Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    09. Travanj 2021. 11:43

eemine4

Sanjarka88 🌸

eemine4

Sanjarka88 🌸

CarpeDiem nadam se da su te mucnine pustile na miru 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Malenabeba bravo za bebicu i za moguceg decka 🥰
    Eemine dobro nam dosla 😊
    Gdje su ti leukociti povecani? U krvi ili urinu? Koliki su?
    A boluckanja su normalna 😊

Bolje vas našla 🤗
    U krvi su povećani ref vrijednosti su normalne do 9.7 moji su 17 🙄
    Mislila sam otići privatno ali razmišljam da sačekam rezultate torcha i double testa a oni su za 10ak dana pa ne znam ima li neko iskustva , da li će biti kasno?

Nebi rekla da su to posebno poviseni leukociti, a u trudnoci je normalno da malo i porastu 😊
    Ja bi na tvom mjestu zvala gin na telefon pa najbolje da vidis sta kaze
    Ali bebi se brinula puno 😊

Joj da puno se brinemo možda i previše ☺️
    Ma u Sarajevu je haos situacija na telefone se nažalost ne javljaju tako da mi nije to palo ni na pamet ali je dobra ideja ima da zovem sad dok se ne jave 🤷‍♀️
    Btw doktor opste prakse mi je dao uputnicu za test na koronu zbog tih leukocita pa sam se zato malo zabrinula iako mi to nema logike sa zdravim mozgom al eto Haha
    Bit će dobro 😘

Ma joj danas je sve korona 🤣

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    09. Travanj 2021. 11:48

Zara7

Sanja0508 meni je bila 5.4 natašte i gin me baš prestrašila, zvala me u subotu da me još dodatno podsjeti na prehranu. Ja sam to vadila u periodu najvećeg stresa jer nešto nije bilo ok s uzv pa mislim da je možda i do toga. Jučer sam izvadila popodne s glukometrom i bilo je 3.3, jutros natašte 3.9, sad 2 sata nakon normalnog doručka 5.4, al džaba mi kad ne znam referentne vrijednosti za guk kod trudnica 2 sata nakon obroka, samo znam natašte da po mojoj gin ne smije prelaziti 5.1 iako se meni to isto čini malo rigorozno 🤷🏼‍♀️
    Ugl kao pripaziti na unos šećera i ugljikohidrata, al opet ne premalo ugljikohidrata 😄 imaju primjeri jelovnika po internetu, upiši gestacijski dijabetes dijeta pa malo baci oko 😊

Hvalaaa 🙂
    Ma valjda ce biti sve ok, pazim sta jedem. Zivim na povrcu, vocu, ribi i kruhu. Nalazi su mi svi uredu znaci bas su rekli da je sve skolski. Osim te glukoze, ona mi nije pala ni na pamet, ja se brinula zbog stitnjace stalno, a ona na kraju 1.80. 🤦‍♀️
    Mora uvijek neki vrag biti 🤣

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Ane_ši
    09. Travanj 2021. 11:49

eemine4

Da se i ja javim drage žene - pozdrav još jedan iz Sarajeva✌️
    Ja sam trenutno 13+4 generalno se dobro osjećam,mučnine nisam imala nikako osim sto je bilo gađenja na neku određenu hranu, nekad vise nekad manje zavisi. Mada sam osjetila neko olakšanje ulaskom u 12 sedmicu, ne mogu opisat ali super je sada nekako psihički je lakše definitivno.
    Malo me brinu bolovi u donjem dijelu stomaka,kao neko stipkanje jer se pojavljuju pa ih nema sedmicu dvije mada čitam da je sve to normalno ali eto 🤷‍♀️
    Da li je neka vadila nalaze i bili joj povišeni leukociti, to me nešto bas brine jer sam doktoru naručena teek 05.05

Btw. Želim svim curama sretnu i bezbrižnu trudnoću do kraja ❤️

meni su bili povišeni leukociti i u krvi i u mokraći i dr. je rekla da je to u trudnoći normalno. Uvijek možeš nazvati dr. ili odnjeti nalaz ne moraš čekati do 5.5.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

Missy88
    09. Travanj 2021. 11:56

sanja0508

Zara7

Sanja0508 meni je bila 5.4 natašte i gin me baš prestrašila, zvala me u subotu da me još dodatno podsjeti na prehranu. Ja sam to vadila u periodu najvećeg stresa jer nešto nije bilo ok s uzv pa mislim da je možda i do toga. Jučer sam izvadila popodne s glukometrom i bilo je 3.3, jutros natašte 3.9, sad 2 sata nakon normalnog doručka 5.4, al džaba mi kad ne znam referentne vrijednosti za guk kod trudnica 2 sata nakon obroka, samo znam natašte da po mojoj gin ne smije prelaziti 5.1 iako se meni to isto čini malo rigorozno 🤷🏼‍♀️
    Ugl kao pripaziti na unos šećera i ugljikohidrata, al opet ne premalo ugljikohidrata 😄 imaju primjeri jelovnika po internetu, upiši gestacijski dijabetes dijeta pa malo baci oko 😊

Hvalaaa 🙂
    Ma valjda ce biti sve ok, pazim sta jedem. Zivim na povrcu, vocu, ribi i kruhu. Nalazi su mi svi uredu znaci bas su rekli da je sve skolski. Osim te glukoze, ona mi nije pala ni na pamet, ja se brinula zbog stitnjace stalno, a ona na kraju 1.80. 🤦‍♀️

Ja sam te pretrage krvi radila usred najgorih mucnina, a te dane sam zivjela na slancima i soku od narance. Jos sam ga popila kasno navecer, u tim mukama nisam uopce razmisljala. Guk ispao 5.3, a mora biti do 5.1. Ginekologica rekla da proucim dijetu 1800 kcal za trudnice, imas po netu. Meni se to cinilo kaloricnije od moje redovne prehrane 😅 Ogtt mi je u ponedjeljak na redu. S tim da sam ja otisla privatno kasnije samo guk izvaditi, kad su prosle mucnine i kad sam pazila da bar 8 do 10 sati prije vađenja krvi nista ne unosim i ispao 4.1. 
    Tako da ako ti je povisen, ne znaci nuzno da je neki problem. Privatno to kosta 15, 20 kn. Provjeri mozda jos jednom.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Ane_ši
    09. Travanj 2021. 11:58

Ja u svoju robu ne stanem odavno trbuh mi se već baš puno vidi tako da svi primjećuju da sam trudna . Noćas mi bio pun mjehur i baš mi kvrga iskočila na donjem dijelu trbuha. Jedva čekam da zatopi vrijeme i da se prebacim u sandalice i haljinice ne pamtim kada sam ih zadnji put nosila ovo ljeto ću baš od gušta biti u njima stalno.

Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.

sanja0508
    09. Travanj 2021. 12:05

Missy88

sanja0508

Zara7

Hvalaaa 🙂

Ja sam te pretrage krvi radila usred najgorih mucnina, a te dane sam zivjela na slancima i soku od narance. Jos sam ga popila kasno navecer, u tim mukama nisam uopce razmisljala. Guk ispao 5.3, a mora biti do 5.1. Ginekologica rekla da proucim dijetu 1800 kcal za trudnice, imas po netu. Meni se to cinilo kaloricnije od moje redovne prehrane 😅 Ogtt mi je u ponedjeljak na redu. S tim da sam ja otisla privatno 

Ja sam jos gora od tebe, ja sam vecer prije nego sam isla vaditi krv pojela kolac od cololade. Nisam razmisljala stvarno, mucnine, povracala stalno i toliko mi se jeo da je to bilo bolesno. Nisam se ni sjetila secera, glukoze bilo cega. Samo sam mislila stitnjaca, stitnjaca, stitnjaca. 
    Glupo od mene, ali ni pomislila na glukozu. Greska, jebiga. 🤣
    I sto je najgore 7 dana kasnije ja kod ginekologice i pita me jesam jela dan prije sta slatko, ja kazem pa ne ja povracam stalno. I neki dan slike gledam, i vidim slala svojoj prijateljici kolac iz cacaa i ruzu sto mi decko kupio za dan zena, i vidim datum i skuzim da sam to pojela vecer prije nego sam krv isla vaditi.
    Greska, neiskustvo, biti cu pametnija drugi put 🤣🤣 ali imas pravo....ponoviti cu nalaz.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

eemine4
    09. Travanj 2021. 12:09

Ane_ši

Ja u svoju robu ne stanem odavno trbuh mi se već baš puno vidi tako da svi primjećuju da sam trudna . Noćas mi bio pun mjehur i baš mi kvrga iskočila na donjem dijelu trbuha. Jedva čekam da zatopi vrijeme i da se prebacim u sandalice i haljinice ne pamtim kada sam ih zadnji put nosila ovo ljeto ću baš od gušta biti u njima stalno.

Blago tebi 🥰🥰🥰Ja svaki dan gledam jel mi počeo rasti stomak 😂 ali još ništa mada mi farmerice vise ne odgovaraju bas me stežu samo helanke nosim 
    Brzo ćemo u haljinice ABd 😘

💝 ♀
    url=https://lilypie.com]

Zara7
    09. Travanj 2021. 12:11

Ma daaa, nego što će, mora bit malo brige da ne bude dosadno 😄 blaženo stanje 😅

Zara7

Hvalaaa 🙂

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

Zara7
    09. Travanj 2021. 12:12

Dobro da još nisam naučila citirati 😅

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

CarpeDiem
    09. Travanj 2021. 12:12

Eemine4 dobro nam došla, čestitam i zelim ti mirnu trudnoću 🙏🍀
    Što se leukocita tiče sve su ti cure rekle, mada je normalno u trudnoći da budu  malo povišeni. Što se glukoze tiče vidjecu  situaciju na idućem pregledu,  mada mislim da će biti sve ok jer ni u prošloj t nisam imala problema. 

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.