Čestitam svima na urednim pregledima, posebno Sanjarki i Luki na super srčeku.
Mi smo danas obavili pregled i sve je u redu, jedino je mali za tjedan dana veći pa me doktor šalje prije slijedećega pregleda na test glukoze. Kod vađenja krvi na početku trudnoće mi je šećer bio 5.5 i od tada stvarno pazim na prehranu, ali sam zadnjih tjedana povećala unos voća (zbog vrućina) tako da je i to sigurno imalo utjecaj. Moram se ponovo sabrati u glavi :/
Što se tiče kg, dobila sam 1kg u odnosu na prošli pregled, ali sam na istoj kilaži kao i prije trudnoće.
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Danna pa meni ne izgleda uopće toliko veliko 😂😂
Neka oni nama rastu, trbuh će se Vratit kad tad na mjesto (ili neće 😅).
Evo i mene jutros prije pregleda. Morala sam ovjekovječit dan kad sam preživjela ogtt 😂
https://ibb.co/CKQKbtW
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Cure, tko je ono rekao da je kupio Joolz day +? Koju ste autosjedalicu uzeli?
Danas su mi ona bas zapela za oko kad smo isprobavali.
Lagana su za upravljat, bas su mi nekako sjela, osim cijene 😂
Jos su bila Cybex Talos s, isto su ok, al Balios koji me najvise interesirao nije bio🤦♀️
Pogubljena sam vise u toliko kolica, jedno je sigurno nema idealnih kolica, kod svakih imaju -\+
Ej cure, jel koju muci išijas? Kako to rješit, evo vec par dana sepam koliko me boli
Cure, tko je ono rekao da je kupio Joolz day +? Koju ste autosjedalicu uzeli?
Danas su mi ona bas zapela za oko kad smo isprobavali.
Lagana su za upravljat, bas su mi nekako sjela, osim cijene 😂
Jos su bila Cybex Talos s, isto su ok, al Balios koji me najvise interesirao nije bio🤦♀️
Pogubljena sam vise u toliko kolica, jedno je sigurno nema idealnih kolica, kod svakih imaju -\+
Mi ih imamo a autosjedalicu smo uzeli chicco a pristaje savršeno.
Zadovoljna si?
Koliko su te ispala sa svime?
Moram ovako ostaviti komentar jer sam nešto zeznula, pojma nemam šta. 😂
Meni su se svidjela baš kolica i svidjela mi se kako su stabilna i imaju one ublazivače i velike kotače da se beba niti ne pomjeri po neravnoj podlozi. Dobili smo ih na poklon od mojih, kupljena su u sloveniji po cijeni od 700eura. A autosjedalica je ona sa postoljem i baterijom za zračne jastuke i bila je oko 250eura. Ima onu ručku i može se lako i nositi i montirati na kolica. Jedina zamjerka za kolica je da zauzimaju dosta mjesta ali mi imamo gdje s njima pa nam ne bude problem.
Joj koja je to stranica iz Slovenije da narucim? 😂
Bas sam maloprije cackala i Sloveniju al su cijene tu negdje bile.
Istina je da zauzimaju vise prostora, to mi je jedino minus radi malog stana pa jos malo moram ostala proucit.🤦♀️
Cure koliko ste kg dobile do sad? Ja sam u 22. tjednu i 5 kg u plusu 😟 nemojte mi samo rec da to nije puno i da se ne zamaram kilama 🙅🏼
U prvoj trudnoci sam sve skupa dobila 18 kg, jos je bilo ljeto i vrucine.. Ne bi opet, hvala 😅 plus sta mi je na porodu otislo samo 4 kg, a ostatak sam skidala godinu dana 😤
Za sad sam izbacila kruh, sokove i slatko 🤷🏼 i pijem puuunoo vode
Nastojat cu jest vise povrca i salata 🤗
🤍 Spontani sa 6 tjedana/ 2014
🧑 Curica 3 godine /2019.
🤍 Spontani s 12 tjedana, kiretaža/2021.
🧑 Curica 1 godina (mjesec dana nakon kiretaže zatrudnila)
🤰https://www.tickerfactory.com/ezt/d/1;20716;11/st/20230621/e/Pregnancy+Ticker/dt/6/k/c4a6/preg.png
Cure koliko ste kg dobile do sad? Ja sam u 22. tjednu i 5 kg u plusu 😟 nemojte mi samo rec da to nije puno i da se ne zamaram kilama 🙅🏼
U prvoj trudnoci sam sve skupa dobila 18 kg, jos je bilo ljeto i vrucine.. Ne bi opet, hvala 😅 plus sta mi je na porodu otislo samo 4 kg, a ostatak sam skidala godinu dana 😤
26 tjedan +5 kg.. Ja uopće nisam slatko mogla jesti, niti kruh. Povrće, voće, i ipak mislim da nije to puno kg
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Ja sam trenutno na +5 kg i 25 tt. Na pregledu prije 2 tjedna mi je doktorica rekla kao pa i ne debljate se baš, šta je reć. U tom stilu 😃
Jedem sve normalno kao i prije trudnoće. Umjereno, raznoliko i svašta. Slatkiši, voće, kruh, i gluposti neke isto. Ništa pretjerano, ali sve jedem ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Ej cure, jel koju muci išijas? Kako to rješit, evo vec par dana sepam koliko me boli
Mene je u prošloj užasno mučio išijas, i vjerujem da ti je grozno. probaj pronać na youtube neke vježbe istezanja za išijas (tipa iz joge ili tako nešto).
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji