Dobro jutro drage moje 🤰🥰 ..napokon vikend, gotova skola i mogu spavat komodno do 9 i naravno probudim se u 6 😥 ..jos 5 dana do mog pregleda 🎉🎉 ..jutros vodim djecu na trening, ja cu do tad pit kavicu, nakon toga cemo ic pojest neki junk jer sam im obecala (citaj:mami se jede jer nisam duuuugo 😆), a popodne cu se nasukat ka 🐋 na 🏖️ i kukat kako sam debela 😆😆😆 ..uzivajte mi u vikendu 💜
Jutroo 💞
Ponosna mama plan ti je vrhunski, mogu s vama? 😅😁
Za žgaravicu su mi prestali bademi pomagat 😔 ali onaj kruh od riže (stiropor) ludilo pomaže 😄😁
Sanjarka bit ce sve okej na pregledu vidjet ces. Svi smo tu i drzimo fige, znas to 🤗❤
Little baby bas sam se jucer svojoj mami zalila, ne mogu samo sjedit i lezat, jrenem nesto spremat, radit, ne mogu, umorim se, krenemo u šetnju, bol od pritiska dolje krene nakon 200m 😂 i onda ko luđak, rukama podignem trbuh i šetam dalje 😂😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Jutroo 💞
Ponosna mamaplan ti je vrhunski, mogu s vama? 😅😁
Zažgaravicu su mi prestali bademi pomagat 😔 ali onaj kruh od riže (stiropor) ludilo pomaže 😄😁
Sanjarkabit ce sve okej na pregledu vidjet ces. Svi smo tu i drzimo fige, znas to 🤗❤
Little baby bas sam se jucer svojoj mami zalila, ne mogu samo sjedit i lezat, jrenem nesto spremat, radit, ne mogu, umorim se, krenemo u šetnju, bol od pritiska dolje krene nakon 200m 😂 i onda ko luđak, rukama podignem trbuh i šetam dalje 😂😁
Naravno da mozes s nama, sve ste dobrodosle 🥰
Jutro, cure! 🥰
ponosna.mama odlican plan! 😆 odmori se i uzivaj! ☀️🌊
Danna osobno nemam iskustva, koristili smo MAM, ali kumina malena ih jako voli. Stvarno su preslatke, odlicno izgledaju, imas 2 vrste: silikonske i od kaucuka. Kod ovih od kaucuka treba paziti da se ne ostete i previse ne rastegnu. Jedino mi je spomenula da joj ne dodju svaki put iste, odnosno malena preferira kad ih naruci iz jednog web shopa, a ako uzme iz drugog, nece pa ne znamo u cemu je kvaka.
Cure jel ijedna uzimala onaj pojas za trudnice?
Meni je stomak relativno nisko i kad hodam lakse mi je dok se drzim😂
Malo sam gledala po netu, ne znam jel to sve isto.
Sanjarkabit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬
Meni je isto zgaravica ajme, vise ne znam sta bi jela 😏
Di se kupas? Bila san par dana za redom s dicon na znjanu pa je bilo sporko za poludit, uopce mi nije bilo privlacno za uc 😕
Najvise se kupam u Crikvenici ili Jadranovu tu mi je najblize.
Danas mi je na momente tako tvrd trbuh na dodir, onako par min bude tvrd i onda se opet vrati u normalu ali nista ne boli. Bas neobicno, da li se jos kojoj to dogadja?
Kupila sam bademe danas pa cu probat za zgaravicu, evo vev par dana me lovi samo navecer. Sinoc nisam mogla nista ni veceras osim jabuke to sam pojela.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Sanjarkabit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬
Di se kupas? Bila san par dana za redom s dicon na znjanu pa je bilo sporko za poludit, uopce mi nije bilo privlacno za uc 😕
Danas mi je na momente tako tvrd trbuh na dodir, onako par min bude tvrd i onda se opet vrati u normalu ali nista ne boli. Bas neobicno, da li se jos kojoj to dogadja?
Kupila sam bademe danas pa cu probat za zgaravicu, evo vev par dana me lovi samo navecer. Sinoc nisam mogla nista ni veceras osim jabuke to sam pojela.
Mozda BH kontrakcije ili se malac proteže 😁🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Meni se desavalo. Doduše uz blaže bolove,doktor vidio na uz “malu kontrakciju” ništa strašno kako mi je objasnio dao mi progesteron da se malo opuste mišići i rekao da ni u čemu ne pretjerujem ni u hodanju ležanju niti sjedenju. A možda se tebi samo beba namješta, u svakom slučaju spomeni svome ginekologu. Sve je to okej ☺️
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Meni se desavalo. Doduše uz blaže bolove,doktor vidio na uz “malu kontrakciju” ništa strašno kako mi je objasnio dao mi progesteron da se malo opuste mišići i rekao da ni u čemu ne pretjerujem ni u hodanju ležanju niti sjedenju. A možda se tebi samo beba namješta, u svakom slučaju spomeni svome ginekologu. Sve je to okej☺️
A nemam datum sljedeceg pregleda jer su oni cijeli 7mj na go tek u 8 cu vjerovatno ici rekla mi sestra da zovem poslje ogtta pa cu bas pitat malo. Ma i ja mislim da nije nista strasno jer nista ne boli nego onako na momente samo otvrde pa onda opet sve bude ok. A malac se stalno igra u trbuhu mozds se i namjesta jer je na zadnjem pregledu bio na zadak okrenut
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni se desavalo. Doduše uz blaže bolove,doktor vidio na uz “malu kontrakciju” ništa strašno kako mi je objasnio dao mi progesteron da se malo opuste mišići i rekao da ni u čemu ne pretjerujem ni u hodanju ležanju niti sjedenju. A možda se tebi samo beba namješta, u svakom slučaju spomeni svome ginekologu. Sve je to okej☺️
A nemam datum sljedeceg pregleda jer su oni cijeli 7mj na go tek u 8 cu vjerovatno ici rekla mi sestra da zovem poslje ogtta pa cu bas pitat malo. Ma i ja mislim da nije nista strasno jer nista ne boli nego onako na momente samo otvrde pa onda opet sve bude ok. A malac se stalno igra u trbuhu mozds se i namjesta jer je na zadnjem pregledu bio na zadak okrenut
Najvjerovatnije je samo da se bebač vrti ☺️ Čim nema bolova sve je to okej ☺️ Bez brige
💝 ♀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji