Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Tienna
    17. Lipanj 2021. 19:09

anuška

Pozdrav svima,
    čitam vas redovito, ali nikako da vam se pridružim kod pisanja. Nadam se da primate nove članove, iako ja imam osjećaj da neke od vas znam jer pratim teme tko radi na bebi i lovci na ovulacije od jeseni 2020.
    Razlog mom nejavljanju je taj što sam prošle godine imala missed ab., a ova trudnoća mi je započela s krvarenjem i u više navrata sam krvarila i mislila kako sam izgubila bebu, bila sam na strogom mirovanju i još uvijek uzimam utrogestan. Pošto sam do prije dva tjedna bila više manje u ležećem položaju, dane mi je kratilo čitanje vaše teme i radovanje kod prijave vašeg svakog uspješnog pregleda.
    Konačno se osjećam dobro i imam snage kretati se, pospremati, kuhati i slično, a u zadnjih tjedan dana osjetim i lagane "udarce" i mjehuriće u trbuhu te vjerujem kako će s bebom biti sve u redu.
    Trenutno sam u 20 tjednu i na zadnjem pregledu nam je doktor rekao da je dečko.
    Za ime se još nismo odlučili, ali nam je jedan od favorita Branimir.
    Kako smo se napokon malo opustili, tek sad razmišljamo o kupovini stvari za bebu, ali sve se to još stigne.
    Nadam se da ću pridonijeti vašoj družbi i steći nova prijateljstva.

Bas mi je drago što se bolje osjećaš sada i želim ti bezbrižan nastavak trudnoće! 🥰🥰

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

sanja0508
    17. Lipanj 2021. 19:31

Napisem litaniju i obrise se 🤦‍♀️🤦‍♀️
    Anuška sretno i cestitam na decku sada u miru uzivaj ovdje u druzenju s nama 🥰
    Ja sam se danas preforsirala, trcala na 100 strana, pa cisti,pa kuhaj, pa prijateljica rodila pa do njenih popiti kavu dok drugi nazdrave 🤣 ali priznajem popila sam malu casu radlera sjeo mi je kao budali, mozda me zato sada glava i boli. 🤣🤣
    U 16 sati zalegla i od tada kao morska zvijezda lezim i ne micem se hehehhe
    Mi smo kolica sastavili, a krevetic uzeli ovaj https://ibb.co/FV89DwR isto na par razina, na kotace, ali ga jos nismo ni otvoriti. 
    Cestitam curama na dobrim pregledima i divnim slikama 😘

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Tommyfame
    17. Lipanj 2021. 19:36

anuška

Pozdrav svima,
    čitam vas redovito, ali nikako da vam se pridružim kod pisanja. Nadam se da primate nove članove, iako ja imam osjećaj da neke od vas znam jer pratim teme tko radi na bebi i lovci na ovulacije od jeseni 2020.
    Razlog mom nejavljanju je taj što sam prošle godine imala missed ab., a ova trudnoća mi je započela s krvarenjem i u više navrata sam krvarila i mislila kako sam izgubila bebu, bila sam na strogom mirovanju i još uvijek uzimam utrogestan. Pošto sam do prije dva tjedna bila više manje u ležećem položaju, dane mi je kratilo čitanje vaše teme i radovanje kod prijave vašeg svakog uspješnog pregleda.
    Konačno se osjećam dobro i imam snage kretati se, pospremati, kuhati i slično, a u zadnjih tjedan dana osjetim i lagane "udarce" i mjehuriće u trbuhu te vjerujem kako će s bebom biti sve u redu.
    Kako smo se napokon malo opustili, tek sad razmišljamo o kupovini stvari za bebu, ali sve se to još stigne.

Anuška ❤️ pa jednom treba krenuti na dobro ☺️ drago mi je da si tu i da je sve dobro 😘

Branimir mi je jako lijepo ime 😍 ja imena dosta povezujem sa ljudima koje znam sa tim imenom haha Branimir kojeg znam je brutalno lijep i pametan..i lijepo se oblaci hhh

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Mokosh
    17. Lipanj 2021. 21:38

Pozdrav od mog malog pisonje! 😁 😍
    https://ibb.co/QdBXh6Q
    Pregled prosao super, nalazi odlicni, secer ne moze biti bolji. Tlak pravi skolski. U plusu sam 9kg, sto je super jer kad gledam u prosloj trudnoci sam u ovom tjednu vec bila naveliko +14kg. Tako da 👌...ako jos tim kilama oduzmemo i vodu koja mi se ajme nakuplja u nogama (neckam se da li da vam pokazem sliku svojih nogu 😅), ma ja super zadovoljna. 👌 Samo neka sve bude lijepo u granicama normale. Ja sam u prosloj trudnoci pila Novalac tablete, kao i sada sto ih pijem, tako da mislim da one ne utjecu na kilazu. Svaka trudnoca je prica za sebe.

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

Mateja2602
    17. Lipanj 2021. 22:21

PKinderica

Mateja2602

KKinderica

Evo i mene s izvještajem. Danas mi je uzimao briseve, rukom pregledao, izmjerio trbuh i nekim uređajem samo poslušao otkucaje srca. I kad je završio pitam ga: "A ultrazvuk?", on mi odgovori da nije planiran u ovim tjednima, da je tako propisao HZZO. Izašla sam blago razočarana, jer sam sad 17+3 i očekivala sam da bi se mogao prepoznati spol.
    Inače, idem kod ginekologa kod kojeg sam upisana redovno preko HZZO-a, a uz to on drži i privatnu ordinaciju. U 9. tjednu mi je isto rekao za ultrazvuk, da nije planiran u tim tjednima, i da ako želim da moram platiti 100 kn. Tad sam platila, ali račun naravno nisam dobila. Sve prijateljice s kojima sam pričala prvi put čuju za takvu praksu.
    Sad se raspitujem za privatne preglede, ali svi koje sam kontaktirala su slobodni tek od 1.7.
    Pročitala sam 20ak stranica prije da još nečiji ginekolozi imaju sličnu praksu s ultrazvukom, ali ne razumijem zašto je to tako. Pogotovo jer imamo i zdravstveno i dopunsko osiguranje, a o osjećaju koji nas umiri nakon što vidimo to malo čudo kako se razvija da i ne pričam.

Ovo o propisima HZZO-a me baš zanima je li istina.

Sljedeći pregled kod socijalnog je 13.7.

Hej, imam ja preporuku za privatnu ginekologicu ako si iz Zagreba - točnije Dugo Selo. Ne znam iz kojeg si grada ? 😊

Može preporuka, iz Sesveta sam pa mogu i do Dugog Sela bez problema. :) Hvala ti!

Poliklinika Atria - ginekologica Natalija Beljo. Meni je ženskica super - jako je nježna, susretljiva, pristupačna, sve ju možeš otvoreno pitati i objasnit će ti bez problema. 😉 Ja sam se naručila preko e-maila ali možeš i telefonski. Link ti stavljam u nastavku. Nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna. Svakako javi dojmove. 😄
    https://www.poliklinika-atria.hr/kontakt/dogovorite-svoj-termin/

Da, ima nas iz okolice Dugog Sela. 😉☺️ 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mišić
    17. Lipanj 2021. 22:22

Cestitam na super pregledima! 💗
    Cure koje su napisale da su se preforsirale, pazite na sebe (malo sam rastresena pa nisam zapamtila nadimke 🙈). 
    ____
    I ja sam veceras bila na pregledu i vratila sam se pomalo deprimirana. Moja se djevojcica potpuno okrenula i sad je na zadak. Dr me isprepadao jer je cijelo vrijeme mrmljao da je to velik okret i trazio je znakove ostecenja pupcane i posteljice, ali ih hvala Bogu nema. Ona je isto dobro, srdasce kuca, velika je (izmjerio je gotovo 1600 g). Nije zadovoljan sa mnom jer sam do sad dobila 8 kg za sto smatra da je previse. 🙈 i sad sam naravno deprimirana i brinem se hoce li se uopce uspiti okrenuti bez mogucih posljedica… 
    Cure koje vec imate djecicu, ima li koja slicno iskustvo, a da se beba na kraju okrenula i da je sve bilo u redu?

Mateja2602
    17. Lipanj 2021. 22:36

anuška

Pozdrav svima,

Dobro nam došla u ekipicu!! 🥳🥳 Baš mi je drago da je sada sve ok i da napokon možete uživati u trudnoći i u bebici. ❤️😘
    Curke koje su bile na pregledima - bebice su divne. 😍😍 Svaki puta kad pročitam divne i sretne komentare sa pregleda srce mi zaigra od sreće. 🙆🏼‍♀️💃🏼🥳😍

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

anuška
    17. Lipanj 2021. 22:37

Hvala vam na dobrodošlici. I ja se nadam da će slijedi sve više lijepih stvari, a sve manje problema za sve nas. 
    sanja0508 ponekad je teško procijeniti granicu ako se osjećaš dobro, ali je zato važno što više puta tokom dana uzeti predah i odmoriti, ali sve je dobro dokle god nemaš nekih bolova i sve ovisi o osobi. Ako se jedan dan krećem više, drugi dan to nadoknađujem sa što više ležanja. Preporučujem i tebi isto ako si u mogućnosti. 
    Tommyfame hvala ti. Ja na svu sreću ne znam nijednog Branimira. Isto sva imena povezujem s ljudima koje poznajem pa mi skoro nijedno ime i ne odgovara baš iz tog razloga. Iako kad pogledam, to uopće ne bi trebalo imati nikakav utjecaj. Nekako mi se čini da je lakše izabrati ženska imena i kao da je izbor veći. Imate li vi već ime ili i vi još vijećate?  Ja kao da čekam da čujem neko super ime pa da se dogodi neka eureka u glavi. 
    Mokosh slika ultrazvuka je prekrasna.  Baš mi je drago što svi pregledi prolaze u najboljem redu. 
    Moj pregled je 23.6. 
    Pijem Premama vitamine i mislim da sam trenutno +1 ili 2kg, ali to treba kod ginekologa vidjeti. Moja digitalna vaga u svakoj prostoriji pokazuje drugu kilažu. 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

• ponosna.mama
    17. Lipanj 2021. 22:40

Mišić

Cestitam na super pregledima! 💗
    Cure koje su napisale da su se preforsirale, pazite na sebe (malo sam rastresena pa nisam zapamtila nadimke 🙈).
    ____
    I ja sam veceras bila na pregledu i vratila sam se pomalo deprimirana. Moja se djevojcica potpuno okrenula i sad je na zadak. Dr me isprepadao jer je cijelo vrijeme mrmljao da je to velik okret i trazio je znakove ostecenja pupcane i posteljice, ali ih hvala Bogu nema. Ona je isto dobro, srdasce kuca, velika je (izmjerio je gotovo 1600 g). Nije zadovoljan sa mnom jer sam do sad dobila 8 kg za sto smatra da je previse. 🙈 i sad sam naravno deprimirana i brinem se hoce li se uopce uspiti okrenuti bez mogucih posljedica…
    Cure koje vec imate djecicu, ima li koja slicno iskustvo, a da se beba na kraju okrenula i da je sve bilo u redu?

Nista se ne boj, moja starija se okrenila tek u 35.tt, rođena je s 3450g, a mlađa u 33.tt, rođena s 3920g.
    Kuma mi je sad u 37.tt, mali se okrenia tek u 33.tt, a dosta je velik..
    Imas jos dovoljno vremena, drzim 🤞🏼 da sve bude skolski 🥰

anuška
    17. Lipanj 2021. 22:43

Mišić ja nemam iskustva sa time, ali mislim da je normalno da se beba okreće sve dok ima mjesta za to. Još nigdje nisam vidjela da bi zadak mogao ukazivati na neki problem sa bebom. Mislim da ima još vremena da se beba okrene do 30 i nekog tjedna. Moja sestra je bila na zadak pa je rođena carskim rezom, ali apsolutno je zdrava i nema nikakvih problema. Vjerujem da je tako i sa tvojom bebicom. 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.