Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eemine4
    09. Travanj 2021. 10:35

Da se i ja javim drage žene - pozdrav još jedan iz Sarajeva✌️ 
    Ja sam trenutno 13+4 generalno se dobro osjećam,mučnine nisam imala nikako osim sto je bilo gađenja na neku određenu hranu, nekad vise nekad manje zavisi. Mada sam osjetila neko olakšanje ulaskom u 12 sedmicu, ne mogu opisat ali super je sada nekako psihički je lakše definitivno. 
    Malo me brinu bolovi u donjem dijelu stomaka,kao neko stipkanje jer se pojavljuju pa ih nema sedmicu dvije mada čitam da je sve to normalno ali eto 🤷‍♀️
    Da li je neka vadila nalaze i bili joj povišeni leukociti, to me nešto bas brine jer sam doktoru naručena teek 05.05 

Btw. Želim svim curama sretnu i bezbrižnu trudnoću do kraja ❤️

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Leah
    09. Travanj 2021. 10:50

Hej trudnice moje, 
    Divim se vama koje ste u visim tjednima, a jos stanete u robu, ja tek idem prema 10om tjednu, a vec me sve stisce i steze. 
    Sinoc me malo grcili jajnici pa sam se prepala, ali moguce je da se jos siri maternica? 
    I da netko je pisao da ima socijalca ginica na Srednjacima (dr. S....) znaci pokusavam ga dobiti na tel vec 3 dana, mail mi automatski vraca jer je prepuna posta, a treba mi otvoriti komplikacije, poluditi cu!
    Sanja zao mi je, nadam se dq ces sto prije se oporaviti i ugledati plusic i da ce sve biti dobro, drzi se . ❤

Sanjarka88
    09. Travanj 2021. 11:04

CarpeDiem nadam se da su te mucnine pustile na miru 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Malenabeba bravo za bebicu i za moguceg decka 🥰
    Eemine dobro nam dosla 😊
    Gdje su ti leukociti povecani? U krvi ili urinu? Koliki su?
    A boluckanja su normalna 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• LilM
    09. Travanj 2021. 11:05

eemine4

Da se i ja javim drage žene - pozdrav još jedan iz Sarajeva✌️
    Ja sam trenutno 13+4 generalno se dobro osjećam,mučnine nisam imala nikako osim sto je bilo gađenja na neku određenu hranu, nekad vise nekad manje zavisi. Mada sam osjetila neko olakšanje ulaskom u 12 sedmicu, ne mogu opisat ali super je sada nekako psihički je lakše definitivno.
    Malo me brinu bolovi u donjem dijelu stomaka,kao neko stipkanje jer se pojavljuju pa ih nema sedmicu dvije mada čitam da je sve to normalno ali eto 🤷‍♀️
    Da li je neka vadila nalaze i bili joj povišeni leukociti, to me nešto bas brine jer sam doktoru naručena teek 05.05

Btw. Želim svim curama sretnu i bezbrižnu trudnoću do kraja ❤️

Ja sam, pa me slala na kompletnu urinokulturu i nalaz je sterilan

sanja0508
    09. Travanj 2021. 11:06

Endzrue

sanja0508

Tracy

Mateja31

Jutro drage trudnice, evo ja sam došla napravit taj ogtt, sad čekam, najgore sto nista ne smije se pojesti, a moj buša gladan

Kako ovako rano ogtt? Šta nije da se to oko 25 tjedna radi?

Ja cu ga isto morati ranije. Jer sam bila jucer kod endokrinologa jer mi je glukoza 6. Cekala tamo 2 sata, da bi me primio, pogledao nalaz i rekao nije to nista napravite ogtt i dodite za 4 tjedna. I poslao van. Htjela sam plakati od muke. Gladan, zedna, muka i pisa mi se jer sam prije toga i krv isla vaditi. Na kraju nista, jednu recenicu mi uputio.
    Sada cu viditi sa svojom ginekologicom da me ne salje jos na ogtt jer ja se jos borim sa mucninom i povracanjem i stvarno mi to sada ne treba.

A gle ak ti je šećer 6 budi sretna ako te ne smjeste na 24h u bolnicu na pravi ogtt

Sta mislis da je to moguce? Ovo je drugi doktor koji je rekao da to nije za zabrinuti se, pa mi nije ni na kraj pameti bilo da bi me netko mogao slati u bolnicu. 
    No opet, ako su me vec slali na pregled ocekivala sam malo vise, bar neki savjet o zdravoj prehrani ili nesto da izades pametniji od tamo. A ne samo da se kaze nije vam nista, to je u granici normale.
    Koliko je vama ostalima bila ta glukoza?
    Znam da moja prijateljica ima 5.5 i nitko nista na to. Svi govore super i poslali je na ogtt sa 23 tjedna.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    09. Travanj 2021. 11:06

🍀Termin idućeg  pregleda 🍀
    Travanj:
    Veky004 12.04.
    GospodicnaZola 12.04.
    Buducamama2021 12.04.
    Sanjarka88 13.04.
    Hera 14.04.
    Monalisa 14.04
    Ivkica 14.04.
    Angely 14.04.
    Leonoah 14.04.
    Mala_Martina1990 14.04.
    Iva2 14.04.
    Kinderica 14.04.
    Little baby 14.04.
    Lorre 15.04.
    Ani92 15.04.
    Kiky 16.04.
    LilM 19.04.
    Leah 19.94.
    Sanja0508 20.04.
    Lockica 20.04.
    Tonkica111 20.04.
    Misic 20 04.
    Poklončić13 20.04.
    Lisa27 21.04.
    Ivkica 21.04. 
    Bumac 21.04.
    Missy88 21.04.
    Bubi 21.04.
    Jana25 23.04.
    CarpeDiem 26.04.
    Buhtlica34 26.04.
    Jackie27 27.04
    Petoma93 28.04.
    Lollypop 28.04. 
    Ponosna.mama 28.04.
    Lyra 29.04. 
    Tracy 29.04.
    Tommyfame 30.04.
    Orhideja13 30..04.
    Svibanj:
    Sanjalica 04.05.
    Nikkas 04.05.
    Tienna 05.05.
    Taya 05.05.
    Malenabeba8 05.05.
    Ani92 06.05.
    Haru 06.05.
    Mateja31 06.05.
    Little baby 06.05.

Sanjarka88
    09. Travanj 2021. 11:07

sanja0508

Endzrue

sanja0508

Tracy

Mateja31

Jutro drage trudnice, evo ja sam došla napravit taj ogtt, sad čekam, najgore sto nista ne smije se pojesti, a moj buša gladan

Ja cu ga isto morati ranije. Jer sam bila jucer kod endokrinologa jer mi je glukoza 6. Cekala tamo 2 sata, da bi me primio, pogledao nalaz i rekao nije to nista napravite ogtt i dodite za 4 tjedna. I poslao van. Htjela sam plakati od muke. Gladan, zedna, muka i pisa mi se jer sam prije toga i krv isla vaditi. Na kraju nista, jednu recenicu mi uputio.
    Sada cu viditi sa svojom ginekologicom da me ne salje jos na ogtt jer ja se jos borim sa mucninom i povracanjem i stvarno mi to sada ne treba.

A gle ak ti je šećer 6 budi sretna ako te ne smjeste na 24h u bolnicu na pravi ogtt

Sta mislis da je to moguce? Ovo je drugi doktor koji je rekao da to nije za zabrinuti se, pa mi nije ni na kraj pameti bilo da bi me netko mogao slati u bolnicu.
    No opet, ako su me vec slali na pregled ocekivala sam malo vise, bar neki savjet o zdravoj prehrani ili nesto da izades pametniji od tamo. A ne samo da se kaze nije vam nista, to je u granici normale.
    Koliko je vama ostalima bila ta glukoza?
    Znam da moja prijateljica ima 5.5 i nitko nista na to. Svi govore super i poslali je na ogtt sa 23 tjedna.

Meni je glukoza bila 4.9

Mateja32
    09. Travanj 2021. 11:07

Endzrue

sanja0508

Tracy

Mateja31

Ma nije, koliko znam do 5.6 je ok. Meni je bio 5.1,i to nakon jela 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Sanjarka88
    09. Travanj 2021. 11:11

5.2 je gornja granica u trudnoci 

sanja0508
    09. Travanj 2021. 11:11

Mateja31

Endzrue

sanja0508

Tracy

Mateja31

Ma nije, koliko znam do 5.6 je ok. Meni je bio 5.1,i to nakon jela

Bas cu pitati na pregledu sada kada budem isla. Meni rekli kada prode 6.4 da se onda rade dodatne pretrage. I da onda nesto nije ok. 
    Ljubomorna sam na vasu dobru glukozu 🤣🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.