Draga Zara, uzasna sam, ali morat cu ti u zadnji tren otkazati. Danas se svasta nesto izdogadjalo i necu se uspiti sutra organizirati. Je li ikako mozes iduci tjedan? I je li ti mogu poslati broj moba na onu tvoju fb stranicu pa sibni poruku?
Uzasno mi je zao zbog tvog smrtnog slucaja, nadam se da si sad dobro.
Jeeej za pregled i Jakova!! 💙
Bumac95 to sam sve uzela u Akcion trgovini ( Njemacka)...imaju finih stvarcica za bebee 🤗🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav trudnice! Čitam vas, samo slabije pišem.
Mislim da sam počela osjećati bebača. 😊 Prije nekoliko dana sam osjećala neke kao lagane balončiće, a nakon toga nešto poput blagih trnaca na tom mjestu gdje se nalazi bebica. I od tad svaki dan osjetim po nekoliko puta. Veseli me to, samo nekako jedva čekam da krenu pravi udarci. 😁
Usput, dogovorila sam 5D u poliklinici Harni kad napunimo 20 tjedana. S obzirom da sam imala onu situaciju da mi na prošlom pregledu ginekolog uopće nije radio ultrazvuk, tako smo odlučili.
Ako je netko od vas išao na 5D ultrazvuk, cijenila bih iskustva koja podijelite. 🙂
Išla sam ja na 5D prošle sedmice. Čekala sto sam mogla vise vremena da prođe da fino vidim bebicu a i da saznam spol. Moje iskustvo je predivno,apsolutno sve se vidi od organa do krvotoka i lica☺️
Bas se isplati,moj pregled je trajao oko sat vremena doktor mi se bas posvetio i sve mi detaljno pokazao. Ja sam u Sarajevu pa ti ne mogu dati preporuku ali vjerujem da su sve privatne poliklinike iste i tu negdje😁
Već sam negdje postavljala sliku,a ako te interesuje stavit ću opet🥰
Hvala ti na podijeljenom iskustvu! 🙂 Vjerujem da će tako i ovdje biti, a i mirnije smo kad se netko detaljnije posveti i sve lijepo objasni. Meni je super što su ovdje dopustili da muž ide sa mnom.
Ako ti nije teško, možeš ponovno staviti da sad ne listam unazad puno. 😊 Hvala još jednom! ❤
Ah da to sam zaboravila i moj muž je ušao sa mnom. Zaista predivno iskustvo i vjerujem da će tvoje biti isto. Puno je drugačije kad ti neko posveti vrijeme i fino ti objasni. Ja sam na mail dobila slike ,poslao mi je preko 70ak slika.Moja se bas nije dala slikati,aliuglavnom to se otprilke ovako vidi u 23 tt
https://ibb.co/yp7z9y0
https://ibb.co/8mFbJ02
Puno ti hvala! 😊 Lijepo se vidi, iako je malecka malo sramežljiva, čini se. 🥰
Draga Zara, uzasna sam, ali morat cu ti u zadnji tren otkazati. Danas se svasta nesto izdogadjalo i necu se uspiti sutra organizirati. Je li ikako mozes iduci tjedan? I je li ti mogu poslati broj moba na onu tvoju fb stranicu pa sibni poruku?
Uzasno mi je zao zbog tvog smrtnog slucaja, nadam se da si sad dobro.
Jeeej za pregled i Jakova!! 💙
Ne sekiraj se uopće eeej 😊 nema problema, sljedeći tjedan ćemo. I ja sam radi svega kasno potvrdila tako da ne brineš! Daa, slobodno pošalji poruku na fejs, zaboravile smo brojeve razmijenit zadnji put 🙈
Hvala ti 💙
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Sanjalica ništa onda, nema toga u HR 😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Zenice,mene sad pocelo kopkat to sto mi u nalazu pise posteljica sprijeda,nesto nize. Nista mi nisu rekli da treba pazit osim da malo pripazim da ne jurim,i to mi je doktroica rekla kad sam ju ja krenula ispitivat. Rekla je da ce se do sl pregleda ona podic da to nije nista zabrinjavajuce. A ja naravno sad u panici😓😓😓😓 tek sl petak imam pregled ovo je samo bio UZV. Ima koja pametnu da me utjesi?
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Pozdrav okruglice drage ♥️
Puno toga ste od petka pisale. A ja nikako na miru do foruma….sad imam sta za pročitati.
Ja sam konačno mirna oko svega. Ok ok 1 posto mi još zvoni onaj glupi nabor po glavi ali stvarno mislim da Ce sve biti ok..
Doktor je bas zadovoljan sa malim srčekom. Da je divno i da je baš kao iz knjige 💙 i ja sam dobila kompliment, da sam elegantna trudnica i da mu je divota tako lipo vidit bebino srce 😂😂😂
Ja ne znam sta je ovdje elegantno 😂
https://ibb.co/dk4FBjx
Ja i Luka na 22 + 5 💙
Kako vi podnosite ove vrućine? 🥵
Btw na nextu sam ostavila duplo novaca nego Lisa 😂😂 🙈 slikam kada stigne 😊
Stvarno i jesi elegantna 😍 nema se tu šta reć ❤
Haha jesi vidjela kako je bilo dobrih stvari, danas me zvala teta iz dućana da nema neke haljinice vise na zalihi ali nema veze bit ce i ovo previše 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Zenice,mene sad pocelo kopkat to sto mi u nalazu pise posteljica sprijeda,nesto nize. Nista mi nisu rekli da treba pazit osim da malo pripazim da ne jurim,i to mi je doktroica rekla kad sam ju ja krenula ispitivat. Rekla je da ce se do sl pregleda ona podic da to nije nista zabrinjavajuce. A ja naravno sad u panici😓😓😓😓 tek sl petak imam pregled ovo je samo bio UZV. Ima koja pametnu da me utjesi?
Ne brini sada u ovoj fazi nam se jos diže sve prema gore 🙂 i onda pred kraj sve opet ide prema dole ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Danna mene je socijalni ginekolog (kod kojeg idem po doznake samo) pitao prošli put jel nosim blizance. Toliko o trbušinama 😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji