Hvala vam cure. Divne ste ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka, oprosti- onda sam krivo shvatila. Drzi se, bez obzira sto je granicni ne mora upucivati na nikakvu abnormalnost. Svakako napravi pretrage i samo misli pozitivno.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sanjarka zao mi je sto se sad moras stresirat i cekat druge pretrage, ali uvjerena sam da je sve dobro ipak. Napravi sve sto trebas sad, ali nije jos vrijeme za gledanje mracne strane! Odmori malo od ovih svih informacija par dana i vrati nam se s dobrom vjestima...
Znam da ce biti super! Drzim fige za sve sta slijedi ❤️🍀🍀🍀
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala vam cure. Divne ste ❤️
Upravo čitam o tome dosta, a i vidim da si ti već 13 tjedan gdje je nuhalni normalan od 2.8 do 3mm. Ne mora značiti odmah da je u pitanju kromotomska greška, već eto da kažem malo je veći rizik. Ne sumnjam u dijagnostiku i struku tvoga dr. nego je pitanje i kako se bebe vrtila i namjestala u tom trenu. Kao eto što je iz drugog profila 2 koma nešto nuhalni. Vjerujem i nadam se da ce sigurno biti sve ok. 🙏❤ Znam da ti nije svejedno ali evo sve ti šaljemo pozitivnu energiju i ljubav da sve bude ok. Svakako napravi pretrage da iskljucis rizike i javi nam se kad budes spremna.❤❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Draga Sanjarka saljem ti veeeeliki zagrljaj i bit ce to sve u redu ♥️
GospodicnaZola ja sam dobila trudnicku na proslom pregledu, tad sam bila 9+1.
Cure moje ja danas samo jedem, ovo je vec preko svake mjere 😆😆 vidi se da su mucnine malo popustile. Nastavim li ovako imat cu 100kg na porodu 🙃
Sanjarka šaljem ti zagrljaje i brzo nam se vrati.
Svi smo uz tebe ! ♥️
'21. 💙
'24. 💛
Netko je postavio pitanje kada se rekli svojima za trudnoću. Pošto smo mi radili preko godinu dana na bebi svi su to znali okolo nas. I čim je beta u 4 tjednu bila pozitivna 217 svima smo rekli pa šta bude. Moja šefica je odmah javila glavnom šefu tako da su i u firmi svi znali da sam trudna jer je dr napisala u početku da je visoko rizična trudnoća i nije se znalo kada bi mogla otići na godišnji i komplikacije zbog toga. Svi su mi izašli u susret. Radila sam kako sam mogla do 9 tjedna i čim su mučnine popustile vratila sam se normalnom radnom vremenu. Kolegica se vraća sa porodiljnog do 1.7. a nas je malo pa sve šta odradim dobro dođe na ne kasne ugovori. Našli smo kompromis i to je najbitnije.
Kako se racuna datum poroda, ostane ovaj po zadnjoj menstruaciji ili to jos korigiraju u nekom trenu? Meni bi godisnji bio negdje sredinom 7. mjeseca pa bih onda odmah zapravo na porodiljni, termin mi je zasad 5.9. Taman kad bude onih 45 dana prije bih otisla.
Pitanje ako tko zna, mi mozemo birati kad cemo između tih 45 ili 28 dana ili to ovisi o necemu? Znam da je 28 dana prije obavezno.
Termin poroda se računa po zadnjoj menstruaciji. Meni je menstrucija bila 20.12 ali ovulaciju sam imala 23.1 pa mi je dr namjestila menstruaciju na 8.1. jer je beba u skladu s tom procjenom uvijek na UZV po veličini. Kod mene je specifično jer me dr pratila svaki tjedan i vadili smo betu i uzv dok nismo ugledali zuto tijelo (KONAČNO) i po tome odredili ovulaciju i jer sam par dana prije toga imala užasne bolove u desnom jajniku.
Ja planiram na godišnji ići najkasnije 1.6. do kada budem imati godišnji i koristi kratko komplikacije pa onda 1.9 na porodiljni jer mi onda ide 45 dana. E sada ako ne koristiš komplikacije računa li ti se 45 ili 28 dana prije termina stvarno neznam.
Mislim da to ovisi o ginekologu. Mene u prosloj trudnoci pitala kada zelim ici i rekla sam 45 dana prije. Nisam prije bila na nikakvim komplikacijama.
Pozdrav cure.
Hera ❤️
Nas nuhalni je povecan 😔 granicno ali povecan. Skoro je 3mm.
Beskrajno sam tuzna.
Drugo je sve super. Nosna vidljiva, bedrena uredne duzine. Morfologija ploda savrsena..
Bebač je jako aktivan. Stalno je bjezao po uzv a u jednom momentu i salto napravio. S druge strane je nuhalni 2.2 da je bar odmah bio okrenut na tu stranu bilo bi mi mozda malo lakse.
Vec ima 7.2cm, par dana naprednija bebica
Mene cekaju daljnje pretrage. Malo cu se povuc s foruma dok saberem svoje misli i osjecaje.
Mazite bušice ❤️
Ako sam dobro shvatila nuhalni je izmjeren 2.2? Meni je na pregledu u 14-om tjednu izmjeren 2.4 i receno mi je da je to u granicama normale. U 12-om tjednu je bio 2.2. Vecinom kazu da je sve ispod 3mm u redu.
Nuhalni je izmjeren skoro 3mm
Varirao je u mjerenju od 2.8-3mm
Kako je bebac napravio salto, izmjerio je i drugu stranu i tamo je 2.2
Moj gin tolerira do 2.5
Uz tebe smo. Javljaj nam koliko budes mogla. Nadam se da ce sve biti uredu 😘😘
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sanjarko drzi se, zelim srecu i tebi i bebici da sve ipak bude super. Nadam se da je kod tebe kao i kod mene, stalno neko sranje, oprostite na izrazu, pretrage i briga, a na kraju ispadne ok. Evo po novom mi je ogtt los pa moram i guk profil i dalje vidjeti sto i kako. Jedna kriza prođe, dođe druga, ali drzimo se. Isto zelim i tebi ❤
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sortiraj odgovore
Najstariji