Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    anuška
    23. Lipanj 2021. 20:11

Čestitam svima na urednim pregledima, posebno Sanjarki i Luki na super srčeku.
    Mi smo danas obavili pregled i sve je u redu, jedino je mali za tjedan dana veći pa me doktor šalje prije slijedećega pregleda na test glukoze. Kod vađenja krvi na početku trudnoće mi je šećer bio 5.5 i od tada stvarno pazim na prehranu, ali sam zadnjih tjedana povećala unos voća (zbog vrućina) tako da je i to sigurno imalo utjecaj. Moram se ponovo sabrati u glavi :/
    Što se tiče kg, dobila sam 1kg u odnosu na prošli pregled, ali sam na istoj kilaži kao i prije trudnoće. 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

bumac95
    23. Lipanj 2021. 20:20

Danna pa meni ne izgleda uopće toliko veliko 😂😂
    Neka oni nama rastu, trbuh će se Vratit kad tad na mjesto (ili neće 😅).
    Evo i mene jutros prije pregleda. Morala sam ovjekovječit dan kad sam preživjela ogtt 😂
    https://ibb.co/CKQKbtW

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• sunce7
    23. Lipanj 2021. 20:55

Cure, tko je ono rekao da je kupio Joolz day +? Koju ste autosjedalicu uzeli?
    Danas su mi ona bas zapela za oko kad smo isprobavali.
    Lagana su za upravljat, bas su mi nekako sjela, osim cijene 😂
    Jos su bila Cybex Talos s, isto su ok, al Balios koji me najvise interesirao nije bio🤦‍♀️
    Pogubljena sam vise u toliko kolica, jedno je sigurno nema idealnih kolica, kod svakih imaju -\+

Lollypop
    23. Lipanj 2021. 21:20

Ej cure, jel koju muci išijas? Kako to rješit, evo vec par dana sepam koliko me boli 

• sunce7
    23. Lipanj 2021. 21:34

Dannna

sunce7

Cure, tko je ono rekao da je kupio Joolz day +? Koju ste autosjedalicu uzeli?
    Danas su mi ona bas zapela za oko kad smo isprobavali.
    Lagana su za upravljat, bas su mi nekako sjela, osim cijene 😂
    Jos su bila Cybex Talos s, isto su ok, al Balios koji me najvise interesirao nije bio🤦‍♀️
    Pogubljena sam vise u toliko kolica, jedno je sigurno nema idealnih kolica, kod svakih imaju -\+

Mi ih imamo a autosjedalicu smo uzeli chicco a pristaje savršeno.

Zadovoljna si?
    Koliko su te ispala sa svime? 

• sunce7
    23. Lipanj 2021. 22:19

Dannna

Moram ovako ostaviti komentar jer sam nešto zeznula, pojma nemam šta. 😂
    Meni su se svidjela baš kolica i svidjela mi se kako su stabilna i imaju one ublazivače i velike kotače da se beba niti ne pomjeri po neravnoj podlozi. Dobili smo ih na poklon od mojih, kupljena su u sloveniji po cijeni od 700eura. A autosjedalica je ona sa postoljem i baterijom za zračne jastuke i bila je oko 250eura. Ima onu ručku i može se lako i nositi i montirati na kolica. Jedina zamjerka za kolica je da zauzimaju dosta mjesta ali mi imamo gdje s njima pa nam ne bude problem.

Joj koja je to stranica iz Slovenije da narucim? 😂
    Bas sam maloprije cackala i Sloveniju al su cijene tu negdje bile.
    Istina je da zauzimaju vise prostora, to mi je jedino minus radi malog stana pa jos malo moram ostala proucit.🤦‍♀️

andjelina23
    23. Lipanj 2021. 22:19

Cure koliko ste kg dobile do sad? Ja sam u 22. tjednu i 5 kg u plusu 😟 nemojte mi samo rec da to nije puno i da se ne zamaram kilama 🙅🏼
    U prvoj trudnoci sam sve skupa dobila 18 kg, jos je bilo ljeto i vrucine.. Ne bi opet, hvala 😅 plus sta mi je na porodu otislo samo 4 kg, a ostatak sam skidala godinu dana 😤
    Za sad sam izbacila kruh, sokove i slatko 🤷🏼 i pijem puuunoo vode
    Nastojat cu jest vise povrca i salata 🤗

🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
    🧑 Curica 3 godine /2019.
    🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
    🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
    🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png

Mateja32
    23. Lipanj 2021. 22:23

andjelina23

Cure koliko ste kg dobile do sad? Ja sam u 22. tjednu i 5 kg u plusu 😟 nemojte mi samo rec da to nije puno i da se ne zamaram kilama 🙅🏼
    U prvoj trudnoci sam sve skupa dobila 18 kg, jos je bilo ljeto i vrucine.. Ne bi opet, hvala 😅 plus sta mi je na porodu otislo samo 4 kg, a ostatak sam skidala godinu dana 😤

26 tjedan +5 kg.. Ja uopće nisam slatko mogla jesti, niti kruh. Povrće, voće, i ipak mislim da nije to puno kg 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Tratinčica12
    23. Lipanj 2021. 22:34

andjelina23

Ja sam trenutno na +5 kg i 25 tt. Na pregledu prije 2 tjedna mi je doktorica rekla kao pa i ne debljate se baš, šta je reć. U tom stilu 😃
    Jedem sve normalno kao i prije trudnoće. Umjereno, raznoliko i svašta. Slatkiši, voće, kruh, i gluposti neke isto. Ništa pretjerano, ali sve jedem ☺

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

mc_zgb
    23. Lipanj 2021. 22:37

Lollypop

Ej cure, jel koju muci išijas? Kako to rješit, evo vec par dana sepam koliko me boli

Mene je u prošloj užasno mučio išijas, i vjerujem da ti je grozno.  probaj pronać na youtube neke vježbe istezanja za išijas (tipa iz joge ili tako nešto). 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.