🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    17. Rujan 2021. 11:46

Mišić, preživjeli smo! 😅 Bilo je plakanja i neke nervoze, čitam za Karla pa imam osjećaj da je i kod nas tako bilo. 🙈 Kao da je stalno gladan bio, nikako zaspati...
    Ivkica, Fabijan je prvih dana imao fiziološku žuticu i samo je spavao, čak je i jeo spavajući. Kako smo kod kuće nahranim ga, presvučem i pokušam staviti spavati pa ako prođe prođe.🤞🏻 Zadnjih je par dana dulje budan nakon hranjenja, a po noći relativno brzo zaspe. Nama je jedna patronažna rekla da s kapima pričekamo, a druga da mu slobodno možemo davati tako da smo s nekih 13 dana počeli s kapima. 
    Missy, kako ste? 
    P.S. Mi smo sinoć kupali gladno dijete, ajme kakva pogreška! 😅🙈

'21. 💙
    '24. 💛

Jana25
    17. Rujan 2021. 13:22

Haru stvarno? I tebi je sisao na svakih sat? Sisa-spavanje 🙈🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Haru
    17. Rujan 2021. 13:29

Jana25

Harustvarno? I tebi je sisao na svakih sat? Sisa-spavanje 🙈🤣

Mi smo više na AD nego na sisanju pa nije bilo svaki sat, ali je sat i pol-2. Sad je evo bila patronažna i vagala ga pa sam pitala za to plakanje i hranjenje. Kaže velik je on, treba mu više. Nisam htjela da ispade da ga šopam 🙊 Danas imamo točno 4kg . 

'21. 💙
    '24. 💛

Jana25
    17. Rujan 2021. 13:34

Haru

Jana25

Mi smo više na AD nego na sisanju pa nije bilo svaki sat, ali je sat i pol-2. Sad je evo bila patronažna i vagala ga pa sam pitala za to plakanje i hranjenje. Kaže velik je on, treba mu više. Nisam htjela da ispade da ga šopam 🙊 Danas imamo točno 4kg .

Ih, moj se rodio s toliko 🤣 u rodilistunpao na 3700 i za tjedan dana vratio 4 kile 🤣
    Meni kad je na AD navecer  odvali 2  3 sata. A ovako  isas svakih sat. Ako se nastavi zvat cu rode, patronaznu, pedijatricu 🤣🙈

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Haru
    17. Rujan 2021. 13:44

Jana25

Haru

Jana25

Ih, moj se rodio s toliko 🤣 u rodilistunpao na 3700 i za tjedan dana vratio 4 kile 🤣
    Meni kad je na AD navecer odvali 2 3 sata. A ovako isas svakih sat. Ako se nastavi zvat cu rode, patronaznu, pedijatricu 🤣🙈

Tek njemu treba onda zalihe za rast i razvoj kad je pravi mali čovjek. 😄 

'21. 💙
    '24. 💛

Missy88
    17. Rujan 2021. 17:15

Citam kilaze vasih bebaca, nas trenutno nitko ne vaze do 28.9. kad nam je pregled kod pedijatra, ali po ovoj nasoj digitalnoj vagi, dosla je na 3.2 kg, sto je taman kila vise nego sto smo izasle iz bolnice. A imamjesec i pol 😅
    Ivkica ja ju nisam budila, prije se sama probudila, presvukla ju, nahranila i spavala je opet dva, tri sata. Osim preko noci, tad nikako zaspat. Sad ima sve vise budnih razdoblja, zadnjih dana zna proci cijeli dan da ne odspava vise od par sati rascjepkano, samo bi jela i place cim ju se spusti negdje, nadam se da je to onaj skok sa 6 tjedana jer sam na rubu 😅

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

bumac95
    18. Rujan 2021. 15:00

Evo cure da se i ja javim ovdje. Još smo u bolnici i braunila mi u ruci pa mi je teško tipkat.
    Sutra idemo doma pa ću se vjerovatno javit sa sto pitanja 😅😅😅
    Ljubite mi bebice vaše 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Jana25
    18. Rujan 2021. 15:46

bumac95

Evo cure da se i ja javim ovdje. Još smo u bolnici i braunila mi u ruci pa mi je teško tipkat.
    Ljubite mi bebice vaše 🥰

Dobrodoslaaa ❤❤❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Haru
    18. Rujan 2021. 18:16

bumac95

Ljubite mi bebice vaše 🥰

Woo hooo, polako se i ova tema puni! 🤗

'21. 💙
    '24. 💛

Mišić
    19. Rujan 2021. 12:54

Haru bravooo! Svaki put ce ti biti sve lakse. 🥳
    Ivkica ne trebas tako malu bebu “drzati budnom”, pratis njezin ritam.
    Bumac cekamo te! 🤗
    Nama patronazna na kraju ni u petak nije dosla i sad mi Amelia nije vagana vec puna dva tjedna. 🧐 U utorak nam je prvi sistematski i nadam se da ce sve biti ok.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.