Pozdrav… Evo mene s pitanjem… Ukoliko nisam odlučila ići na kombinirani test u bolnicu… Hoće li moj ginekolog tokom sljedećeg pregleda koji će biti sa 12 tjedana plus dan dva malo obratiti pažnju na to… Ili se onda uopće to kao ne gleda na redovan pregled… Sad je i mene počelo malo to kopkati…
Trebao bi ti sve gledati što se može vidjeti. Mislim da je meni napravljen uzv isti kao kod kombiniranog, samo što nisam vadila krv. Meni je sve živo mjerio I gledao protoke. Nekih pola sata je trajao taj pregled.
Ako ti ne napravi sve onda obavezno otidi za taj pregled još kod nekog dobrog privatnika ako imaš mogućnost.
Jambica, mail poslan.
Ja sad već dobrano osjetim pokrete bebe. Više puta dnevno. Preslatko. Još je to sve nježno i nema udaraca ali veselim se svaki put kad osjetim. Jutros je evo aktivan otkad sam se probudila.
Inače mi je doktorica okej pa se nadam da će s obzirom na tjedan trudnoće i da nisam išla u bolnicu obratiti pažnju na pregledu na sve navedeno.
Jutro okruglice 😊🤗
Traveller javi obavezno velicinu bebe 😁 mi smo blizu s tjednima i terminom pa me zanima sta da ocekujem na pregledu. 😬
Prosli put je bio tjedan dana veci 🥰
Jambica poslal sam mail 😁
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Imam zadnja dva-tri dana problem s probavom, tako da sam se jutros probudila sa bolom u dnu stomaka skroz i drzi me cijelo jutro...
Jeste li vi imale problema s probavom i zatvorom i kako ste ga rjesavale?
20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
Folate Solgar
24.3. + 😍
https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png
Imam zadnja dva-tri dana problem s probavom, tako da sam se jutros probudila sa bolom u dnu stomaka skroz i drzi me cijelo jutro…
Meni se povremeno pojavi zatvor i pomogo mi je donat mg. Popim casu sve navecer i obicno ujutro bude ok.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Imam zadnja dva-tri dana problem s probavom, tako da sam se jutros probudila sa bolom u dnu stomaka skroz i drzi me cijelo jutro…
Meni se povremeno pojavi zatvor i pomogo mi je donat mg. Popim casu sve navecer i obicno ujutro bude ok.
Nisam nikad podnosila niti mogla piti mineralnu vodu, ali cini mi se da cu morati na silu popiti donat mg😳
Folate Solgar
24.3. + 😍
Buducamama2021 suhe šljive probaj pojest na tašte. Ali ja uz to popijem i mrvicu ugrijan donat. U pocetku sam bas imala problema sa zatvorom, sad sam okej.
Pij barem 2l vode dnevno, tesko je, al tjeraj se. 🤞🤗
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav, citam vas vec neko vrijeme jer sam isto trudna, ponovo. Bez djece sam i iza sebe imam dvije neuspjesne trudnoce. Vidim da se povela rasprava oko NN i kombiniranog testa. Evo ja sam vam primjer gdje je NN bio ok i sve mjere ok i dr me nije slao na daljnja testiranja da bi na kraju u 25tt otkrio anomalije nespojive sa životom, da bi u 30tt zavrsila na induciranom porodu. Tu na forumu po raznim temama sam naletjela na par slicnih prica, pa vidim da to nije bas nesto sto se rijetko događa. U ovoj trudnoci mi nitko nije preporucio da radim kombinirani test jer on vec sa 33+ godine daje los rezultat zbog godina, trenutno imam 35, niti se itko oslanja na NN jer te dvije stavke ne moraju znaciti nista, kao sto sam napisala NN u toj trudnoci je bio savrsen ali na kraju nista nije bilo savrseno. Sada cu poduzeti sve da pokusam izbjeci ponavljanje tog scenarija i nadati se da je ipak sve ok. Dakle ono sto bih ja preporucila ako imate bilo kakav crv sumnje je napraviti neki NIPT za pocetak.
Naravno da su nam svima vece sanse da ce sve biti ok, ali eto ponekad se dogodi i ova druga strana price.
Buducamama2021suhe šljive probaj pojest na tašte. Ali ja uz to popijem i mrvicu ugrijan donat. U pocetku sam bas imala problema sa zatvorom, sad sam okej.
Pij barem 2l vode dnevno, tesko je, al tjeraj se. 🤞🤗
Hvalaa na savjetim puno😊
Sinoc sam pravila kompot od suhih sljiva i pila jogurt i izgleda da mi je pomoglo...
Cim jedan dan presjedim i ne krecem se ili malo losiju hranu jedem, odmah me zatvori...
Folate Solgar
24.3. + 😍
Jambica poslat cu ti mail. Sto se dana tice, u srijedu imam pregled u 17 pa bi mi bio drazi bilo koji drugi dan, ali mogu eventualno nakon njega, iza 18. Ako smo iz razlicitih dijelova grada, mozda je centar najsretnija opcija haha.
Jana sretno sa stanom. Nismo ni mi prijavljeni, tu smo godinu dana, plan je bio dizati kredit za nesto svoje, ali ne mozemo sad ovako brzinski nista, mislili smo da smo mirni tu dok ne odlucimo dalje. S tim da imamo macka pa uglavnom ljudi ne zele ljubimce, a sad je i beba na putu, sve me strah potrage 😂 Plus ne zelim neku rupu nego nesto lijepo, ovaj stan je skroz ok, imamo i garazu i sve. Nije mi dosta stresa zbog svih pretraga, ajmo jos 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Jambica poslat cu ti mail. Sto se dana tice, u srijedu imam pregled u 17 pa bi mi bio drazi bilo koji drugi dan, ali mogu eventualno nakon njega, iza 18. Ako smo iz razlicitih dijelova grada, mozda je centar najsretnija opcija haha.
Jana sretno sa stanom. Nismo ni mi prijavljeni, tu smo godinu dana, plan je bio dizati kredit za nesto svoje, ali ne mozemo sad ovako brzinski nista, mislili smo da smo mirni tu dok ne odlucimo dalje. S tim da imamo macka pa uglavnom ljudi ne zele ljubimce, a sad je i beba na putu, sve me strah potrage 😂 Plus ne zelim neku rupu nego nesto lijepo, ovaj stan je skroz ok, imamo i garazu i sve. Nije mi dosta stresa zbog svih pretraga, ajmo jos 😅
Ajme kuzim te totalno! Isti plan smo imali i mi. Ali ne koze mi beba bit ilegalac bez prijave 🤣
Krenit cemo u potragu za podstanarskim stanom podkraj 5 mjeseca. I isto ne zelimo rupu. Mi eto nemamo zivotinja, samo bebu na putu. Jedva cekam face stanodavaca kad me vide s trbuhom 🤣 nadajmo se najboljem. Sretno i vama! Trebat ce nam 😬
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji