Hvala vam na dobrodošlici. I ja se nadam da će slijedi sve više lijepih stvari, a sve manje problema za sve nas.sanja0508 ponekad je teško procijeniti granicu ako se osjećaš dobro, ali je zato važno što više puta tokom dana uzeti predah i odmoriti, ali sve je dobro dokle god nemaš nekih bolova i sve ovisi o osobi. Ako se jedan dan krećem više, drugi dan to nadoknađujem sa što više ležanja. Preporučujem i tebi isto ako si u mogućnosti.
Tommyfame hvala ti. Ja na svu sreću ne znam nijednog Branimira. Isto sva imena povezujem s ljudima koje poznajem pa mi skoro nijedno ime i ne odgovara baš iz tog razloga. Iako kad pogledam, to uopće ne bi trebalo imati nikakav utjecaj. Nekako mi se čini da je lakše izabrati ženska imena i kao da je izbor veći. Imate li vi već ime ili i vi još vijećate?Ja kao da čekam da čujem neko super ime pa da se dogodi neka eureka u glavi.
Mokosh slika ultrazvuka je prekrasna.Baš mi je drago što svi pregledi prolaze u najboljem redu.
Moj pregled je 23.6.
Pijem Premama vitamine i mislim da sam trenutno +1 ili 2kg, ali to treba kod ginekologa vidjeti. Moja digitalna vaga u svakoj prostoriji pokazuje drugu kilažu.
Istina da. Ma ja ti vecinom samo odmaram. Bas me svi maze i paze kao kraljicu. 🥰 Samo sto sam ja dugo imala mucnine i od kada mi je bolje guzica mi ne da mira i sada bi ja svagdje i sve. 😛
Sto je imena tice mi imamo jako drugaciji ukus, sto se meni sviđa njemu ne i obratno 🤣🤣 ali za sada (za sada je kljucno) nam je lijepo Leon. Tako da mozda ce biti Leon, a mozda jos naletimo na nesto drugo.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Tommyfame i Sanja0508 tocno to sam otprilike trazila. Hvala na savjetima. Dannna, super su mi te kolijevke, ali neke malo kvalitetnije uopce nisu jeftine, a realno beba u njima moze biti kratko vrijeme jer brzo preraste i onda opet moram kupovati krevetic.
Evo mojih ulova iz Nexta danas. Sve je neutralno. Htjela sam kupiti i par pidzamica muskih boja, ali nazalost nije bilo brojeva.
https://ibb.co/wCcCYmX
ponosna.mama hvala ti! 🤗🤗 bas me dr prestrasio, kao do sad je bila nisko i okrenuta prema dolje, a sad je na zadak. Prijateljice mi govore isto sto i ti, da ima jos puno vremena za okretanje i da nisu cule da takvi okreti izazivaju ostecenja. Nadat cu se da je zaista tako…
Anuska ovako smusena nisam ti ni pozelila dobrodoslicu. 🙈 e pa, dobrodosla nam i imala skolsku trudnocu do kraja! 😃 😄
Ma meni je konstantno ležanje isto dosadilo, ali drugačije nisam ni mogla. Doslovno je bilo situacija kada sjedim pola sata, stojim ili šetam i odmah bole leđa, imam bolove u trbuhu i osjećaj da ću procuriti tako da sam sada preporođena i kao da sam ozdravila ili izašla iz neke depresije. Teško mi je znati i sada kad mi je previše napora, ali znam čak i drugi dan imati bolove kad se preforsiram, tako da sam recimo jučer čistila kuću, a danas ležim cijeli dan. Baš čudno stanje u odnosu na ne trudnoću. Tko bi rekao da ću biti sretna kad mogu oprati pod.
Drago mi je da su ti stale mučnine i da imaš potporu i od svojih. Kod mene je malo problem što su naši dosta udaljeni od nas, a muž ima svoju firmu i radi doslovno cijeli dan pa nema vremena za čišćenje, kuhanje i slično, a bome ni volje. Plus imamo psa unutra i kuća je stvarno znala odvratno izgledati.
Leon se i meni sviđa, ali mi se nećakinja zove Leona pa bi ispalo da ih kopiramo. Ali je ime baš zvučno, nesvakidašnje, ali nije prečudno. Dobro mi zvuči i za dijete i za odraslog muškarca.
Kakvo god ime da izaberemo sve na kraju, mislim da će uz naše mališane poprimiti sasvim novo značenje i novu dimenziju. Možda baš i doživimo taj klik kad vidimo uživo koga ćemo oslovljavati tako.
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Lady.D robica je preslatka, i ja se nadam skorom odlasku u kupovinu.
Mišić s razlogom, ali vjerujem da je sve u redu s bebicom i da će tako i ostati. Ja se ljutim kad mi doktor daje premalo informacija i kaže samo da je sve u redu, ali ako slučajno spomene mogućnost nečega, odmad se zabrinem. Nekad je i bolje ne razmišljati previše. i hvala ti na dobrodošlici
♀️29 ♂️32
missed ab 11/20, 7tt
➕ 24.02.2021. - BRANIMIR
Ok ne znam šta sam učinila ali tila san podilit slike i nekako su se uploadale odmah umjesto da link ostane zalipljen :( sorry ljudi.. ali da, to je moj ulov iz Nexta.
Jutro cure 🌞
Anuška prekrasno da si nam se pridružila, želim ti odsad nadalje dosadnu školsku trudnoću i da ti najveće brige budu kile 🤗🤗
Mišić ajmeeee🥺, ma nemoj se deprimirat, bitno da je mala gimnastičarka super i da na kraju krajeva nije ni našao ikakve znakove oštećenja. Sjeti se što smo pričale da je on jedan od tih ginekologa koje ili voliš ili mrziš jer puše i na hladno i jer otvoreno kaže stvari čim ih pomisli, a drugi gin bi ih vjerojatno prešutio ili odbacio kao nevažne. Uvjerena sam da je to sve normalno i da ima još dovoljno vremena za akrobaciju i da se okrene ponovno nazad!🤸🏼♀️
Traveller kad smo već kod malih akrobatičarki...mogu mislit stresa i straha jučer, ALI najbitnije je da je sve na kraju super s bebarom i da tako lijepo napreduje 😚🐷 opusti se sad za vikend, zaslužila si 🥰
Sretno svima danas 🍀🍀
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro svima! 🤗
Traveller ajmee, imala si bas pravi show! 😱 ali glavno da je sve u redu na kraju. To ti se curka vidi onim: zasto bi ti bilo dosadno kad moze biti uuuzbudljivo, hehehe. 😆😆😆😆
Aaah, da, jos mi je natuknuo da bi morala na dijetu. 🙈🙈🙈 i da, i ja sam mislila da su takvi okreti jos uvijek normalni, ali baaaas me isprepadao sad.
Zara eeee daaa, sve ja to znam, ali ovaj put me bas sludio. Em umirem od straha em sam se deprimirala 🙈🙈🙈🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji