Sanjarka88 predivne stvarčice 😍🙈
Mateja31 nadam se da će curica ubrzo biti bolje, javi nam se.
Želim vam svima ugodan dan🙌☀️
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Pozdrav sve trudnice.. pratim vas redovito a povremeno se i ukljucim..trebam opet savjet:
Netko je bio pisao o skraćenom cerviksu al ne mogu naci post...
Ja sam u petak zavrsila na hitnoj kamo me moja gin poslala zbog skracenog cerviksa (28). Na proslomjesecnom pregledu je bilo 40, pa je krenula panika. Sa hitnog su me pustili doma na mirovanje jer zapravo nista ne mogu napraviti.. spominjali su briseve al vise nije radio lab a ne radi ni vikendom..
Jucer sam bila u trudnickoj ambulanti gdje je bio neki bas neugodan i otresit doktor koji me oprao sto idem i soc i priv ginekologu.. da se odlucima za jednog i gotovo... briseve nije ni spominjao a po njemu nije potrebna posebno cesca kontrola nego kao inace 1 mjesecno. Mene panika ulovila da nemam neku infekciju a nocas su mi pocele i kontrakcije koje do sada nisam imala.. proslo je nakon pola sata pa pretpostavljam da su BH.. ugl, moje pitanje je da li netko ima iskustvo sa skracenim cerviksom i da li je radio briseve tada, jer sam nesto citala da se brisevi ne bi trebali raditi na osjetljivom cerviksu al kako onda utvrditi infekciju?!?! I zaboravila napomenuti 21 tt sam.
Cure, stigla mi je probna narudžba s Pat Pat stranice. Nisam puno očekivala, ali mogu reći da sam zadovoljna. Uzela sam sve u veličini 0-3 mjeseca i poprilično je sve veliko. Evo slika
https://ibb.co/y50rGN3
https://ibb.co/gvdWYJz
https://ibb.co/PNZMrDL
Svakako ću napraviti još jednu narudžbu jer imaju jako povoljnih, a preslatkih stvari. Naručit ću i grudnjak za dojenje, pa vidjet kakav će stići. Ovo zasad mi je sasvim u redu :)
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sanjarka, super su stvarcice. Ja sam isto uzela one kompletice s jabukama i dugom i one sa žiraficama i slonićima. I jos neke kompletice i slinceke. Planiram jos neki online shopping obaviti. Ne znam, jesi li pratila ranije...ima li Next ikad neko snizenje na stranicama?
Anuška, Me_zgb, Provincijalka, Andjelina i sve ostale tipkačice koje niste na listoi, dajte termin pa da vas upišem 😊
Javljam se za dodavanje na liste :)
Termin 31.10. (curica, Zagreb).
A termin idućeg pregleda 19.7., dalekoooo
Pozdrav moje drage,
Evo kod nas nista novog, malo zatisje od pregleda do 23.7. pa smo iskoristili vrijeme da malo otidemo na more. Kod mene isto kao i kod Sanjarke curica tako aktivna i stalno se rikta prema napred da imam osjecaj da ce mi se trbuh raspucat, isto mislim da nisu kotrakcije jer traje, a udarci isto nisu bolni. Na zadnjem pregledu u 25 tj je imala oko 700 gr pa si negdje mislim da je sad oko kilice. 😊 Ja sam sa kilazom na oko +5, i sad mi lagano postalo biti teze, bole me i kriza i leda, vrat tako da dosta odmaramo. I mene zanima sa sluzbene stranice Next-a dali imaju ikada snizenje?
E cure jeste vidjele negdje za kupit traper kratke hlače za trudnice (ZG)? Ne one što idu skroz preko trbuha, nego s kraćom trakom ili elastičnim umecima? Ne stignem više naručit online jer mi trebaju za vikend
Dobro jutro trudnice moje 🥰
Ja upravo cekam drugo vađenje za OGTT. Tekućina mi je ukusna 😂 al ipak toliko popit odjednom ajme meni. Nije to za mene….. No dobro. Uspila sam
Jučer me toliko iznervirala utakmica mislim da će mi šećer danas bit 15 😅
Tracy nadam se da ce te selidbu brzinski odraditi pa da mozes uzivat u ostatku ljeta ☀️ cura se jos stigne okrenut bez problema 😊
Endzrue nadam se da je malena bolje. Navodno hara neki virus sa kasljem i temp, Mateja a i crijevna hara. Proc ce to brzo 🤗
Lisa joj! A bolje strije po cicama nego trbuha. Nek te to tješi 😓😅
Angely pisi nam češće 😊☀️
Poklonici vidit tvoj post me posebno veseli ♥️ Pisi češćeeee 🙏. Nadam da se da mami nije nista ozbiljno 😓
I hvala na infu po popustima. Idem guglati mali zakladi 😅🤭
Lyra uzivajte na moru ☀️
Lorre ajme super cijena za versetrax , bolje da to nisam saznala 😂 jelda da je boja top? ♥️
Bilja super da je sve ok. Velika beba već 🥰
Lejla jedne doznake u firmu a jedne na Hzzo
Ako je prvo otvaranje komplikacija onda uz doznake jos prosjek 6 zadnjih plaći, kopija osobne i kartice tekućeg računa.
Mene to tek čeka pa nez jel jos sta treba al mislim da je to to
Da se nadovezem na HZZO, nasi u splitu traze ugovor o radu, ne znam je li to svugdi tako 🤷🏻♀️
I da, robica ti je preslatka, ne znam sta mi je lipse 😍
Kad si isla jutros na OGTT? Je li bila guzva? Ne triba se narucit?
Robica je preslatka 🤩 Meni stalno izbacuje Pat Pat, ali nikako da se odvažim nešto naručiti. Gledam po trgovinama neki kompletić 56 za izlazak iz bolnice, ali ili mi se ne sviđa ili nema veličine. Čini mi se da za curice nema čeg nema, a za dječake slabo. 🙄
Vi koje ste se već bacile na pakiranje torbi za bolnicu dajte slikajte ili pišite čega i koliko ste spremile. Imam neko okvirni popis što treba, ali opet lakše mi je vidjeti/pročitati kod nekoga tko je spreman već. 😁
Hladite se i želim vam super dan! 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Cure, kroz par dana vec osjecam malca kako lupka pomalo. Danas nema nikakvih pozdrava na koje sam naviknula. Ali osjetim kao da mi stomak vibrira (ne znam kako drugacije bi to objasnila 🙈), kao da mi mobitel vibrira u stomaku. Jel neka od vas imala ovu uvrnutu pojavu? Da li da se brinem ili je to nesto normalno? 🙄
Sortiraj odgovore
Najstariji