Pozdrav trudnice...
ja ovako svako malo uletim za savjet....
vidim prije par stranica pisalo se o bolovima u kukovima... mene to strašno muči, uglavnom po noći.. danas idem na masažu pa se nadam da će malo pomoći. Noćas sam probala spavati s jastukom između nogu i bilo mi je lakše pa eto ako nekome pomogne.
Danas sam bila na pedikuri i napravila trajni lak i tek sam nakon skužila sa možda nisam trebala. :( Svašta piše po netu o štetnosti, pa umirite me, da li je netko još radio trajni?
Moze mala pomoc oko Next-a, dali je to samo popust u Splitu, ili netko zna i za Zg?
Moze mala pomoc oko Next-a, dali je to samo popust u Splitu, ili netko zna i za Zg?
Na facebooku pise Next Avenue Mall, Cvijetni, Point i Westgate. 😉 Ja cu ici do Malla vidjeti ponudu.
Na facebooku pise Next Avenue Mall, Cvijetni, Point i Westgate. 😉 Ja cu ici do Malla vidjeti ponudu.
E super, bas je i meni Mall najblizi. Hvala 😉
E super, bas je i meni Mall najblizi. Hvala 😉
Veceras ocekujemo svi slicice ulova iz Nexta. 😂
Hej curke pišete za kilazu. Ja otkako sam prestala piti duphaston prestala sam se debljati. Ja sam niska 😂 160cm i dobila sam 10kg i sada sam na 64kg ali vec 3 tjedna stojim na istoj kilazi cak sam i manje napuhnuta i mrsavija u licu. Sa Lorenom sam ukupno dobila 15kg. Trbuh mi je ogroman svi me pitaju za koliko dana idem roditi 🤦♀️ kad kazem u 10 mjesecu pitaju jesu li blizanci 🤦♀️. Sto se tice grceva i bolova probajte s magnezij citratom. Ja sam par dana pila tablete magnezija i imala grceve sad pijem citrat i nemam. 😃 na pregled idem krajem mjeseca u 24 tjednu da skinem visak kg od subote i rođendana. 😃
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Trudnice moje drage! Nisam se bas bas dugo javila,užas na sve strane. Puno sam se udebljala do 20tt (+10) pa sam mislila da ne super da puno šetam i krećem se sto se ispostavilo kao losa ideja jer sam se preforsirala. Mali bolovi u stomaku za koje sam ja mislila da su normalni,i nisu bas 🤷♀️Srećom ništa ozbiljno,dobila sam terapiju injekcijama. Ali dobro je sada. Ne znam jel imao neko slično iskustvo? Doktor je na Uz vidio jednu kontrakciju i uključio terapiju dei progesteron inekcijama. Ja sam odlučila da idem privatno i javnom doktoru paralelno jer se ne mogu nervirati kod ovih socijalnih. Uglavnom nama dolazi curica 🥰🥰🥰 jako sam uzbuđena i sretna 🥰 moj majčinski instinkt nije pogriješio,od početka sam imala taj osjećaj da je cura 🤗
Koliko sam vas pohvatala odjeća i namještaj vam je preedivan i jako sam ljubomorna sto kod nas nema ikea 😡Mada bih mogla naruciti kod posrednika sa interneta. Dajte recenzije kad budete kupovale sobe i namještaj generalno
Ja još nisam ništa kupila mislim da ću tek kad uđem u sedmi mjesec početi sa kupovinom.
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
https://ibb.co/TthQCj3
Evo moje cure smješka se ☺️
💝 ♀
Cure jel vi još uvijek pijete vitamine prenatalne? Iskreno mislim da me debljaju... Možda nisam u pravu al tako mi je bilo u prvoj trudnoći. Napravila sam bila neku pauzu s njima i nisam ni grama digla, kad sam nastavila pit odma kilogrami uzbrdo... Prijateljica mi je rekla da joj je i ginekolog reka da ih ne treba piti cilu trudnoću.
Cure jel vi još uvijek pijete vitamine prenatalne? Iskreno mislim da me debljaju… Možda nisam u pravu al tako mi je bilo u prvoj trudnoći. Napravila sam bila neku pauzu s njima i nisam ni grama digla, kad sam nastavila pit odma kilogrami uzbrdo… Prijateljica mi je rekla da joj je i ginekolog reka da ih ne treba piti cilu trudnoću.
Ja sam čula za to i sve vise počinjem misliti da je to istina ..razmišljam da promjenim prealnatalne? Koje vi pijete?
💝 ♀
Sortiraj odgovore
Najstariji