Jutro cure! Redovito vas čitam i drago mi je što je svima uglavnom ok, a ovi mali stresovi su valjda tu kako nam
ne bi bilo dosadno.😁
Jutros sam radila OGTT, ali ću morati ponoviti sljedeći tjedan jer sam dušu ispovraćala nakon što sam popila tekućinu. 🤦🏼♀️
Nadam se kako će sljedeći put biti uspješnije!
Joj tako je meni bilo u prvoj trudnoci. Nakon nekih pola sata kako sam popila, povracala sam. Pa su me iduci put poslali na jedan dobar dorucak. 😁 U prosloj inovoj trudnoci mi je osobno pomoglo to da zmirim i odem kuci lezati, inace bi se sigurno opet ponovilo. Suprug me vozio pa sam mogla tako.
I moj muž je rekao kako sljedeći tjedan ide sa mnom. Valjda ću uspjeti. Samo ne znam kaj ako povratim opet, kaj onda dalje😂🙈
A valjda budem uspjela. Budem poslušala savjet cura, legla i žmirila.😁😁
Super vam je svima robica, ja jos nemam pojma sta bi uzimala jer mi je termin u 11.mj. i mislim da bi trebala uzet one plisane tutice i odjelca, a toga sada nema nigdi 😏
Pozdrav ljepe moje trudnice, hladite li trbuščiće. Jučer sam obavila kupnju opiljesila lidl s voćem i povrćem. Ne mogu ništa drugo jesti cim vani zagrije. Evo moj ulov, jučer u kiku i nesto s web stranice nez tocno naziv
https://ibb.co/GnYSR7D
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Pozdrav ljepe moje trudnice, hladite li trbuščiće. Jučer sam obavila kupnju opiljesila lidl s voćem i povrćem. Ne mogu ništa drugo jesti cim vani zagrije. Evo moj ulov, jučer u kiku i nesto s web stranice nez tocno naziv
https://ibb.co/GnYSR7D
Iste takve bodiceee sam i ja svom pisonji kupila 😍😍 predivnii suuu 🤗🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Pozdrav trudnice…
ja ovako svako malo uletim za savjet….
vidim prije par stranica pisalo se o bolovima u kukovima… mene to strašno muči, uglavnom po noći.. danas idem na masažu pa se nadam da će malo pomoći. Noćas sam probala spavati s jastukom između nogu i bilo mi je lakše pa eto ako nekome pomogne.
Danas sam bila na pedikuri i napravila trajni lak i tek sam nakon skužila sa možda nisam trebala. :( Svašta piše po netu o štetnosti, pa umirite me, da li je netko još radio trajni?
Pitala sam ja svoju ginekologicu za trajni lak i rekla je da može bez problema. ☺️ Tako da samo opušteno. 😁 Moje frendice koje su rodile bebice isto su išle na trajni, tako da zbilja nemaš brige. 😃
Hvala Matea2602!
Netko je pitao za iskustva sa PatPat... stiglo za 12 dana od narudzbe.. nikakvih problema.
Sanjarka sretno na pregledu i da sve prode kak treba 🤞🤞
Nama je trece u 5 godina pa nismo nist poklanjali i prodavali jer smo cuvali za ostale haha 😅 ali da jesam i meni bi bilo gust kupovat opet sve ponovo, sad samo osnovne stvari fale 😁
Mišić ma tvoj mali mišić će se sigurno još okrenut, ima još puuno vremena, baš vjerujem da će bit sve dobro 🤗
Sanjarka sreeeeeeetno 🍀🍀 al sam uvjerena da će 💙 bit snažno i jaaako, što je sve Lukica prošao i pobijedio plus kako jako udara mislim da se samo moraš brinut da će bit zeznuti tvrdoglavi frajer 😎 al da će bit zdrav ko dren 😚🥰
Meni su došli rezultati ogtt-a i čini mi se da je super sve, čak prema donjim vrijednostima, nema govora o šećeru 🤗🤗 i onda se mislim čovječe kako stres može utjecat na tijelo i na takve neke stvari, znači taj povišeni šećer natašte (5.4) mi je bio u periodu kad smo iščekivali hoće li se omfalokela povući ili ne i kad sam doslovno bila psihički užasno. I otkad se to riješilo sve se unormalilo (jer sam ja i doma nekad znala mjerit). Tako da cure moje drage, stvarno što što manje stresa jer nije floskula 😌
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Ja sam uspila pronaći privatno termin za fetalnu ehokardiografiju , Idemo u ponedjeljak 🎉🎉🎉
Drzite nam fige na najjače da nam je srce zdravo i pravo 💙♥️🙏🙏🙏
Sretno draga Sanjarka ❤️❤️💝
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Zara ajmee super!!! Sad mozes dalje s brigom manje. 🥳🥳🥳🥳 i potpuno si u pravu - stres je strasan okidac. 🧐
____
Btw, ne znam jeste li vidjele da H&M ima popust do 50%. 🤩 Ja sam upravo obavila shopping terapiju, hahahaha. Poslikam cim dodje. 😍😁
Sortiraj odgovore
Najstariji