🍁 Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    08. Studeni 2021. 23:12

plavabosanka

https://ibb.co/HCYw9NH
    Evo kako i ja spavam na mami😊 nekad tak ozaspi na prsima i vrti glavom sve dok ne okrene ju prema srcu i onda se smiri, to mi je preslatko. I kako se sav zguzva i stisne kad tako. Ja sam onaj tip mame kad visi stalno na meni dosta mi je, onda dođe idući dan kad on spava stalno onda mi opet fali🤣

E i što se tiče vrećice ja sam tek maloprije primjetila da se moja povukla vidim si gospu napokon🤣🤣 al ova dva dana imam trapke koje taman stisnu na tom djelu pa se mozda zato povukla ne znm

One "vrecice"iznad reza jel 😅

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

bumac95
    08. Studeni 2021. 23:54

Plavabosanka to mu je iz kika. Očito imaju veće brojeve jer mu je još 56 dobar za razliku od sinsaya i pepca 😂
    Doduše lidl još nosi 50/56 hahaha
    A sto se tiče spavanj na/sa nama. Bude mi dosta, al kad su tako slatki u pm 😂😂😂 ko bi im odolio 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    08. Studeni 2021. 23:54

E i neće mi otvorit tvoju sliku. Ne znam jel problem u mom internetu 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

plavabosanka
    09. Studeni 2021. 03:26

bumac95

E i neće mi otvorit tvoju sliku. Ne znam jel problem u mom internetu 😅

Moguce meni kad kliknem je normalno nez. Pepco 56 stvari su mi neke kao 50 iz Kika, a uvijek mi se činilo da i Kik ima ma je brojeve. Takko neke stvari ima isto dosta manje al ne sve. Npr bodići mu neki već mogu 62 iz 
    Takka a neki su mu veliki 56, čudno. 

Najbolje mi je kad zaspi onda gledam u njega 🤣🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

SamoMalo
    09. Studeni 2021. 09:00

Kad smo kod robice, ja obozavam hudice i generalno kapuljace. Tako da sam malca opremila s hrpom majici s kapuljacom. Ajme, koji waste of money 
    Mrzim te kapuljace na njemu, em se guzvaju, em mu smetaju em ih pokusava posisat kad mu dodu na lice 

• sunce7
    09. Studeni 2021. 09:46

Koje slatkoce😍😍
    Cure imaju li solice kod vasih bebaca miris🙊 kod moje bas zna nekad biti cudnih mirisa🙊

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 09:49

sunce7

Koje slatkoce😍😍
    Cure imaju li solice kod vasih bebaca miris🙊 kod moje bas zna nekad biti cudnih mirisa🙊

Za sada nisam primjetila. Onako kiselkasto smrdi
    Vjerovatno ima veze s onim sto ti pojedes 🤷🏻‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 09:50

SamoMalo

Kad smo kod robice, ja obozavam hudice i generalno kapuljace. Tako da sam malca opremila s hrpom majici s kapuljacom. Ajme, koji waste of money
    Mrzim te kapuljace na njemu, em se guzvaju, em mu smetaju em ih pokusava posisat kad mu dodu na lice

Haha
    I ja sam hoodice fan. Al pretpostavila sam da neće bit bas zabavno na tako malima pa nisam kupovala 😅

Sanjarka88
    09. Studeni 2021. 09:53

plavabosanka

https://ibb.co/HCYw9NH
    Evo kako i ja spavam na mami😊 nekad tak ozaspi na prsima i vrti glavom sve dok ne okrene ju prema srcu i onda se smiri, to mi je preslatko. I kako se sav zguzva i stisne kad tako. Ja sam onaj tip mame kad visi stalno na meni dosta mi je, onda dođe idući dan kad on spava stalno onda mi opet fali🤣

E i što se tiče vrećice ja sam tek maloprije primjetila da se moja povukla vidim si gospu napokon🤣🤣 al ova dva dana imam trapke koje taman stisnu na tom djelu pa se mozda zato povukla ne znm

Ajme presladak je 😍😍😍

• MARELA
    09. Studeni 2021. 09:54

SamoMalo

🤣🤣🤣 hjoj da...ma majice opcenito, guzvaju se na leđima i dizu prema gore. A dodala bih jos i hlacice ili gegice bez stopala kao no,no..dakle kod nas nema rih carapa koje bi ostale na nogama...i sada mi sve bez stopala hlacice stoje🙃

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.