Sanjarka uz tebe smo ❤️ Vjerujem da ce sve biti dobro.
Traveller mi imamo isti dan pregled u mini anomaly ❤️ Bas se veselim.
Ovo za 28-45 dana vam je ovako: ako ste na komplikacijama, automatski se gleda 45 dana prije. Ako niste, mozete birati izmedju 45 i 28 dana prije koliko god dana zelite. Naknada za tih 45 do 28 dava prije je ista naknadi za prvih 6 mj djeteta, a za drugih 6 mj je max 5654 kn po novom.
👦 11/2017 👶 9/2020
Sanjarka, grlim jako, bit će sigurno sve ok. Samo se odmori i saberi misli.
Missy, jaoo sad još i to?? Taman kad smo mislili da ćeš konačno početi uživati u trudnoći. Šta sad, moraš u dnevnu bolnicu na GUK?
Anci, šaljem zagrljaj, nadam se da si dobro. ❤️😍
Ja nemam ništa za prijaviti, čekam pregled idući tjedan u četvrtak, nadam se da će još uvijek pratnja biti dozvoljena da može muž sa mnom. Tada radimo anomaly scan pa će pregled biti dosta detaljan. Još malo i skoro smo na pola puta do susreta. ❤️
Kod mene nema uzivanja 😅 Moram raditi guk profil, a vjerojatno ce mi dati za doma, ako mogu to sama izvesti ikako. Ili dnevna bolnica, vidjet cu.
Jos danas saznali da do ljeta moramo izaci iz stana koji rentamo, tako da nas ceka potraga jos i za stanom i selidba 🥺
Ja imam iducu srijedu anomaly scan 🥰 Makar me sve strah odjednom hahah.
Planirajte dan za kavu iduci tjedan 😁
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Sanjarka, grlim jako, bit će sigurno sve ok. Samo se odmori i saberi misli.
Missy, jaoo sad još i to?? Taman kad smo mislili da ćeš konačno početi uživati u trudnoći. Šta sad, moraš u dnevnu bolnicu na GUK?
Anci, šaljem zagrljaj, nadam se da si dobro. ❤️😍
Ja nemam ništa za prijaviti, čekam pregled idući tjedan u četvrtak, nadam se da će još uvijek pratnja biti dozvoljena da može muž sa mnom. Tada radimo anomaly scan pa će pregled biti dosta detaljan. Još malo i skoro smo na pola puta do susreta. ❤️
Kod mene nema uzivanja 😅 Moram raditi guk profil, a vjerojatno ce mi dati za doma, ako mogu to sama izvesti ikako. Ili dnevna bolnica, vidjet cu.
Jos danas saznali da do ljeta moramo izaci iz stana koji rentamo, tako da nas ceka potraga jos i za stanom i selidba 🥺
Ja imam iducu srijedu anomaly scan 🥰 Makar me sve strah odjednom hahah.
Planirajte dan za kavu iduci tjedan 😁
Isti sos za stan. Ako ga ne kupimo, svakako moramo selit, jer nismo prijavljeni 😬😏
Ako nades sta zanimljivo, sheraj link 😃
Moze ☕☕
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sanjarka ❤️ mislimo na tebe i držimo fige da sve bude ok, sve mi strahujemo, mogu zamisliti kako je, odmori 😘
Cure, što se kave tiče, već smo pisale tko je gdje ali se to pogubi ovdje..predlažem da mi mail šibnete mobitel i svoju lokaciju pa ću sabrati. Srijeda je za sada najljepša
Pozdrav... Evo mene s pitanjem... Ukoliko nisam odlučila ići na kombinirani test u bolnicu... Hoće li moj ginekolog tokom sljedećeg pregleda koji će biti sa 12 tjedana plus dan dva malo obratiti pažnju na to... Ili se onda uopće to kao ne gleda na redovan pregled... Sad je i mene počelo malo to kopkati...
Dobro jutro curke, kako ste danas?
Missy i Jana sretno sa stanovima! Mi smo isto podstanari i super nam je stan, iznajmljujemo od frendova pa smo sigurni. Ali stan nije prevelik ima jednu spavacu sobu pa me malo brine kak cemo sa svim bebinim stvarima no snac cemo se. Trazenje stana mi je nocna mora pa rade se stisnemo tu di nam je lijepo 😅
Ja ne mogu iduci tjedan kavu jer sam na poslovnom putu cijeli tjedan, al mozda vam se iduci put prodruzim :)
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Pozdrav… Evo mene s pitanjem… Ukoliko nisam odlučila ići na kombinirani test u bolnicu… Hoće li moj ginekolog tokom sljedećeg pregleda koji će biti sa 12 tjedana plus dan dva malo obratiti pažnju na to… Ili se onda uopće to kao ne gleda na redovan pregled… Sad je i mene počelo malo to kopkati…
Meni je moja gin isto gledala nuhalni nabor na pregledu u 11 tjednu a ja sam dodatno tražila da me pošalje na kombinirani radi mojih godina imam 36. Iako prema njezinoj dijagnozi nisam trebala uopće ići ali ja sam odbila harmony i tražila kombinirani. Ionako je ona inzistirala na harmony jer je točniji. Ali ja sam odbila. Tako da ti naglasi na pregledu da ti i pogleda nosne kosti i nuhalni nabor.
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Jutro curke,
Sanjarka uzasno mi je zao zbog NN, vjerujem da ce sve biti uredu i da ces se nakon dodatnih pretraga javiti sa dobrim vijestima ❤
Zvala sam Zadar da se narucim za vadenje krvi za kombinirani i oni meni kazu da oni to ne rade?! Pa je li to moguce, cure koje se u Zd jeste Vi to obavile i gdje?
Sortiraj odgovore
Najstariji