Vidim da baš ima puno carskih rezova.
Meni je ovo drugi sad.
Jel vas zna boljeti kad rana/rez iznutra?
Ja kad ležim na lijevom boku me baš boli ali iznad reza, čak i na dodir.
Iz bolnice su me otpustili pod temperaturom jer sam se tako dogovorila sa doktorom. Išla sam danas vaditi krv da provjerim da nije neka infekcija, pa me zanima ima li sličnih bolova kod vas 🥺
Bok mamee😍 nasa Eva je stigla u nedjelju, a od jucer smo kod kuce. Ne znam uopce sta reci sa svime imam neki “problem”😂 od zutice, dojenja,kakanja, piskenja, puno sam rezana, ne mogu se namjestit, proizvedem vise pelena od nje🤣🤣
Nadam se da ce kroz koji dan biti sve malo bolje.
Cure kod kojih je beba isto imala zuticu, koliko ste je drzale na suncu? Direktno ili ono tipa u stanu kroz prozor.😂 i ako je koja kombinirala adaptirano i dojenje da li vas je strah od odbijanja sise😒 patronazna nam je rekla da sada nakon svakog podoja damo i bocicu da vidimo kilazu kroz koji dan.
Ne sa odbijanjrm sise nego bocice, ne zna vise jest na bocicu 🤣 sav se jadan uznemiri 🤣 sad samo sisa svakih sat 😑 nadam se da ce se grcevi smirit pa.ce prestat bit ovisan, jedino.se.na sisi smiri. Prejede se i povrava i tako u krug 🤣 i da.hocu, ne stignem se izdajat
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Tu foru sa bočicom vode sam vidjela već. Pametno jako :D jer ovako potrošim hrpu tetri kroz dan 🤦🏼♀️😂
Mi imamo laganu fiziološku žuticu ali nisu mi spominjali da ga van na sunce vodim pa to još nisam napravila. Doduše 5 dana imamo tek 😅
Sunce sci prolazimo nešto slično haha
Znam samo da će brzo proći 🥰
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Hvala za ideju sa bocicom, bit ce isprobana sigurno😂😂
Joj Bumac nadam se da ce biti bolje. Ovako imam osjecaj da nista ne ide😂 nama je sutra pet dana, vozimo je opet na provjeru razine zutice.
Bumac jesi isprobala ovo s bocicom? Je li pomoglo?
Sunce ni ja Ameliju nisam stavljala vani nego kroz prozor. 😀 a za tvoj rez - isprobaj caj od hrastove kore (polijevati ranu s tim ili lagano tapkati oblogom), meni je pomoglo nakon prvog poroda (a po savjetu dr u bolnici). Bit ce bolje uskoro! 🤗
Muffin super si, ja se 3 tjedna nisam usudila prevrnuti na bok. 😆 jesu ti to sto te boli oko reza mozda hematomi? Menu se jos uvijek nisu povukli, malo je jos nateceno oko oziljka. 🙈 A ta bol iznutra je, koliko su mi bili rekli, isto normalna. Je li te tako bolilo i nakon prvog? Je li ti prosla temperatura? I jos nesto - kakav ti je rez, ima li sekreta? (Tako su meni procjenjivali mogucu infekciju).
Sunce jos nesto zaboravih komentirati. 😅 ja sam isto sa sinom prvo kombinirala podoje i bocicu i nije odbio dojenje, dapace izbacili smo bocicu. Ovako sam radila po hranjenju: cika - bocica - opet cika 😆
Je da takvo hranjdnje traaaaajeee, ali nama je bilo upalilo. 😀
Jana ako ti se trosi, isprobaj Mimijumi bocicu (ima ju u Bipi). Malena od prijateljice je samo nju htjela uz dojenje 🙈
A ti grcevi, aaaa! Zaboravila sam, je li mu dajes kakve kapi (lijena sam za listati unatrag 🙈)? Ja njoj dajem samo Espumisan i mislim se hocu li uzeti Tiba kapi ili nesto. Imali smo vesela 2 dana, isto kao tebi, plakanje i cika 24 h. I nije bila kakala cijeli jedan dan, vjerojatno je zato bilo jos gore. Ajme kad je sinoc to izbacila! 😆😅 sve je bilo pokakano 🙈🙈🙈
Je li tebi Karlo ima normalnu stolicu?
Misic probala sam jucer i danas evo. Sluzi svrsi :D a nije neuredno i ne kaplje svuda kao oblozi :D
Danas mi se čini da je već bolje, tojest kao da on duplo vise već jede pa ih stigne bar do pola ispraznit svaku :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Jana ako ti se trosi, isprobaj Mimijumi bocicu (ima ju u Bipi). Malena od prijateljice je samo nju htjela uz dojenje 🙈
A ti grcevi, aaaa! Zaboravila sam, je li mu dajes kakve kapi (lijena sam za listati unatrag 🙈)? Ja njoj dajem samo Espumisan i mislim se hocu li uzeti Tiba kapi ili nesto. Imali smo vesela 2 dana, isto kao tebi, plakanje i cika 24 h. I nije bila kakala cijeli jedan dan, vjerojatno je zato bilo jos gore. Ajme kad je sinoc to izbacila! 😆😅 sve je bilo pokakano 🙈🙈🙈
Je li tebi Karlo ima normalnu stolicu?
Jambica s foruma je odvela svog Tomu na bowen terapiju. Kud svi tud i mali Mujo, pa isli i mi 🤣
Tamo se isprdio, iskako muški 🤣 prespavo cijelo popodne.
Davala sam.mu 2 dana espumisan kad je voda dosla do grla. I bude mu bolje jer mi spava preko noci. Prekk dana bilo samo urlanje. Ne.moram ti pricat koliko me.bradavice bole.
Sta znaci normalna stolica? Kad god ga presvlacim on je i upisan i ukakan. Jedan dan kad sam ga presvlacila kako je i isla mu je.pjenica 😳 bas sam se prepala. Citam, moguce da je od zraka moguce od bakterije.
Stolica mu je mekana, kasasta s nekim.komadicima. al isto imam nekad osjevaj da je proljev koji pelena upije 🥺
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji