Jutro drage trudnice, evo ja sam došla napravit taj ogtt, sad čekam, najgore sto nista ne smije se pojesti, a moj buša gladan
Kako ovako rano ogtt? Šta nije da se to oko 25 tjedna radi?
Jutro cure 😊
Missy baš mi je drago da je zaraza stara, opusti se sad napokon 💗
Sanja jako mi je žao, držite se i javi nam se uskoro sa prekrasnim vijestima! 💗
Lisa ja još uvijek mogu sve normalno, po uzv danas 16 tjedana, imam osjećaj da se moj drob javlja i nestaje baš na dane, ujutro ga isto nema, navečer je meni baš uočljiv, al realno izgleda ko nakon prejedanja 🤷🏼♀️
Mateja što nije da se ogtt radi tek nakon 20. ili 25.tjedna, tako nešto? Tako je meni rekla ginekologica plus tako čitam po netu. Ja sam si baš jučer kupila glukometar da popratim svoj šećer, od danas krećem pa me baš zanima 🤔
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
PS, kupila sam baš lipe trudničke hlače u Calzedonie, skroz su fine i moderne, baš za ići na posao u proljeće. Nosila bi ih i ovako bez trudnoće, na prugice 7/8 dužina pa ako koga zanima 😊
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Inace se OGTT radi obicno između 24-28tt
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Nez mene je poslala jer je bio malo povisen
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Jutro drage trudnice, evo ja sam došla napravit taj ogtt, sad čekam, najgore sto nista ne smije se pojesti, a moj buša gladan
Ja cu ga isto morati ranije. Jer sam bila jucer kod endokrinologa jer mi je glukoza 6. Cekala tamo 2 sata, da bi me primio, pogledao nalaz i rekao nije to nista napravite ogtt i dodite za 4 tjedna. I poslao van. Htjela sam plakati od muke. Gladan, zedna, muka i pisa mi se jer sam prije toga i krv isla vaditi. Na kraju nista, jednu recenicu mi uputio.
Sada cu viditi sa svojom ginekologicom da me ne salje jos na ogtt jer ja se jos borim sa mucninom i povracanjem i stvarno mi to sada ne treba.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Čestitam cure na urednim pregledima 🎉 samo neka se idalje nastave ovako super vijesti. 🍀🥳
Plavabosanka jesi razmišljala da promjenis ginicku ako s nečim nisi zadovoljna ili ako ti nije detaljna dovoljno…
Prošlu t. sam promjenila 3 gina, I tek mi je treci "legao" sto se svega tiče, pa sam ostala i iza trudnice i evo sada u drugoj.
Jesam al nemam u gradu ni jedne, osim privatnice, a nisam sigurna ni da bi neka druga bila bolja. A ovako kad trebam pregled najlakše mi skoknut do nje. Vidit ćemo dalje ako se nastavi tako možda i promijenim. Makar sad vidim da nisam jedina koja nije čula otkucaje.
E da pisala sam ti na mail još prošli tjedan ali dobijam automatsku poruku da je tvoja pošta pretrpana te ne možeš primiti moju poruku. Ne znam di zapne🤷🏼♀️
Pitala sam se gdje si 🤣🙈 izvini moguće jer sam neke poslovne poruke preusmjerila na privatni email pa zbog toga, a malo sam sve zapostavila zbog trudnoće. Ništa onda evo kontakt za what up ili viber pa se dogovaramo za trudnicku kavu +4915735734873.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Ja cu ga isto morati ranije. Jer sam bila jucer kod endokrinologa jer mi je glukoza 6. Cekala tamo 2 sata, da bi me primio, pogledao nalaz i rekao nije to nista napravite ogtt i dodite za 4 tjedna. I poslao van. Htjela sam plakati od muke. Gladan, zedna, muka i pisa mi se jer sam prije toga i krv isla vaditi. Na kraju nista, jednu recenicu mi uputio.
Sada cu viditi sa svojom ginekologicom da me ne salje jos na ogtt jer ja se jos borim sa mucninom i povracanjem i stvarno mi to sada ne treba.
A gle ak ti je šećer 6 budi sretna ako te ne smjeste na 24h u bolnicu na pravi ogtt
Čestitam cure na dobrim pregledima i sretno ako ga koja ima danas.🍀
Jucer i danas sam bez tableta jer sam skuzila da mi je malo bolje. Skoro sam doručkovala i dobro je prošlo😳. .. upratit ću do kraja dana kako će biti.
Kako je ljepo bez mučnine i kad mogu nešto i pojesti, a ne biti na tabletama 🙏 nadam se da ce potrajati 😅
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Bok cure. Nadam se da ste sve dobro. 😘
Ja sam bila kod dokt kaže da je sve uredu i samnom i sa bebicom.
Pred postavila mi je spol i ako kaže da je još rano ali kao moglo bi biti muško. 😍
Sljedeći pregled 5.5.
21.04. idem u Zg na neki pregled da se vidi da li je beba zdrava kažu samo uzv i vađenje krvi u Petrovu.
Sortiraj odgovore
Najstariji