuti/valjci izmedju kojih se stavi beba. Jos nesto, ne brini ako se okrene na ledja i tako zaspe, to je isto u redu.
Cure nemate pojma koliko ja jedva cekam da vam se ovdje pridruzim. 🥰
A do onda vas skicam i upijam sta pisete ovdje. 😊
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Prva noć je dobro prošla poslije svakog hranjenja tri sata je spavao. Ali muči ga što ne može nikako podrignuti nakon jela i vidim da ga muči prduckanje. Kako vi to riješavate? Krene plakat a neznam kako mu pomoći
🙎29 god., 👦muž 33 god.
Ivona brzo ces ti k nama! 🤗
Ivkica jeeeej za uspjesnu prvu noc! 🥳 isti taj problem s nepodrigivanjem i plinovima imamo i mi. Uzasno tesko (ako uopce i uspije) podriguje i onda stuca, prducka i trbuscic joj bude tvrd. Patronazna mi je savjetovala Espumisan kapi i nama pomognu (dajem jos 3 puta dnevno po 15 kapi, ali se mogu davati i nakon svakog dojenja). Uz kapi (kojs zapravo dajem po potrebi), stavljamo ju na ruku na trbuscic i odgovara joj, umiri se. e sad, zadnja 2 dana je imala dyza razdoblja takvig nemira i tvrdog trbuscica pa se mislim uvesti joj i probiotik (Biogaia, Waya). Sutra ujutro ce mi doci patronazna pa cu jos s njom viditi. Kad tebi dolazi?
Sortiraj odgovore
Najstariji