A ne znam eto 😏 cura u Areni kaze da nemaju u ducanima, dal je mislila samo za Zg, ili citavu Hrvatsku, ne znam 🤷🏻♀️
C&A ti asortiman za trudnice/dojilje ima samo online pa da znas, provjerila sam u ducanu sa prodavacicom.. nazalost mozes samo naruciti
U Njemackoj ima i u trg.🙈
Steta da nema i kod nas dolje.
💙 Šimun: 10/2021.
➕ Novi plusić ugledan 28.2.2023.
💜 Mara: 11/2023.
Cure, kroz par dana vec osjecam malca kako lupka pomalo. Danas nema nikakvih pozdrava na koje sam naviknula. Ali osjetim kao da mi stomak vibrira (ne znam kako drugacije bi to objasnila 🙈), kao da mi mobitel vibrira u stomaku. Jel neka od vas imala ovu uvrnutu pojavu? Da li da se brinem ili je to nesto normalno? 🙄
Jaoo nas dvije smo prave paralelke po našim trudnoćama! 😊 Ako se dobro sjećam, točno smo u dan trudne. Ja sam prije nekih tjedan dana počela osjećati balončiće, onda nakon dva dana te vibracije, i danas prvi put osjetila prave udarce! Ovo mi je do sada najljepši događaj od plusića na testu! 🥰
Daaa…tocne u dan. 19+3. Ja sam prije par dana isto pocela osjecati baloncice i blage udarce. Preslatko mi je to lagano pucketanje i kuckanje u stomaku. Nekako najcesce osjetim dopodne i navecer ili kad pojedem nesto fino. Al danas mi stomak bas luduje, cijeli dan osjetim vibracije i nesto malo laganih udaraca. 🙈
To je to! 😍 Kod mene najčešće kad sam u ležećem položaju i nakon dobrog obroka. 😁
Hi mamice… Ja evo sa kontrole. Ogtt doktor kaze uredan ( kod nas to sve ide usmeno ne znam vrijednosti)… Ali u urinu sam opet imala glukoze.. Pa je rekao za 3tj da opet ponovimo urin ako bude isto onda ponavljamo i ogtt…. (i kao da ne pretjerujem sa Nutella slatksi itd) Inace cura ima skoro Kilogram sva je bila aktivna!🥰🥰🥰 Unazad 4,5 tjedna sam dobila 2kg…. I trenutno sam 5+…… Prezadovoljni smo i ja i on… Ipak imam 38g i prva trudnoca al hvala Bogu do sad je kao iz bajke!
🤗🥰 Zelimo vama takve..
Rita zaljepe ti u mutterpass vriejdnosti oggt, sve ti tamo piše. (Moraju)
Drago mi je sve uredu sa tobom i sa curicom. 🙏 prava skolska trudnoća
Hvala ti... Bas cu pogledat...za sad sam vidjela da je samo ispunio da je radjen i da je uredan... Ono dva odgovora ja/nein... I tebi sve najbolje! 🍀
Ja sam nesto prckala po postavkama i sad ispada da 30 dana necu imati ime 😂🤭 mislila sam staviti ovaj smajlic do imena kad ono imam samo smajlic 😂🤷🏻♀️
Ja sam nesto prckala po postavkama i sad ispada da 30 dana necu imati ime 😂🤭 mislila sam staviti ovaj smajlic do imena kad ono imam samo smajlic 😂🤷🏻♀️
Bas ti je slatko ime, unikatno 😄😄
Izgledalo je jednostavno i namjerno
🙃 🤭 🥰 Omiljeni smileic...
Al nije bilo namjerno, bas ovako sam htjela pored imena kao ti al nema veze, za 30 dana cu valjda znati sta radim 🤭😂
Izgledalo je jednostavno i namjerno
🙃 🤭 🥰 Omiljeni smileic…
Hi mamice… Ja evo sa kontrole. Ogtt doktor kaze uredan ( kod nas to sve ide usmeno ne znam vrijednosti)… Ali u urinu sam opet imala glukoze.. Pa je rekao za 3tj da opet ponovimo urin ako bude isto onda ponavljamo i ogtt…. (i kao da ne pretjerujem sa Nutella slatksi itd) Inace cura ima skoro Kilogram sva je bila aktivna!🥰🥰🥰 Unazad 4,5 tjedna sam dobila 2kg…. I trenutno sam 5+…… Prezadovoljni smo i ja i on… Ipak imam 38g i prva trudnoca al hvala Bogu do sad je kao iz bajke!
🤗🥰 Zelimo vama takve..
Rita zaljepe ti u mutterpass vriejdnosti oggt, sve ti tamo piše. (Moraju)
Drago mi je sve uredu sa tobom i sa curicom. 🙏 prava skolska trudnoća
Hvala ti… Bas cu pogledat…za sad sam vidjela da je samo ispunio da je radjen i da je uredan… Ono dva odgovora ja/nein… I tebi sve najbolje! 🍀
Uslikati ću ti sutra u mom starom mutterpassu gdje zaljepe, u ovoj još nisam radila. Iskreno i ja sam tek donedavno skuzila da je ta naljepnica sa rezultatom bila tu cijelo vrijeme 🤣,a kasnije da je moraju zaljepiti radi bolnice kasnije ili u slučaju nezgode i tako toga da imaju svi podaci na jednom mjestu nama trudnicama
url=https://lilypie.com]
url=https://lilypie.com]
Cure, ima li neka od vas iskustva s kinderkraft 3u1 kolicima? Možda da ih je već kupila pa da mi prenese dojmove 😀
aAnchy ne znam o kojem modelu kinderkraft kolica mislis ja sam uzela juli, i prezadovoljna. Nemam s njima iskustva, ali sto se tiče kvalitete i izgled ma odlična su. Čak sam uzela i krevetic od njih.. Stigao i meni ruksak za mame s alia, ima puno mjesta. Jedino sam možda trebala dr boju, uzela sivo rozi, a dolazi sin.... Stavim slike ujutro
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Cure, ima li neka od vas iskustva s kinderkraft 3u1 kolicima? Možda da ih je već kupila pa da mi prenese dojmove 😀
Ja sam uzela model prime, al jos je u kutiji, ne zelim vadit jer ima jos vremena do 11.mj. Prijateljica mi ih ima i jako je zadovoljna.
Također sam uzela i kolijevku 5 u 1 koja se pretvara u ljuljacku i sjedalicu tako da bebicu mogu uvijrk imati na oku u kuhinji ili dnevnom boravku.
Sortiraj odgovore
Najstariji