Čestitam svima na dobrim pregledima, a Hera tebi također i na curici 💗
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Bravo svima za uspješne preglede, Hera čestitke na curici!
I naš UZV danas je bio uspješan, bebica sve veća Kaže dr. da smo danas točno 11 tjedana, za 7 dana ponovo UZV i tada će mjeriti nuhalni i slati me na vađenje krvi. Malo su fulali pa su me naručili danas tjedan dana ranije...
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Hvala svima ❤️
Nikkas bravo za bebicu! 🤗
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala svima ❤️
Nikkasbravo za bebicu! 🤗
Cestitam na dobrom nalazu i curici❤
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja cure nazalost sutra moram otkazati pregled ujutro jer imam simptome korone i bila sam u kontaktu sa osobama koje su zarazene tako da se idem testirat sutra umjesto na pregled. Bas sam tuzna. Nadam se da ce sve ok bit i ako je korona da necu imat neke strasne posljedice i simptome. Najgore mi zbog mog malenog bas sam jedva cekala taj pregled, samo da sve bude s njim kako treba 💙
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Ja cure nazalost sutra moram otkazati pregled ujutro jer imam simptome korone i bila sam u kontaktu sa osobama koje su zarazene tako da se idem testirat sutra umjesto na pregled. Bas sam tuzna. Nadam se da ce sve ok bit i ako je korona da necu imat neke strasne posljedice i simptome. Najgore mi zbog mog malenog bas sam jedva cekala taj pregled, samo da sve bude s njim kako treba 💙
A jebem mu😞 bit ce sve dobro sigurno. 🥰 cuvaj se i sto vise vitamina. 🥰
Lijep pozdrav djevojke, žene, mame,i one koje će to postati...vrijeme je da se prebacim na neke nove teme, mislim da pripadam nekim dijelom i ovdje 🌺🥰
Sutra ulazim u drugo tromjesečje,termin mi je 22.10 i nakon više od 5 godina borbe, uspjeli smo putem mpo začeti jedno malo čudo koje boravi već 13 tjedana u mojoj buši...
Osim što sam mislila da sam se riješila mučnine, nakon 3 tjedna ponovo su se vratile i najbolja prijateljica mi je wc škola,u toj sam fazi 🙈🙈🙈
Pokušati ću si dati truda iščitati cijelu temu, ako mi mučnine dozvole.
Sve vas lijepo pozdravljam 💟💟💟💟
Dada 🌺
endometrioza
Bok svima!😊 Imam pitanje. Trenutno sam 15 +1. Prva trudnoća. Voljela bih kako koja bude raspoložena da stavite kako se osjecate, znam da ni jedna trudnoća nije za usporedbu, ali da nekako si možemo pogledati i reći ok ovo je normalno. Mene trenutno zanima u kojem ste periodu primijetile bas porast trbuha? Zato što ja trenutno imam osjećaj da mi je trbuh veći, al nekako mislim da je to više od hrane. I ne nazire mi se još trudnički trbuščić. Primjećujem na dodir povećanje u dijelu gdje je bebica pogotovo ujutro kad se probudim. Isto me zanima da li nakon ovih prvih pretraga moramo opet raditi krvne pretrage za laboratorijsku dijagnostiku? Jer je mene to jako boljelo i 3 puta me pikala kako mi se žile nisu bas vidjele i sad 9 dana poslije još imam masnicu u tom dijelu. Hvala svima!
Lijep pozdrav djevojke, žene, mame,i one koje će to postati…vrijeme je da se prebacim na neke nove teme, mislim da pripadam nekim dijelom i ovdje 🌺🥰
Sutra ulazim u drugo tromjesečje,termin mi je 22.10 i nakon više od 5 godina borbe, uspjeli smo putem mpo začeti jedno malo čudo koje boravi već 13 tjedana u mojoj buši…
Osim što sam mislila da sam se riješila mučnine, nakon 3 tjedna ponovo su se vratile i najbolja prijateljica mi je wc škola,u toj sam fazi 🙈🙈🙈
Pokušati ću si dati truda iščitati cijelu temu, ako mi mučnine dozvole.
Sve vas lijepo pozdravljam 💟💟💟💟
Dada 🌺
Dobrodošla! ❤️😊
'21. 💙
'24. 💛
Sortiraj odgovore
Najstariji