Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sanja0508
    18. Lipanj 2021. 08:56

anuška

Ma meni je konstantno ležanje isto dosadilo, ali drugačije nisam ni mogla. Doslovno je bilo situacija kada sjedim pola sata, stojim ili šetam i odmah bole leđa, imam bolove u trbuhu i osjećaj da ću procuriti tako da sam sada preporođena i kao da sam ozdravila ili izašla iz neke depresije. Teško mi je znati i sada kad mi je previše napora, ali znam čak i drugi dan imati bolove kad se preforsiram, tako da sam recimo jučer čistila kuću, a danas ležim cijeli dan. Baš čudno stanje u odnosu na ne trudnoću. Tko bi rekao da ću biti sretna kad mogu oprati pod.
    Drago mi je da su ti stale mučnine i da imaš potporu i od svojih. Kod mene je malo problem što su naši dosta udaljeni od nas, a muž ima svoju firmu i radi doslovno cijeli dan pa nema vremena za čišćenje, kuhanje i slično, a bome ni volje. Plus imamo psa unutra i kuća je stvarno znala odvratno izgledati.
    Leon se i meni sviđa, ali mi se nećakinja zove Leona pa bi ispalo da ih kopiramo. Ali je ime baš zvučno, nesvakidašnje, ali nije prečudno. Dobro mi zvuči i za dijete i za odraslog muškarca.
    Kakvo god ime da izaberemo sve na kraju, mislim da će uz naše mališane poprimiti sasvim novo značenje i novu dimenziju. Možda baš i doživimo taj klik kad vidimo uživo koga ćemo oslovljavati tako.

Moji su isto sada daleko jer smo se mi nedavno vratili u slavoniju, a moji ostali na moru. Pusti i kucu i sve  neka je nered, biti ce bolje. Polako i stici ces. Meni je isto pas u kuci, on mi jedini izvor srece kada ostanem sama. I isto sam od cjelodnevnih mucnina i povracanja po cijele dane samo lezala da mislim da sam na kraju upala i u neku depresiju, ali sada je pocelo jedno divno razdoblje trudnoce pa se trudnim uzivati. Ti samo polako. Nemoj se forsirati i lagano uzivaj u tome sto si sada dobro. 🥰😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Mateja2602
    18. Lipanj 2021. 09:00

Mia38

Pozdrav trudnice…
    ja ovako svako malo uletim za savjet….
    vidim prije par stranica pisalo se o bolovima u kukovima… mene to strašno muči, uglavnom po noći.. danas idem na masažu pa se nadam da će malo pomoći. Noćas sam probala spavati s jastukom između nogu i bilo mi je lakše pa eto ako nekome pomogne.
    Danas sam bila na pedikuri i napravila trajni lak i tek sam nakon skužila sa možda nisam trebala. :( Svašta piše po netu o štetnosti, pa umirite me, da li je netko još radio trajni?

Pitala sam ja svoju ginekologicu za trajni lak i rekla je da može bez problema. ☺️ Tako da samo opušteno. 😁 Moje frendice koje su rodile bebice isto su išle na trajni, tako da zbilja nemaš brige. 😃

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Zara7
    18. Lipanj 2021. 09:06

Mišić

Jutro svima! 🤗
    Traveller ajmee, imala si bas pravi show! 😱 ali glavno da je sve u redu na kraju. To ti se curka vidi onim: zasto bi ti bilo dosadno kad moze biti uuuzbudljivo, hehehe. 😆😆😆😆
    Aaah, da, jos mi je natuknuo da bi morala na dijetu. 🙈🙈🙈 i da, i ja sam mislila da su takvi okreti jos uvijek normalni, ali baaaas me isprepadao sad.
    Zara eeee daaa, sve ja to znam, ali ovaj put me bas sludio. Em umirem od straha em sam se deprimirala 🙈🙈🙈🙈

Neeee, sve je dobro!! Nek ti najveća utjeha bude to što ni on tako crn i negativan 😁 nije našao znakove oštećenja! Bit će sve super!! ☝️☝️ Kakva ti je sad dalje procedura, jel te naručio nekad ranije na kontrolni pregled ili? 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

• monalisa
    18. Lipanj 2021. 09:17

Dannna

Jutro curke ❤️ Bravo za ulov, meni su sve stvarčice divne, sve bih kupovala, bankrotiracu do porođaja 🙈🙉 Danas treba da naručim ogradicu i posteljinicu za krevetić 🤭 A najgore od svega je što početkom sedmog mjeseca imamo renoviranje a ja sam sobicu natrpala kao magacin, muž samo govori "joj ko će to sve isprazniti" 😁😂
    ….
    Žao mi je zbog neprijatnosti Traveller i drago mi je da je sve ok. ❤️ I sama ponekad osjećam slično.
    ….
    Juče smo npr imali goste i ustala sam u pola sedam, dva puta sam pekla domaći kruh, šest puta kuvala kavu, doručak, ručak, večera za deset ljudi, kolač (to sam prvo ujutro napravila), i četiri puta uključivala masinu i kačila veš na sušenje. Sve to i nije nešto da od svega toga konstantno nema suđa za pranje. Znači cijeli sam dan prestojala do osam naveče, zglobovi na nogama au mi kao buhtle bili sinoć. I još kad čujem da mi neko kaže "ah blago tebi barem ne radiš" (kao ne ideš na posao).
    ….
    Usput mi se vratio na desnoj ruci sindrom karpalnog tunela i ne mogu ništa držati u njoj i budi me bol noću. 🤕

Jaoo, kad cujem tu izjavu digne mi se kosa na glavi i dobijem sijede, najrade bi nekome oci iskopala kad mi to kaze, blago meni da sa ogromnom kucom i po cijele dane sama sa klincima jer suprug radi, a to kaj svaki dan skuhaj, operi, pocisti, bavi se s klincima to nista 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

anuška
    18. Lipanj 2021. 09:29

Traveller hvala ti. Drago mi je da to ipak nisu bile kontrakcije, iako si mogu zamisliti koliko si se prepala i kakvi su to bolovi bili. Tko zna što nam sve još slijedi.  
    Zara7 hvala na dobrodošlici. 
    sanja0508 slažem se s tobom. Počelo je divno razdoblje i napokon možemo iskusiti i čari trudnoće 

E sad imam jedno pitanje za sve vas pošto ste već krenule s nabavkom namještaja, uređenjem soba, a neke od vas i imaju već djecu. Mi također imamo malu spavaću sobu i plan nam je da mališan spava s nama prvih godinu dana ili koliko već bude potrebno. Kinderbet stane bez nekih problema, ali osim toga više ništa. Ono o čemu nemam pojma je da li komoda za prematanje s odjećom treba isto biti što bliže ili može biti u drugoj sobi? Da li se i koliko često po noći treba bebu presvlačiti?

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Natalija91
    18. Lipanj 2021. 09:36

Jutro cure! Redovito vas čitam i drago mi je što je svima uglavnom ok, a ovi mali stresovi su valjda tu kako nam
    ne bi bilo dosadno.😁
    Jutros sam radila OGTT, ali ću morati ponoviti sljedeći tjedan jer sam dušu ispovraćala nakon što sam popila tekućinu. 🤦🏼‍♀️
    Nadam se kako će sljedeći put biti uspješnije!

SamoMalo
    18. Lipanj 2021. 10:13

Ja komodu za presvlacenje s prvim djetetom uopce nisam koristila. Proslijedila sam dalje u kupila obicni ikein Malm za robicu i stvari.
    Malog sam presvlacila di sam stigla, najcesce na krevetu, kaucu ili podu. Po noci se sigurno ne bi dizala i stajala presvlacit na prematalici, sve to u polusnu i krevetu (spavaju s nama).

• sunce7
    18. Lipanj 2021. 10:39

Natalija91

Jutro cure! Redovito vas čitam i drago mi je što je svima uglavnom ok, a ovi mali stresovi su valjda tu kako nam
    ne bi bilo dosadno.😁
    Jutros sam radila OGTT, ali ću morati ponoviti sljedeći tjedan jer sam dušu ispovraćala nakon što sam popila tekućinu. 🤦🏼‍♀️
    Nadam se kako će sljedeći put biti uspješnije!

Ponesi malu termalnu vodicu sa sobom i prskaj se😂
    Pij vode u malim gutljajima, mene je to spasilo.
    A inace mi je muka ako ne jedem cim progledam😂

little baby
    18. Lipanj 2021. 11:41

Komodu smo imali neku obicnu i na njoj sam imala onu podlogu za presvlacenje i ostale stvari koje su mi trebale. Tu komodu smo sada premjestili u boravak i sad sam u potrazi za nekom koja ce mi moc stajat u spavacoj sobi. Gledala sam neke iz ikee obicne bijele i mislim da cemo uzeti tako nesto. 
    Po noci sam presvlacila samo ako su bili ukakani i to na krevetu u polumraku ili bi samo malo mobitelom posvjetlila

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• LilM
    18. Lipanj 2021. 12:47

Obavila pregled, bebica je 325g velika i super napreduje, doktorica zadovoljna, sljedeci pregled 23.7

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.