Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    17. Lipanj 2021. 17:44

eemine4

Tonkica111

Cure jel vi još uvijek pijete vitamine prenatalne? Iskreno mislim da me debljaju… Možda nisam u pravu al tako mi je bilo u prvoj trudnoći. Napravila sam bila neku pauzu s njima i nisam ni grama digla, kad sam nastavila pit odma kilogrami uzbrdo… Prijateljica mi je rekla da joj je i ginekolog reka da ih ne treba piti cilu trudnoću.

Ja sam čula za to i sve vise počinjem misliti da je to istina ..razmišljam da promjenim prealnatalne? Koje vi pijete?

Ja pijem Novalac

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

bumac95
    17. Lipanj 2021. 17:59

Pijem Biorelu, tojest jedem čokoladice njihove Haha 
    Sa prvim nisam pa sam dobila duplo vise kila tako da kod mene ta teorija ne vrijedi. Nastavit ću ih pit jer nisam bas odlična sa hranom pa za svaki slučaj :D 

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    17. Lipanj 2021. 18:02

LadyD sto se tiče krevetića. Možda najbolje izmjerit na kojoj ti je visini krevet pa trazit krevetić koji ti ima najsličniji visinu? Da si sigurna da će bit dobro.
    Jer nas iz ikee recimo ima samo dvije razine. Prva je previsoka za krevet, a druga pre niska 🤭

Cure predivne su vam bebice 🥰

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Zara7
    17. Lipanj 2021. 18:10

Tonkica111

Cure jel vi još uvijek pijete vitamine prenatalne? Iskreno mislim da me debljaju… Možda nisam u pravu al tako mi je bilo u prvoj trudnoći. Napravila sam bila neku pauzu s njima i nisam ni grama digla, kad sam nastavila pit odma kilogrami uzbrdo… Prijateljica mi je rekla da joj je i ginekolog reka da ih ne treba piti cilu trudnoću.

Iskreno, ne pijem 🙈 trudim se jesti raznoliko i zdravo i dodam magnezij i tako to po potrebi. Zaboravim ih popit jednostavno, čak nije do debljanja ili nuspojava. Pila sam folnu kiselinu prva 4 mjeseca. 

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    17. Lipanj 2021. 18:15

Prekrasne bebice!! 💜 čestitke cure 🤗

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

anuška
    17. Lipanj 2021. 18:33

Pozdrav svima,
    čitam vas redovito, ali nikako da vam se pridružim kod pisanja. Nadam se da primate nove članove, iako ja imam osjećaj da neke od vas znam jer pratim teme tko radi na bebi i lovci na ovulacije od jeseni 2020. 
    Razlog mom nejavljanju je taj što sam prošle godine imala missed ab., a ova trudnoća mi je započela s krvarenjem i u više navrata sam krvarila i mislila kako sam izgubila bebu, bila sam na strogom mirovanju i još uvijek uzimam utrogestan. Pošto sam do prije dva tjedna bila više manje u ležećem položaju, dane mi je kratilo čitanje vaše teme i radovanje kod prijave vašeg svakog uspješnog pregleda. 
    Konačno se osjećam dobro i imam snage kretati se, pospremati, kuhati i slično, a u zadnjih tjedan dana osjetim i lagane "udarce" i mjehuriće u trbuhu te vjerujem kako će s bebom biti sve u redu. 
    Trenutno sam u 20 tjednu i na zadnjem pregledu nam je doktor rekao da je dečko. 
    Za ime se još nismo odlučili, ali nam je jedan od favorita Branimir. 
    Kako smo se napokon malo opustili, tek sad razmišljamo o kupovini stvari za bebu, ali sve se to još stigne. 
    Nadam se da ću pridonijeti vašoj družbi i steći nova prijateljstva. 

♀️29 ♂️32
    missed ab 11/20, 7tt
    ➕ 24.02.2021. - BRANIMIR

Tonkica111
    17. Lipanj 2021. 18:35

eemine4

Tonkica111

Ja sam čula za to i sve vise počinjem misliti da je to istina ..razmišljam da promjenim prealnatalne? Koje vi pijete?

Ja pijem  elevit elebaby... Možda napravim kratku pauzu kad dovršim ovu kutiju baš da vidim oće li bit promjena... Prošlu trudnoću sam isto njih pila i 18 kg sam dobila na kraju... Doduše skinila sam dosta posli, dojenje me iščučalo

• monalisa
    17. Lipanj 2021. 18:36

Zara7

Tonkica111

Iskreno, ne pijem 🙈 trudim se jesti raznoliko i zdravo i dodam magnezij i tako to po potrebi. Zaboravim ih popit jednostavno, čak nije do debljanja ili nuspojava. Pila sam folnu kiselinu prva 4 mjeseca.

Ja ne pijem uopce nikakve, pila folnu prva 3mj i sad magnezij povremeno uzimam radi grceva, u prve dvije trudnoce ih pila pa dobila 24kg i 15kg, sad 22tj dobila 1.2kg od pocetne kilaze, jel je zbog toga ili ne, ali meni super

Tommyfame
    17. Lipanj 2021. 18:44

Lady.D

Cestitam svima na super pregledima! 🤩
    Meni je danas 17+5 i dobila sam oko 2 kile. To je valjda ok. 😂
    Planiram isto danas do Nexta u Mall. Sanjarka me potaknula da nije rano za piknuti prve stvarcice. 🤗
    Vidim da pisete o velikim komadima namjestaja. Ja muku mucim s kreveticem. Imamo jako usku sobu i morat ce biti ful do moje strane kreveta. Treba mi krevetic na bar 3 razine i s pomicnom ogradicom, da mi bude u ravnini kreveta. Ne bih htjela kupovati kolijevku jer ce mi u njoj biti stvarno kratko. Ima li koja slicnih problema ili neke prijedloge? 🙈 Tnx

Kod mene je ista stvar sa sobom..mislim sto je najtuznije soba je velika ali je raspored toliko glup da nemos drugacije. Mi smo uzeli ovaj krevetic https://www.magicbaby.hr/bebisnovi-djecji-krevetic-ica-new-bijeli.html 
    Podnica ima 3 razine i kad je ova najvislja je bas taman :) ai ima tockice sto je isto meni super :)

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

Tommyfame
    17. Lipanj 2021. 18:49

eemine4

Tonkica111

Ja pijem Novalac no do sad sam popila jednu kutija a -1 sam od pocetne kilaze pa ne bi rekla da one debljaju (ja sam brutalno sklona debljanju na meni bi se primilo sigurno). 

Cure bebice su vam preslatkeee 😍😍😍 cestitam na super pregledima ❤️❤️

ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
    10/2020 biokemijska
    02/2021 biokemijska
    8.3. ➕🌈🌞
    1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤

*A goal without a plan is just a wish

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.