Obavila sam pregled, sve je super, bebac ima oko 400g. Spavao je na pregledu pa su nam slike grozne jer se ništa ne vidi, ali bitno da je on dobro i da napreduje kako treba 😊 a čim sam došla doma i sjela je počeo udarati 🤣 idući pregled nam je 15.7., a jcr mi je službeno bio zadnji radni dan 🎉
I konačno smo se dogovorili oko imena sad kad je potvrdio da je dečkić. Stiže nam Niko 🥰
Baby N 💙
Stalno gledam vase slikice opreme i robice i divim se, ali u isto vrijeme mi je i smjesno jer kao da gledam sebe kod prve trudnoce sve mi je bilo ono vauu, ali sad kad stize trece sad je ono to nam netreba, to imamo, to imamo pa vas totalno razumijem kolko ste uzbudene radi toga svega 🙈😅
Vidim pisete za kile, ja sam dobila 1.2kg zasada tj 3.2kg ako racunamo da sam zbog povracanja skinula dvije i sad se te dvije vratile + ta 1.2kg za mene odlicno s obzirom da sam i startala s viskom 🙈
Evo i slikica od jucer, beba se podbocila na rukicu i spava 😊
https://ibb.co/5sbmsP0
Lorre čestitam. I nama stiže Niko 🥰
Stariji braco mu je Leon. Volimo kratka i slatka imena 🤭😍
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Stalno gledam vase slikice opreme i robice i divim se, ali u isto vrijeme mi je i smjesno jer kao da gledam sebe kod prve trudnoce sve mi je bilo ono vauu, ali sad kad stize trece sad je ono to nam netreba, to imamo, to imamo pa vas totalno razumijem kolko ste uzbudene radi toga svega 🙈😅
Vidim pisete za kile, ja sam dobila 1.2kg zasada tj 3.2kg ako racunamo da sam zbog povracanja skinula dvije i sad se te dvije vratile + ta 1.2kg za mene odlicno s obzirom da sam i startala s viskom 🙈
Evo i slikica od jucer, beba se podbocila na rukicu i spava 😊
https://ibb.co/5sbmsP0
Hahahhaa daaa kao da sebe slusam. Ja isto sada razmisljam,imamo sve osim komode i ormara dodatnog😅 kao sve stignemo,samo povadim operem i popeglam. Al volila bi koju sitnicu naravno novu kupit,bar neku robicu za van iz bolnice da ima novu. Al to dok utvrdimo spol pa onda lako
Ja sam na +6kg,u prosle dvije sam dobila oko 15kg
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Evo i mene s izvještajem. Danas mi je uzimao briseve, rukom pregledao, izmjerio trbuh i nekim uređajem samo poslušao otkucaje srca. I kad je završio pitam ga: "A ultrazvuk?", on mi odgovori da nije planiran u ovim tjednima, da je tako propisao HZZO. Izašla sam blago razočarana, jer sam sad 17+3 i očekivala sam da bi se mogao prepoznati spol.
Inače, idem kod ginekologa kod kojeg sam upisana redovno preko HZZO-a, a uz to on drži i privatnu ordinaciju. U 9. tjednu mi je isto rekao za ultrazvuk, da nije planiran u tim tjednima, i da ako želim da moram platiti 100 kn. Tad sam platila, ali račun naravno nisam dobila. Sve prijateljice s kojima sam pričala prvi put čuju za takvu praksu.
Sad se raspitujem za privatne preglede, ali svi koje sam kontaktirala su slobodni tek od 1.7.
Pročitala sam 20ak stranica prije da još nečiji ginekolozi imaju sličnu praksu s ultrazvukom, ali ne razumijem zašto je to tako. Pogotovo jer imamo i zdravstveno i dopunsko osiguranje, a o osjećaju koji nas umiri nakon što vidimo to malo čudo kako se razvija da i ne pričam.
Ovo o propisima HZZO-a me baš zanima je li istina.
Sljedeći pregled kod socijalnog je 13.7.
Hej, imam ja preporuku za privatnu ginekologicu ako si iz Zagreba - točnije Dugo Selo. Ne znam iz kojeg si grada ? 😊
Može preporuka, iz Sesveta sam pa mogu i do Dugog Sela bez problema. :) Hvala ti!
Znaci ima nas iz Dugog Sela,i okolice😅
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Upravo se opekla na peglu. Jel imala koja takvo iskustvo?
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
https://ibb.co/hKTKPMw
Evoo nas 25+0 🤗 pozdraaav za svee curee i deckeee ❤❤
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Cestitam svima na super pregledima! 🤩
Meni je danas 17+5 i dobila sam oko 2 kile. To je valjda ok. 😂
Planiram isto danas do Nexta u Mall. Sanjarka me potaknula da nije rano za piknuti prve stvarcice. 🤗
Vidim da pisete o velikim komadima namjestaja. Ja muku mucim s kreveticem. Imamo jako usku sobu i morat ce biti ful do moje strane kreveta. Treba mi krevetic na bar 3 razine i s pomicnom ogradicom, da mi bude u ravnini kreveta. Ne bih htjela kupovati kolijevku jer ce mi u njoj biti stvarno kratko. Ima li koja slicnih problema ili neke prijedloge? 🙈 Tnx
Cestitam svima na super pregledima! 🤩
Meni je danas 17+5 i dobila sam oko 2 kile. To je valjda ok. 😂
Planiram isto danas do Nexta u Mall. Sanjarka me potaknula da nije rano za piknuti prve stvarcice. 🤗
Vidim da pisete o velikim komadima namjestaja. Ja muku mucim s kreveticem. Imamo jako usku sobu i morat ce biti ful do moje strane kreveta. Treba mi krevetic na bar 3 razine i s pomicnom ogradicom, da mi bude u ravnini kreveta. Ne bih htjela kupovati kolijevku jer ce mi u njoj biti stvarno kratko. Ima li koja slicnih problema ili neke prijedloge? 🙈 Tnx
I kod mene je soba malaaa...ja sam krevetic smjestila u spavacoj znaciii staoo knaaap 🤦 aa kolijevkicu sam u dnevnuu stavila da imam i u dnevnoj...etook sad ne znam sta druge zenice kazuu...ja sam imala voljuu za kolijevkom i etooo 🤗🤗
12/20 Biohemijska 💔
28.01.2021. ➕
Termin 30.09.2021.
Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji