E curke imam ja pitanje..nisam bas nešto aktivno sa zanimanjem pratila sto će biti s alli Expressom nakon 1.7.
Našla sam si duplu izdajalicu i kožni ruksak za prematanje sto je kod nas prilično puno pa ne znam kakva je procedura s carinom i PDV-om ako tipa naručim bilo koji dan iza četvrtka?
Cini mi se da Tommyfame nesto zna... nedavno je spominjala
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
E cure jeste vidjele negdje za kupit traper kratke hlače za trudnice (ZG)? Ne one što idu skroz preko trbuha, nego s kraćom trakom ili elastičnim umecima? Ne stignem više naručit online jer mi trebaju za vikend
Heii ja narucila iz H&M online shopa 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
E cure jeste vidjele negdje za kupit traper kratke hlače za trudnice (ZG)? Ne one što idu skroz preko trbuha, nego s kraćom trakom ili elastičnim umecima? Ne stignem više naručit online jer mi trebaju za vikend
Heii ja narucila iz H&M online shopa 🙂
I dođe jako brzo korz 2-3 dana tako da mozda i stignes, a mislim i da u nekim H&m ducanima u zg imaju trudnicki odjel
Sanjarka robica je prekrasna 😍 i meni je sve stiglo, čeka pranje pa slikam 😀
pisem sto ja imam u torbi :)
2x grudnjaka za dojenje
2x potkosulje
Spavacica
Pidzama
Gace
2x rucnika
Japanke
Maramice
Vlazni wc papir
Ulosci za rodilje
Mrezaste gacice x2 paketa
Cetkica za zube i pasta
Gumica za kosu
Maskica za lice ( ako cemo trebati nositi )
Krema za ruke
Dezinfekcijsko sredstvo za ruke
3x carape
Casa za piti vodu
Labelo
Sapun za ruke
Britvica
Gel za tusiranje
Sampon i regenerator za kosu
Rol on i dezedorans
Sve za higijenu su mini pakiranja iz dma :)
Mrezaste gacice i uloske za rodilje takoder imas u dmu
H&M ima potkosulje i grudnjake za dojenje
Za bebicu sam spremila:
Kremu za pelensko podrucje
Mali paket pelena za novorodence
Vlazne maramice
Podlogu za prematanje (violeta ima/dm)
Gaze x3
Bodi 56 x2
Hlace 56 x2
Majica 56 x2
Kapica
Jedna duga pidzamica 56
3x carapica
Kapica
Robica za izlazak
Rukavice da se ne grebe
Dudicu ako ce trebati
Vecinom kazu da robicu ne treba spremati ali ja jesam za svaki slucaj :)
Muzu pripremila u autosjedalicu jastuk za nosenje bebe iz bolnice, dodatan paketic pelena i dekicu.
Za rodiliste mozes uzeti suhe grickalice, proteinsku cokoladicu i vodu u posebnu vrecicu ali to jos nisam pripremila :)
Robica je preslatka 🤩 Meni stalno izbacuje Pat Pat, ali nikako da se odvažim nešto naručiti. Gledam po trgovinama neki kompletić 56 za izlazak iz bolnice, ali ili mi se ne sviđa ili nema veličine. Čini mi se da za curice nema čeg nema, a za dječake slabo. 🙄
Vi koje ste se već bacile na pakiranje torbi za bolnicu dajte slikajte ili pišite čega i koliko ste spremile. Imam neko okvirni popis što treba, ali opet lakše mi je vidjeti/pročitati kod nekoga tko je spreman već. 😁
Hladite se i želim vam super dan! 🙂
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
I da.. Jastucice za dojenje sam spremila (dm) pa sad kako zelis i naravno sve trudnicke papire, osobna, zdravstvena iskaznica i uputnica za bolnicu. To je to :)
Robica je preslatka 🤩 Meni stalno izbacuje Pat Pat, ali nikako da se odvažim nešto naručiti. Gledam po trgovinama neki kompletić 56 za izlazak iz bolnice, ali ili mi se ne sviđa ili nema veličine. Čini mi se da za curice nema čeg nema, a za dječake slabo. 🙄
Vi koje ste se već bacile na pakiranje torbi za bolnicu dajte slikajte ili pišite čega i koliko ste spremile. Imam neko okvirni popis što treba, ali opet lakše mi je vidjeti/pročitati kod nekoga tko je spreman već. 😁
Uh baš sam se naježila.
Nadam se da će njena mama potražiti pomoć kod djecijeg psihologa, ili baš pročitati mnoge od dostupnih knjiga na temu dječjeg odgoja, prvenstveno razvojnih faza za čije usmjeravanje je odgovoran roditelj. Dijete od 3 godine nema svijest, niti ima sa cim razmišljati (U smislu tog dijela mozga), tako da će joj majka nanjeti nemjerljivu štetu za ubuduće. Da je poznam osobno prijavila bih je.
Što se tiče vrtica, tu bi tete trebale odraditi jedan dio posla. Ne mislim da će se djeca međusobno postrojavati, u smislu udaranja i vracanja. I to mi je jezivo. 😐
Nadam se da ste ti i tvoja curica bolje što se tiče grlobolje. 🙏
Hvala ti.. Počele smo se kupat u moru pa je već bolje.. Što se vrtića tiče mislila sam na sveukupnu odgojno obrazovnu ustanovu da će učinit svoje jer je sama. Ima stariju seku 9god i nepozna situacije koje će imati sa vršnjacima kad krene. Bit će to sve bolje. Jučer sam ih čuvala skupa i bile su dobre. Nisu se niti jednom posvađale. Tako da se nadam da će s vremenom biti bolje. Što kažeš ponudit curici zagrljaj i utjehu i čut je kad je nitko drugi ne čuje
Bilja super lista 😊
Ja bi iz iskustava nadodala bar sta se tiče splitskog rodilišta.
WC papir obvezno
Pelene za bebe obvezno
Krema za bradavice ( purelan)
Šeširići za dojenje
Boca za bebu. Oni daju bebi piti iz čaše, to sve završi u vratu bebe jer su jos i ljuti sta trazis nadohranu 😒
Ja osobno necu nositi piđamu. Imate svako jutro vizitu koja vas pregledava i nije zgodno a i za rez ne paše
Obvezno uzeti vlazni WC,suhi za rez jako smeta
Kosu ne mislim Prat pa to necu nosit
Obvezno neku energetsku pločicu u torbu za rađaonu. Spasit ce vas nakon poroda
I labelo staviti za rađaonu, jako ispucaju usne na porodu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
pisem sto ja imam u torbi :)
2x grudnjaka za dojenje
2x potkosulje
Spavacica
Pidzama
Gace
2x rucnika
Japanke
Maramice
Vlazni wc papir
Ulosci za rodilje
Mrezaste gacice x2 paketa
Cetkica za zube i pasta
Gumica za kosu
Maskica za lice ( ako cemo trebati nositi )
Krema za ruke
Dezinfekcijsko sredstvo za ruke
3x carape
Casa za piti vodu
Labelo
Sapun za ruke
Britvica
Gel za tusiranje
Sampon i regenerator za kosu
Rol on i dezedorans
Sve za higijenu su mini pakiranja iz dma :)
Mrezaste gacice i uloske za rodilje takoder imas u dmu
H&M ima potkosulje i grudnjake za dojenje
Za bebicu sam spremila:
Kremu za pelensko podrucje
Mali paket pelena za novorodence
Vlazne maramice
Podlogu za prematanje (violeta ima/dm)
Gaze x3
Bodi 56 x2
Hlace 56 x2
Majica 56 x2
Kapica
Jedna duga pidzamica 56
3x carapica
Kapica
Robica za izlazak
Rukavice da se ne grebe
Dudicu ako ce trebati
Vecinom kazu da robicu ne treba spremati ali ja jesam za svaki slucaj :)
Muzu pripremila u autosjedalicu jastuk za nosenje bebe iz bolnice, dodatan paketic pelena i dekicu.
Za rodiliste mozes uzeti suhe grickalice, proteinsku cokoladicu i vodu u posebnu vrecicu ali to jos nisam pripremila :)Robica je preslatka 🤩 Meni stalno izbacuje Pat Pat, ali nikako da se odvažim nešto naručiti. Gledam po trgovinama neki kompletić 56 za izlazak iz bolnice, ali ili mi se ne sviđa ili nema veličine. Čini mi se da za curice nema čeg nema, a za dječake slabo. 🙄
Super si ovo sve napisala, Sanjarka je nadopunila ono sta sam ja mislila. Jedino jos termalna voda, mene je na porodu spasila jer sam umirala od vrucine, a i kasnije u sobi mi je super bila jer nismo smili palit klimu (al to je ipak bia Split i 7.mj.pa je pakleno) 😏
Mene zanima di ste kupili spavacice za rodiliste?
Pretpostavljam da su dugi rukav na kopcanje sprijeda, ne znam di da pogledam 🤷🏻♀️
Nisam spremila wc papir kao velik je za torbu pa sam samo paketic suhih maramica spremila 🙈 sesirice sam kupila al nisam spremila, to mi je kao za doma jer sam racunala da ce mi to kasnije trebati kad se ispraksam s dojenjem, hmm.. i izdajalicu ja osobno nisam spremila al cula sam da to vecina ljudi sprema (mislim da mi nece trebati) al kako sam u Zg i blizu je sve muz ju stigne donesti od doma ako mi zatreba :) uzela sam mu staklenu bocu Avent i obicnu Twistshake malu i bebimil ali nisam spremila jer sam mislila da cemo dojiti bebu u bolnici, da nam to ne treba tamo meni je ovo prvi put sve i stvarno sam malo pogubljena, nemam di to ni spremiti sve 😂🙈 ali stvarno neznam, mislila sam sa donese ako nesto krene po krivu nadohranu i bocicu.
Bilja super lista 😊
Ja bi iz iskustava nadodala bar sta se tiče splitskog rodilišta.
WC papir obvezno
Pelene za bebe obvezno
Krema za bradavice ( purelan)
Šeširići za dojenje
Boca za bebu. Oni daju bebi piti iz čaše, to sve završi u vratu bebe jer su jos i ljuti sta trazis nadohranu 😒
Ja osobno necu nositi piđamu. Imate svako jutro vizitu koja vas pregledava i nije zgodno a i za rez ne paše
Obvezno uzeti vlazni WC,suhi za rez jako smeta
Kosu ne mislim Prat pa to necu nosit
Obvezno neku energetsku pločicu u torbu za rađaonu. Spasit ce vas nakon poroda
I labelo staviti za rađaonu, jako ispucaju usne na porodu
Sortiraj odgovore
Najstariji