Jel vaše bebe znaju nekad biti dugo budne?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Jel vaše bebe znaju nekad biti dugo budne?
Nekad mislim da nikad nece zaspat
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jana cula sam i ja za to, ali nismo jos isprobali. 🙈 je li bowen kratkotrajna pomoc ili? Pod normalno sam mislila svakodnevno kakanje jer smo mi (odnosno ona) poceli preskakati i vidim da je to problem. 🥺 po opisu mi se cini da mu je kakica u redu. 😄 dojenim bebama bas tako izgleda - rijetka s komadicima, boje nenfa. Ok je ako je i povremeno zelenkasta.
Bradavice - jesi propala staviti multi mam komprese? Evo neki dan su mi u 2 dana spasile desnu. 🙈 nekako je odjednom imala krivi hvat i uspjela ju ostetiti. 🙈🙈🙈 taman kad pomislis - yes, ovaj put cemo bez ragada, kad ono - sipak. 😆
Moj je sinoć bio budan od pol 10 do 2
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Cure, mi smo sada skroz na AD i prekjučer smo imali jedno, a jučer dva kakanja i u ta dva dana je počeo bljuckati i izbacivati na usta višak valjda poslije jela. Dok je kakao 3-4 puta dnevno nije bljuckao.
Dajemo mu Espumisan i Waya kapi. :/
Brine me što je i zašto je tako...
'21. 💙
'24. 💛
Jana cula sam i ja za to, ali nismo jos isprobali. 🙈 je li bowen kratkotrajna pomoc ili? Pod normalno sam mislila svakodnevno kakanje jer smo mi (odnosno ona) poceli preskakati i vidim da je to problem. 🥺 po opisu mi se cini da mu je kakica u redu. 😄 dojenim bebama bas tako izgleda - rijetka s komadicima, boje nenfa. Ok je ako je i povremeno zelenkasta.
Bradavice - jesi propala staviti multi mam komprese? Evo neki dan su mi u 2 dana spasile desnu. 🙈 nekako je odjednom imala krivi hvat i uspjela ju ostetiti. 🙈🙈🙈 taman kad pomislis - yes, ovaj put cemo bez ragada, kad ono - sipak. 😆
Bio mj je jucer super, bez plakanja. Danas se muci kad kaka i prdi. Vodit cu ga opet
Stolica danas malo zelenkasta a ima je nakon svakog previjanja, znaci 3,4 sata, stalno posran.
Imam multi mam ali stalno trazi sisat pa ne mogu ni one nis napravit.
Poslala muza po bibs fude i mimijumo bocicu, nema 🤯
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Meni mali kenja nakon svakog podoja. I to ja mislim doslovno. Ne znam jel normalno ali bankrotirat ću na pelenama 😂😂
Moje cice su danas bolje. Počeo je vise papat pa ih lijepo omekša :D
Ispao nam je i pupak ali ima malo gnoja pa moram hidrogenom cistit za vikend.
Sto se tiče budnog stanja mi to skoro pa nemamo još uvijek. Probudi se za jest, bude budan dok ga ne presvučem i malo se pomazim sa njime, i čim pojede ide spavat opet.
Vjerujem da će kroz par dana i on manje spavat 😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Haru moguce da je samo prilagodba crijeva na samo AD. Evo moju je jucer opet mucila pupa i dosta je bljuckala. Mozes u pon nazvati i pedijstra i provjeriti ako te bas strah i cini ti se puno. Postoje i posebna AD za bebice koje puno bljuckaju pa ti mozda i to savjetuje ako bas potraje. Ne boj se! 🤗🤗
Jana bolje da kaka. 😆 ja jutros kupila Tiba kapi za grceve pa cemo viditi. 🧐 sinoc je bas bilo gadno, jadna je toliko vristala da je i prvorodjeni poceo plakati s njom. 🙈
Bumac hehhehe, tako smo i mi na pocetku - svaki podoj je znacio kakanje. 😆😆 glavno da su cike bolje! 😄 s hidrogenom za pupsk nemam iskustva 🙈
Danna ajme odlicno da ju ne muci nekakanje! 😃🙏🏻 Moja je isto pocela s tim, ali nazalost ju bas boli i muci se 🥺🥺
Super sto je budnija! 😁😁 sad joj mozes davati neke kontraste da malo promatra, tipa crno-bijele kartice s apstraktnim motivima. Tako sam i ja Ameliji napravila, a krenuli smo aktivnije i s “tummy timeom”.
Kako vase bebe stoje s tim?
Hahaha, prednosti lezanja na trbuscicu. 😆😆
Preslatki su kad se tako okrecu, bas vidis koliko postaju svjesni okoline. 😍 to vam je redovna kontrola?
Sortiraj odgovore
Najstariji