Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    08. Travanj 2021. 18:06

Mi se prijavljujemo za sl tjedan 14.04 UZV. Danas bila u Vg na pregledu,sve je super,zatvorena,uzeli mi briseve neke. Sl tjedan ce biti nalazi. Sl pregled i UZV ce biti 06.05. Termin poroda je 27.10 Zagreb😉

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

SamoMalo
    08. Travanj 2021. 18:27

Super svima za dobre preglede 🥰
    Ja sam se s nekih 12 tt pozdravila sa trapericama. Sada sam uglavnom u najlonkama i tunikama ili tajicama/trenirkama u slobodno vrijeme. Falit ce mi, vec mi je dosta ove odjece, vrtim par istih komada jer mi se ne da nista kupovat.

• sunce7
    08. Travanj 2021. 18:29

bumac95

E cure, je ima koja da je prošla 12 tjedan i može i dalje nosit stare traperice? 😂
    Ja sam se pozdravila sa njima prije koji tjedan i otišla u trudnički šoping.
    Nekako mi prebrzo to sve ide. U prošloj trudnoći sam do jedno 6 mjeseca sigurno nosila sve normalno 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja sam sad 16+4 i sigurno od 12 tjedna ne mogu zakopcat nijedne traperice🤦‍♀️ Uglavnom sam bila u haljinama i tajicama i evo danas prvi put narucila nekih trudnickih tajica. Nisam jos nasla neke lijepe trudnicke farmerke, a njih bas volim nosit. Sreca dolazi nam toplije vrijeme pa ce nam biti lakse nego da smo trudne u srcu zime. 

little baby
    08. Travanj 2021. 18:53

Ja isto svoje hlace mogu obuc al ih zakopcat ne mogu,neke kogu al me dosta sticu. A to ne volim pa sam odustala od svojih hlaca,vecinom nosim tajice i tunike ako negdje idem,ili sam u trenirci. Posto sam stalno sada doma uglavnom sam u tajicama. Imam starih hlaca teudnickih ali su mi sve velike jer sam dosta smrsala prije ove trudnoce i velike su mi. Makar danas sam na pregled obukla te hlace i gore ih potfrknula i vozi misko.  Bar nista ne stisce i udobno mi je

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

bumac95
    08. Travanj 2021. 19:07

Ma dobro mogu ih i ja obuc da, ali zakopčati nema šanse 🤦🏼‍♀️
    Nisam to očekivala tako brzo haha
    Sad sam na aboutyou (ono kad je bilo sve na 50%) napunila košaricu sa 15 haljina/tunika za 1500 kuna i opskrbila se 😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

• Lyra
    08. Travanj 2021. 19:07

little baby

Mi se prijavljujemo za sl tjedan 14.04 UZV. Danas bila u Vg na pregledu,sve je super,zatvorena,uzeli mi briseve neke. Sl tjedan ce biti nalazi. Sl pregled i UZV ce biti 06.05. Termin poroda je 27.10 Zagreb😉

Cestitam na dobrom pregledu 🤗 mi imamo isti termin i grad ❤️ 

👦 11/2017 👶 9/2020

• Lyra
    08. Travanj 2021. 19:12

Ja jos nosim obicne tajice, ali i trudnicke iz Lidla 😁 traperice nema sanse da zakopcam 😅
    Sto se tice pranja robice, sve unaprijed operem s baby deterdjentom bez omeksivaca, a onda kasnije prvi mjesec isto tako perem, ali s nasom odjecom, poslije stavljam i baby omeksivac i to je to. Sada s dvoje djece perem masinu vesa svakih 1-2 dana. 

👦 11/2017 👶 9/2020

plavabosanka
    08. Travanj 2021. 19:32

marea

plavabosanka

Čestitke na dobrim pregledima i na novim trudnicama 🥳🥳😘❤️🍀 kad ste vi prvi put čule otkucaje vaših bebica? Ne ono da vam samo pokaže da srce kuca nego da ste baš čule te iste otkucaje ili da su vam makar negdje upisani koliki su. Gledam onu foru o otkrivanju spola prema broju otkucaja, a ja pojma nemam koliko su kod nas☹️

Svaki puta na uzv su mi puštali par sekundi. U prvoj trudnoći nisam znala da se to uopće može čuti, doktorica mi nije ništa rekla nego samo pustila, a ja se rasplakala 😁 najljepši zvuk na svijetu ❤️

Jooj divno 😭🥰😍 moja meni vjerojatno neće dp zadnjeg pustiti kaže da to šteti plodu

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lisa27 👶🧸🎀
    08. Travanj 2021. 19:36

bumac95

E cure, je ima koja da je prošla 12 tjedan i može i dalje nosit stare traperice? 😂
    Nekako mi prebrzo to sve ide. U prošloj trudnoći sam do jedno 6 mjeseca sigurno nosila sve normalno 🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

Ja ih nosim i dalje 😀😀😀 trbuha nema, tek onako malo kao nadutost 😀😀 ali navodno nakon 20t rapidno raste tako da jedva cekam 🥰 al mislim da je normalno da sve iduće trudnoće da ranije raste 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

plavabosanka
    08. Travanj 2021. 19:38

bumac95

Ja mogu, al sam si u glavi još od početka umislila da me sve tišču 🙈. Kupila sam jedne s visokim strukom i ne vadim se iz njih kad treba negdje 😂😂 kaže dragi stalno ih sad nosiš 😂 našla sam i još jedne u ormaru koje nemaju visok struk ali su od mekanog materijala pa njih isto furam. Al ja i traperice smo i inače vodile bitke jer imam šire bokove i guzicu, a uske nogice pa sve što mi je dole usko i taman gore nema šanse navući 😭

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.