Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kinderica
    23. Lipanj 2021. 13:46

eemine4

Kinderica

Pozdrav trudnice! Čitam vas, samo slabije pišem.

Mislim da sam počela osjećati bebača. 😊 Prije nekoliko dana sam osjećala neke kao lagane balončiće, a nakon toga nešto poput blagih trnaca na tom mjestu gdje se nalazi bebica. I od tad svaki dan osjetim po nekoliko puta. Veseli me to, samo nekako jedva čekam da krenu pravi udarci. 😁

Usput, dogovorila sam 5D u poliklinici Harni kad napunimo 20 tjedana. S obzirom da sam imala onu situaciju da mi na prošlom pregledu ginekolog uopće nije radio ultrazvuk, tako smo odlučili.
    Ako je netko od vas išao na 5D ultrazvuk, cijenila bih iskustva koja podijelite. 🙂

Išla sam ja na 5D prošle sedmice. Čekala sto sam mogla vise vremena da prođe da fino vidim bebicu a i da saznam spol. Moje iskustvo je predivno,apsolutno sve se vidi od organa do krvotoka i lica☺️
    Bas se isplati,moj pregled je trajao oko sat vremena doktor mi se bas posvetio i sve mi detaljno pokazao. Ja sam u Sarajevu pa ti ne mogu dati preporuku ali vjerujem da su sve privatne poliklinike iste i tu negdje😁
    Već sam negdje postavljala sliku,a ako te interesuje stavit ću opet🥰

Hvala ti na podijeljenom iskustvu! 🙂 Vjerujem da će tako i ovdje biti, a i mirnije smo kad se netko detaljnije posveti i sve lijepo objasni. Meni je super što su ovdje dopustili da muž ide sa mnom. 
    Ako ti nije teško, možeš ponovno staviti da sad ne listam unazad puno. 😊 Hvala još jednom! ❤

Kiky 🥰
    23. Lipanj 2021. 14:40

Ja jos nemam strija nigdje, nadam se da ni necu dobit ali ako i dobijem sta da radim. Mazem se po dva tri puta na dan po trbuhu, bedrima, grudima, sva sjajim od ulja 😂 sad ako ih bude nakon mazanja onda je genetika jer i mama ih je dobila u trudnoci, doduse, ona je rekla da se nije mazala uopce

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

mc_zgb
    23. Lipanj 2021. 14:47

Tonkica111

Što se tiče vađenja ogtt-a, vidim da se najčešće vadi od 24. Og do 28.og tjedna…. Pa mi nije baš jasno, ja sam tek 21 tjedan plus par dana, a doktorica mi rekla prošli tjedan da kroz 4 sljedeća tjedna odem vadit to.
    Jel ko od vas bia tako ranije ili je ona falila, ili sam se možda ja kao dosta udebljala pa želi provjerit…. Al nije mi ništa rekla. 🙄

Meni je rekla da se radi kao između 24. i 26. tjedna. Kad imaš idući pregled? Možda je htjela imati to do iduće kontrole ili ima neke druge info 

CarpeDiem.
    23. Lipanj 2021. 15:08

Love2021

Sanjarka srčeko je dobro.
    Tonkica mislim da je hitno da bi ti naglasila da odeš prije, ovako imaš fore 4 tjedna i to ti je taman u periodu kada se može raditi ogtt. Meni je rekla da odem u 24.tjednu tak da idem sutra/prekosutra…
    Bumac jesi preživjela?CarpeDiem kako si znala da su pravi trudovi a ne lažni? Bili su pravilni i nisu stali?
    Ivkica nemam još strije ali zato sam dobila celulit ko nikad u životu

Jeste pripremile sobu za dijete? Ja još ništa nemam spremno. Još kolica moram odabrati, pofarbati stan, iskopati robicu od sina, oprat…Gledam na netu ideje za dječje sobe i svugdje su kinderbet i komoda u dječjoj sobi. Meni je lakše bilo kad je beba bila u kindaču pored mene a komoda sa stvarima u dnevnom boravku jer je dječja soba na katu. Uglavnom mislim da mi je ta dječja soba nepotrebnaI sin koji ima 5g spava još uvijek u našoj sobi jer se boji duhova

Imala sam bolove koji nisu prestajali ni nakon odmora ni mg, otišla na hitnu i tamo mi odradili ctg te ustanovili da imam trudove i od 16 do 26, 27 tjedna sam lezala bez micanja na tokolozi, cervix mi je bio kratak 26mm... 
    A sada mi je dr objasnio da Braxtonove traju relativno kratko,  nisu bolne više kao neki blagi grc,  nisu pravilne i prodju nakon odmora I mg.

url=https://lilypie.com]

CarpeDiem.
    23. Lipanj 2021. 15:14

CarpeDiem.

Love2021

Sanjarka srčeko je dobro.
    Tonkica mislim da je hitno da bi ti naglasila da odeš prije, ovako imaš fore 4 tjedna i to ti je taman u periodu kada se može raditi ogtt. Meni je rekla da odem u 24.tjednu tak da idem sutra/prekosutra…
    Bumac jesi preživjela?CarpeDiem kako si znala da su pravi trudovi a ne lažni? Bili su pravilni i nisu stali?
    Ivkica nemam još strije ali zato sam dobila celulit ko nikad u životu

Jeste pripremile sobu za dijete? Ja još ništa nemam spremno. Još kolica moram odabrati, pofarbati stan, iskopati robicu od sina, oprat…Gledam na netu ideje za dječje sobe i svugdje su kinderbet i komoda u dječjoj sobi. Meni je lakše bilo kad je beba bila u kindaču pored mene a komoda sa stvarima u dnevnom boravku jer je dječja soba na katu. Uglavnom mislim da mi je ta dječja soba nepotrebnaI sin koji ima 5g spava još uvijek u našoj sobi jer se boji duhova

Imala sam bolove koji nisu prestajali ni nakon odmora ni mg, otišla na hitnu i tamo mi odradili ctg te ustanovili da imam trudove i od 16 do 26, 27 tjedna sam lezala bez micanja na tokolozi, cervix mi je bio kratak 26mm…
    A sada mi je dr objasnio da Braxtonove traju relativno kratko, nisu bolne više kao neki blagi grc, nisu pravilne i prodju nakon odmora I mg.

Ispravka u.z , a kasnije u vecin tjednima sve do kraja 2x dnevno ctg. 
    Nisam ustajala nikako niti hodala niti sjedila.
    U jendom momentu oko 24 tjedna ne sjećam se točno je bilo kaotično gdje su kontrakcije bile tako jake da san dobila 2 inekcije za razvoj bebinih pluca ako krene porod, da je pokušaju spasiti. Ti dani su bili grozni, ali je prošlo i izgurale smo do 38 tjedna 💪

Sanjarka88
    23. Lipanj 2021. 15:19

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Lipanj:
    Zara 23.06.
    Mala_Martina1990 23.06.
    Bumac 23.06.
    Anuška 23.06.
    Ponosna.mama 24.06.
    MadameI 24.06.
    Ana25 24.06.
    Love2021 24.06.
    Mala_Ive 24.06.
    Tracy 24.06.
    Marela 28.06.
    Jana25 28.06.
    Bilja 1212 28.06.
    Rita37 29.06. 
    Lisa27 30.06.
    Petoma93 30.06.
    MARELA 30.06.
    SRPANJ:
    Haru 01.07.
    Leonoah 01.07.
    Endzrue 01.07.
    Freya_444 02.07.
    Orhideja13 02.07.
    Missy88 02.07.
    Little baby 02.07.
    Lollypop 02.07.
    Sanjarka88🦔 05.07.
    aAnchy 05.07.
    Ivkica 05.07.
    Veky004 05.07.
    Buhtlica34 06.07.
    Sanja0508 06.07.
    LadyD 07.07.
    Taya🤍 08.07.
    Mateja31 09.07.
    Sunce7 09.07.
    Leah 12.07.
    Jana25 13.07.
    Kinderica 13.07.
    Tonkica 111 13.07.
    Ivkica 14.07.
    Lorre 15.07.
    Mišić 15.07.
    Mokosh 15.07.
    Ani92 19.07.
    Jackie27 20.07.
    Mateja2602 20.07.
    Dannna 21.07.
    Sanjalica5 21.07.
    LilM 23.07.
    Missy88 26.07.

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Lipanj 2021. 15:26

Pozdrav okruglice drage ♥️
    Puno toga ste od petka pisale.  A ja nikako na miru do foruma....sad imam sta za pročitati.
    Ja sam konačno mirna oko svega. Ok ok 1 posto mi još zvoni onaj glupi nabor po glavi ali stvarno mislim da Ce sve biti ok..
    Doktor je bas zadovoljan sa malim srčekom. Da je divno i da je baš kao iz knjige 💙 i ja sam dobila kompliment, da sam elegantna trudnica i da mu je divota tako lipo vidit bebino srce 😂😂😂
    Ja ne znam sta je ovdje elegantno 😂
    https://ibb.co/dk4FBjx
    Ja i Luka na 22 + 5 💙
    Kako vi podnosite ove vrućine? 🥵
    Btw na nextu sam ostavila duplo novaca nego Lisa 😂😂 🙈 slikam kada stigne 😊

Sanjarka88
    23. Lipanj 2021. 15:43

Sve sam prošla, komentirala i stisnem odustani 😭😭😭😭😭

Sanjarka88
    23. Lipanj 2021. 15:51

Nemrem ispočetka, jednostavno 😭😅
    Cestitam svima na uspjesnim pregledima ❤️ i sretno onima koje idu danas 😊🍀
    Nadam se da su sve prezivile Ogtt 😅 i mene čeka kroz koji dan 🥴
    Little baby cestitam na dečku 🥰🥰💙💙 sta kazu seka i braco? Hehe

Sanjarka88
    23. Lipanj 2021. 15:51

Nove cure dobro nam dosle, veselim se tipkanju s vama 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.