Ja sam 24.tj i 9kg u plusu. Ne krećem se dovoljno jer radim od doma, morala bi uvesti svaki dan duge šetnje. Se vi puno krećete?
Zadnjih dana mi je jedina relacija krevet - frizider - wc 🤦🏻♀️ ..ne da mi se apsolutno nigdi po ovoj vrucini 😏
Ja sam 28+5 i na 12 kila. Curke koje ste na moru i kupate se, jel mijenjate kupaće?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Ja sam 28+5 i na 12 kila. Curke koje ste na moru i kupate se, jel mijenjate kupaće?
Ja sam nakon svakog izlaska iz vode mijenjala donji dio, ali sam to počela raditi i zadnjih par ljeta jer sam odmah neku upalu znala navući. 😬 Tako da sam sad samo nastavila tako. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Evo i da se ja javim.
Cestitam svima na odlicnim pregledima
Zadranke moje zao mi je, ali ja sam u poslu preko glave pa cu morati preskociti kavicu. Nadam se da cu jednom moci otici s vama. Zara moja sucut i drzi se.
.
Evo ja cekam trece vadenje krvi za ogtt, morala sam popiti 3 deci te uzasne tekucine, uzas i to na ovoj vrucini od 7 sam oko laboratorija. Ginekolog me poslao na ogtt jer sam 7+ i kaze on meni da imam puno pancete (skemba od zime).
.
Danas se planiram prvi put okupati. Kod nas je more 24 stupnja, pa reko nemam vise sta cekati. Cim izadjem iz mora planiram se presvuci u suhi badic.
Leah koji glupi komentar od ginica 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Polako po ovim vrućinama i pazi da ti ne pozlije! :D
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure upomoć, al baš upomoć... Ja sam očito prevelik tudum za ove naknade za komplikacije i porodiljni. Amo ovako :prvi, drugi i treći mjesec plaće su bile 4800 (NISAM NA CIJELU PRIJAVLJENA).
Nakon šta sam skužila da sam trudna tražila sam punu prijavu pa sam za četvrti, peti i sad ću biti početkom 7.og isplaćena za šesti mjesec 6000 kn.
Isto tako bi krenula na komplilacije sad kroz 7.mjesec.
Ako se ne varam naknada za komplikacoje ne može biti veća od 4200,tako nešto. A koliki će mi biti porodiljni? On je sredinom 9.og mjeseca negdi. Jel mi ulaze sva 3 mjeseca šta sam dobila 6000,ili samo peti i četvrti... To ne kužim baš.... Jel utječu komplikacije na iznos porodiljnog?
Ja otvaram komplikacije 1.7. i rečeno mi je u hzzo da mi u prosjek ulaze plaće od 12.-5.mj.
6.mj mi ne ulazi u prosjek.
Komplikacije ne utječu na iznos porodiljnog ako ne prekidaš komplikacije, znači nećeš radit od dana kada ih otvoriš.
Ako sam šta krivo rekla, pliz ispravite me 😉
Baby N 💙
Cure upomoć, al baš upomoć… Ja sam očito prevelik tudum za ove naknade za komplikacije i porodiljni. Amo ovako :prvi, drugi i treći mjesec plaće su bile 4800 (NISAM NA CIJELU PRIJAVLJENA).
Nakon šta sam skužila da sam trudna tražila sam punu prijavu pa sam za četvrti, peti i sad ću biti početkom 7.og isplaćena za šesti mjesec 6000 kn.
Isto tako bi krenula na komplilacije sad kroz 7.mjesec.
Ako se ne varam naknada za komplikacoje ne može biti veća od 4200,tako nešto. A koliki će mi biti porodiljni? On je sredinom 9.og mjeseca negdi. Jel mi ulaze sva 3 mjeseca šta sam dobila 6000,ili samo peti i četvrti… To ne kužim baš…. Jel utječu komplikacije na iznos porodiljnog?
Pozdrav cure!
Ja sam ovdje nova,pratim vas svakodnevno,ali nikako se javit... svima sve najbolje želim 😄 inače,Split,termin 22.10.,curica 🤗
Oko komplikacija,ako ćeš u 7.mjesec ići na komplikacije, gledaju se isplate od 1.1.-30.6.(dakle,plaće 12/2020, te plaće 1-5 2021). Komplikacije je max iznos 4257kn,a porodiljni prosjek zadnjih 6 isplata podijeljenih s fondom sati,dobijes iznos satnice. Ukoliko su ovo neto iznosi,onda bi ti satnica trebala biti cca 30kn i onda ovisno o fondu sati svaki mjesec se računa porodiljna naknada. Također,ako ne prekidas komplikacije do porodiljnog, onda ti nemaju utjecaja na iznos.
❤ 8.10.2021. Nina ❤
Ja sam pravi ljenivac po ovim vrucinama,rastezem se i povlacim po kuci uzas. Nista mi se neda,svega mi se nakupilo za napravit a ja samo u horizontali😅 lezim maltene po cijele dane,nesto malo napravim i odma moram malo odmorit🤣 a i bojim se naprezat previse pa vecinom odmaram jer tako mi i pase nekako
Sto se kg tice ja sam na negdje +6kg,OGTT idem radim od 24.do 28 tjedna tako su mi rekli da napravim. Pa cu ic tako negdje oko 26tjedna.
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ja otvaram komplikacije 1.7. i rečeno mi je u hzzo da mi u prosjek ulaze plaće od 12.-5.mj.
6.mj mi ne ulazi u prosjek.
Komplikacije ne utječu na iznos porodiljnog ako ne prekidaš komplikacije, znači nećeš radit od dana kada ih otvoriš.
Ako sam šta krivo rekla, pliz ispravite me 😉
A da li onda za porodiljnu naknadu isto onda ulaze u prosjek plaće od 12.-5.mj kao i za komplilacije, ako sr gleda zadnjih 6 isplaćenih plaća 🙄.... Trudne smo u dan razlike hahah a očito ćemo i na bolovanje u koji dan razlike 🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji