Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    18. Lipanj 2021. 18:20

Sanjarka bit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
    Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
    Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

little baby
    18. Lipanj 2021. 18:30

Ima li koja pritisak dolje nakon duzeg stajanja na nogama? Ovih dana sam bas puno na nogama i u pokretu i nakon nekog vremena moram lec i ispruzit se jer ne mogu vise. I sjedenje mi ne odgovara samo lec i onda nakon nekog vremena kad odmorim bude dobro

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• ponosna.mama
    18. Lipanj 2021. 18:33

little baby

Ima li koja pritisak dolje nakon duzeg stajanja na nogama? Ovih dana sam bas puno na nogama i u pokretu i nakon nekog vremena moram lec i ispruzit se jer ne mogu vise. I sjedenje mi ne odgovara samo lec i onda nakon nekog vremena kad odmorim bude dobro

I meni je tako zadnjih par dana, samo jedem i lezim ☺️☺️ ..cim sam malo duze na nogama bas osjecam pritisak i moram lec, a sjedenje mi nikako ne odgovara 😏 ..bas se mislim kako bi se mogla dignit pojest malo lubenice (opet 😆😆) 

• ponosna.mama
    18. Lipanj 2021. 18:35

Kiky 🥰

Sanjarkabit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
    Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
    Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬

Meni je isto zgaravica ajme, vise ne znam sta bi jela 😏
    Di se kupas? Bila san par dana za redom s dicon na znjanu pa je bilo sporko za poludit, uopce mi nije bilo privlacno za uc 😕

little baby
    18. Lipanj 2021. 18:50

ponosna.mama

little baby

I meni je tako zadnjih par dana, samo jedem i lezim ☺️☺️ ..cim sam malo duze na nogama bas osjecam pritisak i moram lec, a sjedenje mi nikako ne odgovara 😏 ..bas se mislim kako bi se mogla dignit pojest malo lubenice (opet 😆😆)

Meni isto sjedenje ne odgovara jedino eto tako lezanje. A ovih dana sam bas u pogonu jer sutra imamo festu u obitelji uzoj i trebalo je sve to pripremat i svasta nesto i vecinom sam bila na nogama i evo bas mi je taj pritisak da ne mogu nista vise. Cim legnem i odmorim bude 

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

little baby
    18. Lipanj 2021. 18:50

*bolje

💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• Lyra
    18. Lipanj 2021. 20:14

I mi javljamo da smo obavili pregled i sve je super ❤️ Sad u miru se pripremit za more 😁 

Sanjarka, sretno u ponedjeljak!

Svima cestitam na dobrim pregledima ❤️

👦 11/2017 👶 9/2020

• ponosna.mama
    18. Lipanj 2021. 20:24

Lyra

I mi javljamo da smo obavili pregled i sve je super ❤️ Sad u miru se pripremit za more 😁

Sanjarka, sretno u ponedjeljak!

Svima cestitam na dobrim pregledima ❤️

Super za pregled i gustaj na moru 🥰

Ane_ši
    18. Lipanj 2021. 22:29

Meni za žgaravicu pomogne kad pojedem par badema odmah se smiri pa probajte. Kod mene bademi stalno stoje na šanku. Sanjarka drzim fige da sve bude ok u ponediljak. Ja torte napravila za sutra kucu i dvoriste sredila i sutra odmaram do 5 kad ce poceti djeca stizati 😂.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

sanja0508
    18. Lipanj 2021. 22:38

little baby

Mene slomi oko 2 nakon rucka, ujutro super, setam psa, skuham, napravim sve, rucam. I gotovo. I onda legnem i do jedno 4 odmorim. A to mi prije nije bilo tako. Nikada nisam spavala popodne, a sada zaspem kao top. Danas mi bio pritisak u stomaku bas sam osjetila da moram leci. Valjda je sada ta faza 🤷‍♀️

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.