Sanjarka bit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ima li koja pritisak dolje nakon duzeg stajanja na nogama? Ovih dana sam bas puno na nogama i u pokretu i nakon nekog vremena moram lec i ispruzit se jer ne mogu vise. I sjedenje mi ne odgovara samo lec i onda nakon nekog vremena kad odmorim bude dobro
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Ima li koja pritisak dolje nakon duzeg stajanja na nogama? Ovih dana sam bas puno na nogama i u pokretu i nakon nekog vremena moram lec i ispruzit se jer ne mogu vise. I sjedenje mi ne odgovara samo lec i onda nakon nekog vremena kad odmorim bude dobro
I meni je tako zadnjih par dana, samo jedem i lezim ☺️☺️ ..cim sam malo duze na nogama bas osjecam pritisak i moram lec, a sjedenje mi nikako ne odgovara 😏 ..bas se mislim kako bi se mogla dignit pojest malo lubenice (opet 😆😆)
Sanjarkabit ce sve u redu, sigurna sam 🤗🤗🤗 a za kupanje u moru vidit ces kad budes plivala, bas povlaci trbuh dolje😂
Ja i danas bila na moru, bas je ugodno za kupanje. Sad mi je nekako i najlipse jer nije velika guzva.
Mene zenice moje opet muci zgaravica,uhh. Nije tako jako ali predvecer me lagano ulovi. A bas mi je dobro bilo i sad je krenulo😬😬
Meni je isto zgaravica ajme, vise ne znam sta bi jela 😏
Di se kupas? Bila san par dana za redom s dicon na znjanu pa je bilo sporko za poludit, uopce mi nije bilo privlacno za uc 😕
I meni je tako zadnjih par dana, samo jedem i lezim ☺️☺️ ..cim sam malo duze na nogama bas osjecam pritisak i moram lec, a sjedenje mi nikako ne odgovara 😏 ..bas se mislim kako bi se mogla dignit pojest malo lubenice (opet 😆😆)
Meni isto sjedenje ne odgovara jedino eto tako lezanje. A ovih dana sam bas u pogonu jer sutra imamo festu u obitelji uzoj i trebalo je sve to pripremat i svasta nesto i vecinom sam bila na nogama i evo bas mi je taj pritisak da ne mogu nista vise. Cim legnem i odmorim bude
💜💚💛🧡🩷
😇😇
*bolje
💜💚💛🧡🩷
😇😇
I mi javljamo da smo obavili pregled i sve je super ❤️ Sad u miru se pripremit za more 😁
Sanjarka, sretno u ponedjeljak!
Svima cestitam na dobrim pregledima ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
I mi javljamo da smo obavili pregled i sve je super ❤️ Sad u miru se pripremit za more 😁
Sanjarka, sretno u ponedjeljak!
Svima cestitam na dobrim pregledima ❤️
Super za pregled i gustaj na moru 🥰
Meni za žgaravicu pomogne kad pojedem par badema odmah se smiri pa probajte. Kod mene bademi stalno stoje na šanku. Sanjarka drzim fige da sve bude ok u ponediljak. Ja torte napravila za sutra kucu i dvoriste sredila i sutra odmaram do 5 kad ce poceti djeca stizati 😂.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Mene slomi oko 2 nakon rucka, ujutro super, setam psa, skuham, napravim sve, rucam. I gotovo. I onda legnem i do jedno 4 odmorim. A to mi prije nije bilo tako. Nikada nisam spavala popodne, a sada zaspem kao top. Danas mi bio pritisak u stomaku bas sam osjetila da moram leci. Valjda je sada ta faza 🤷♀️
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sortiraj odgovore
Najstariji