Ciaoooo - evo mog nalaza s OGTTa. Tko zna kad ce me doktorica nazvati, pa dok cekam, ako ima neka koja ima slicno i nije morala na VV jednom mjesecno nek me udobrovolji prva dva su u intervalu, al treci je veci od drugog :confused: i za 0.1 izvan intervala
0 4.6
60. 8.3
120 8.6
Merciiiiii
Hi mamice... Ja evo sa kontrole. Ogtt doktor kaze uredan ( kod nas to sve ide usmeno ne znam vrijednosti)... Ali u urinu sam opet imala glukoze.. Pa je rekao za 3tj da opet ponovimo urin ako bude isto onda ponavljamo i ogtt.... (i kao da ne pretjerujem sa Nutella slatksi itd) Inace cura ima skoro Kilogram sva je bila aktivna!🥰🥰🥰 Unazad 4,5 tjedna sam dobila 2kg.... I trenutno sam 5+...... Prezadovoljni smo i ja i on... Ipak imam 38g i prva trudnoca al hvala Bogu do sad je kao iz bajke!
🤗🥰 Zelimo vama takve..
Jutro 💕
Gledam nam listu beba i prekrasna je 😍 ajme koliko jesenskih beba! Wow🤩 pravi baby boom 😇
Nemam nista za rec, samo saljem puse 😆🥰
Baš 🥰♥️🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutrooo. Sretno cure na ogttu koje su, i na običnim pregledima isto :D
Sanjarka predivno je sve 🥰🥰
I trbuščići su vam divniiii 😍
Meni aplikacija kaže dobrodošli u treće tromjesečje. Zar već?!?! Vrijeme nam leti 😍🤭
Jeste spremale šta za bolnicu ili niste još na tome? Ja si sve razmišljam uzet onaj mamin kofer, jako mi je sladak :D
Torbu cu tamo negdje oko 34tt
Mislim da nema potrebe prije, nedaj Bože nekih komplikacija pa budem prisiljena prije.
A mamin kufer mi je super. Ali mislim da nam dizu novce 😅
Pozdrav sve trudnice.. pratim vas redovito a povremeno se i ukljucim..trebam opet savjet:
Netko je bio pisao o skraćenom cerviksu al ne mogu naci post…
Ja sam u petak zavrsila na hitnoj kamo me moja gin poslala zbog skracenog cerviksa (28). Na proslomjesecnom pregledu je bilo 40, pa je krenula panika. Sa hitnog su me pustili doma na mirovanje jer zapravo nista ne mogu napraviti.. spominjali su briseve al vise nije radio lab a ne radi ni vikendom..
Jucer sam bila u trudnickoj ambulanti gdje je bio neki bas neugodan i otresit doktor koji me oprao sto idem i soc i priv ginekologu.. da se odlucima za jednog i gotovo… briseve nije ni spominjao a po njemu nije potrebna posebno cesca kontrola nego kao inace 1 mjesecno. Mene panika ulovila da nemam neku infekciju a nocas su mi pocele i kontrakcije koje do sada nisam imala.. proslo je nakon pola sata pa pretpostavljam da su BH.. ugl, moje pitanje je da li netko ima iskustvo sa skracenim cerviksom i da li je radio briseve tada, jer sam nesto citala da se brisevi ne bi trebali raditi na osjetljivom cerviksu al kako onda utvrditi infekciju?!?! I zaboravila napomenuti 21 tt sam.
Nemam iskustva ali nadam se da nije strasno i da ce te bez problema izdrzat do termina ♥️
Sanjarka, super su stvarcice. Ja sam isto uzela one kompletice s jabukama i dugom i one sa žiraficama i slonićima. I jos neke kompletice i slinceke. Planiram jos neki online shopping obaviti. Ne znam, jesi li pratila ranije…ima li Next ikad neko snizenje na stranicama?
Next direct nema, samo vani hrv nazalost ne 😔
Dobro jutro trudnice moje 🥰
Ja upravo cekam drugo vađenje za OGTT. Tekućina mi je ukusna 😂 al ipak toliko popit odjednom ajme meni. Nije to za mene….. No dobro. Uspila sam
Jučer me toliko iznervirala utakmica mislim da će mi šećer danas bit 15 😅
Tracy nadam se da ce te selidbu brzinski odraditi pa da mozes uzivat u ostatku ljeta ☀️ cura se jos stigne okrenut bez problema 😊
Endzrue nadam se da je malena bolje. Navodno hara neki virus sa kasljem i temp, Mateja a i crijevna hara. Proc ce to brzo 🤗
Lisa joj! A bolje strije po cicama nego trbuha. Nek te to tješi 😓😅
Angely pisi nam češće 😊☀️
Poklonici vidit tvoj post me posebno veseli ♥️ Pisi češćeeee 🙏. Nadam da se da mami nije nista ozbiljno 😓
I hvala na infu po popustima. Idem guglati mali zakladi 😅🤭
Lyra uzivajte na moru ☀️
Lorre ajme super cijena za versetrax , bolje da to nisam saznala 😂 jelda da je boja top? ♥️
Bilja super da je sve ok. Velika beba već 🥰
Lejla jedne doznake u firmu a jedne na Hzzo
Ako je prvo otvaranje komplikacija onda uz doznake jos prosjek 6 zadnjih plaći, kopija osobne i kartice tekućeg računa.
Mene to tek čeka pa nez jel jos sta treba al mislim da je to to
Da se nadovezem na HZZO, nasi u splitu traze ugovor o radu, ne znam je li to svugdi tako 🤷🏻♀️
I da, robica ti je preslatka, ne znam sta mi je lipse 😍
Kad si isla jutros na OGTT? Je li bila guzva? Ne triba se narucit?Ć
E to mi je spomenula ova iz knjigovodstva danas kad sam je zvala
U svakom slučaju rekla da je da će mi ona sve pripremit kad donesem doznake
Anuška, Me_zgb, Provincijalka, Andjelina i sve ostale tipkačice koje niste na listoi, dajte termin pa da vas upišem 😊
Javljam se za dodavanje na liste :)
Termin 31.10. (curica, Zagreb).
A termin idućeg pregleda 19.7., dalekoooo
♥️
Dobro jutro trudnice moje 🥰
Ja upravo cekam drugo vađenje za OGTT. Tekućina mi je ukusna 😂 al ipak toliko popit odjednom ajme meni. Nije to za mene….. No dobro. Uspila sam
Jučer me toliko iznervirala utakmica mislim da će mi šećer danas bit 15 😅
Tracy nadam se da ce te selidbu brzinski odraditi pa da mozes uzivat u ostatku ljeta ☀️ cura se jos stigne okrenut bez problema 😊
Endzrue nadam se da je malena bolje. Navodno hara neki virus sa kasljem i temp, Mateja a i crijevna hara. Proc ce to brzo 🤗
Lisa joj! A bolje strije po cicama nego trbuha. Nek te to tješi 😓😅
Angely pisi nam češće 😊☀️
Poklonici vidit tvoj post me posebno veseli ♥️ Pisi češćeeee 🙏. Nadam da se da mami nije nista ozbiljno 😓
I hvala na infu po popustima. Idem guglati mali zakladi 😅🤭
Lyra uzivajte na moru ☀️
Lorre ajme super cijena za versetrax , bolje da to nisam saznala 😂 jelda da je boja top? ♥️
Bilja super da je sve ok. Velika beba već 🥰
Lejla jedne doznake u firmu a jedne na Hzzo
Ako je prvo otvaranje komplikacija onda uz doznake jos prosjek 6 zadnjih plaći, kopija osobne i kartice tekućeg računa.
Mene to tek čeka pa nez jel jos sta treba al mislim da je to to
Da se nadovezem na HZZO, nasi u splitu traze ugovor o radu, ne znam je li to svugdi tako 🤷🏻♀️
I da, robica ti je preslatka, ne znam sta mi je lipse 😍
Kad si isla jutros na OGTT? Je li bila guzva? Ne triba se narucit?
Dosla sam oko 7.30h
Prozvalo me oko 7.45 mozda
Nije strasna guzva
Nakon sta popijes glukozu cekas unutra kod njih 2h
Bile nas 4 trudnice
Nema na narucivanja 😊
Hi mamice… Ja evo sa kontrole. Ogtt doktor kaze uredan ( kod nas to sve ide usmeno ne znam vrijednosti)… Ali u urinu sam opet imala glukoze.. Pa je rekao za 3tj da opet ponovimo urin ako bude isto onda ponavljamo i ogtt…. (i kao da ne pretjerujem sa Nutella slatksi itd) Inace cura ima skoro Kilogram sva je bila aktivna!🥰🥰🥰 Unazad 4,5 tjedna sam dobila 2kg…. I trenutno sam 5+…… Prezadovoljni smo i ja i on… Ipak imam 38g i prva trudnoca al hvala Bogu do sad je kao iz bajke!
🤗🥰 Zelimo vama takve..
Nek tako ostane do kraja ♥️
Sortiraj odgovore
Najstariji