Pozdrav trudnice, samo da se javim i odjavim :) jucer sam imala spontani, bit ce sve dobro i idemo u dalje pobjede ☺️
Sretno svim curama 😘
Drzi se! Zao mi je😪
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Isss, što se trbuha tiče, ja sam ogromna 😂
Već sa 2 i sitno mjeseca su ljudi počeli kužiti...sjećam se prvi put svoje traperice sam nosila ful dugo, a sad...budemo na kavi odmjeravale snage 😂😂❤️
Sanja jako mi je zao zbog spontanog ali vratit ces se ti nama brzo❤
Vidim da pricate o trapericama, ja jos stanem u sve i mogu zakopcat ali me stiscu vec lagano pa sve vise nosim tajice i trudnicke hlace iako te trudnicke sto imam su mi velike na trbuhu ali nema veze. Trbuh mi se cini ujutro tako mali, skoro neprimjetan ali cim pojedem kao da se naglo poveca 😂 Navecer je bas napuhan dosta.
Sto se tice vode i meni je sama voda tako smetala, a pila sam od pocetka mucnina sve i svasta ali ostala sam na cedeviti najbolje mi pase tako da samo cedevita! Danas sam si kupila Novalac i krecem s tim tabletama jer mislim da mi je folna dosta slaba sama posto je vec 15ti tjedan i beba sve vise raste.
Sretno cure sa pregledima, jedva cekam sljedeci petak i svoj pregled 💙
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Pozdrav trudnice, samo da se javim i odjavim :) jucer sam imala spontani, bit ce sve dobro i idemo u dalje pobjede ☺️
Sretno svim curama 😘
Žao mi je jako 🙏 😥
Grlim ❤
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sretno svim curama 😘
Sanjaaa žao mi je, drž se i budi pozitivna kakva i jesi! Sretno i da nam se brzo vratiš 🥰
Curke evo da i ja javim za današnji pregled. Sve je super prošlo, bebač raste, negdje smo na 8+3. Uzv pokazuje 15.11.2021. ali to još varira!
Pravilna gestacijska, pravilan zumanjak i grudica od 20mm je nutra 😍.
Mučnine me muče pa sam umjesto duphastona dobila utrogestan vaginalno :( al prezivjet cu.
Nadam se da će sve bit okej dalje.
Sljedeći pregled imamo 21.4. 🥰
Zaboravila sam napisat, tako su me pocele prije par dana grudi bolit a pogotovo bradavice. Ne mogu ih taknut, uzas. Do sad je sve bolilo onako lagano a ove dane ubijaju.
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Meni danas napokon stigao nalaz iz Zagreba za Anti HCV odnosno hepatitis c jer mi je u Karlovcu bio pozitivan i rekli su da je moguće da je detektiralo zbog hormona u trudnoći i da trebam ići u Fran Mihaljević u ZG. I nalaz je negativan 🎉
Bravo, bravoo Ivkica.Inače si iz Karlovca ? I ja idem tamo vadit hepatitis C, sad kad i meni pokaže...mogla bi odmah u Zagreb.
Vecer curke sad tek čitam 😀😀😀
Meni je pustila otkucaje srca samo na prvom pregledu jako kratko jer je zvuk valjda štetan za bebu 😕
Ajme jedva cekam iduci pregled još 13 dana 😀 koliko su bile velike vase bebice sa 16,17 tjedana? Da znam što da očekujem 😀
I da li ima jos koja curka sa 14-15 tjedana da nema trbuha još? 😀
Meni još uvijek trbuščić varira od dana do dana i ovisi o tome jesam gladna il ne🤷🏼♀️ nadzire se pomalo al sve ovisi i o odjeći
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Čestitam cure na urednim pregledima 🎉 samo neka se idalje nastave ovako super vijesti. 🍀🥳
Plavabosanka jesi razmišljala da promjenis ginicku ako s nečim nisi zadovoljna ili ako ti nije detaljna dovoljno…
Prošlu t. sam promjenila 3 gina, I tek mi je treci "legao" sto se svega tiče, pa sam ostala i iza trudnice i evo sada u drugoj.
Jesam al nemam u gradu ni jedne, osim privatnice, a nisam sigurna ni da bi neka druga bila bolja. A ovako kad trebam pregled najlakše mi skoknut do nje. Vidit ćemo dalje ako se nastavi tako možda i promijenim. Makar sad vidim da nisam jedina koja nije čula otkucaje.
E da pisala sam ti na mail još prošli tjedan ali dobijam automatsku poruku da je tvoja pošta pretrpana te ne možeš primiti moju poruku. Ne znam di zapne🤷🏼♀️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji