Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lisa27 👶🧸🎀
    08. Travanj 2021. 19:40

Vecer curke sad tek čitam 😀😀😀
    Meni je pustila otkucaje srca samo na prvom pregledu jako kratko jer je zvuk valjda štetan za bebu 😕
    Ajme jedva cekam iduci pregled još 13 dana 😀 koliko su bile velike vase bebice sa 16,17 tjedana? Da znam što da očekujem 😀
    I da li ima jos koja curka sa 14-15 tjedana da nema trbuha još? 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

CarpeDiem
    08. Travanj 2021. 20:09

Čestitam cure na urednim pregledima 🎉 samo neka se idalje nastave ovako super vijesti. 🍀🥳
    Plavabosanka jesi razmišljala da promjenis ginicku ako s nečim nisi zadovoljna ili ako ti nije detaljna dovoljno...
    Prošlu  t. sam promjenila 3 gina, I tek mi je treci "legao" sto se svega tiče, pa sam ostala i iza trudnice i evo sada u drugoj.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

CarpeDiem
    08. Travanj 2021. 20:18

Eh što se odjeće  tiče, još sam u malim tjednima pa još uvijek stanem u zlatni S/M zavisi od modela. 
    Prošlu t. sam dobila ukupno 14 kg. I vrlo brzo ih skinula, ovu očekujem malo više 🙈 s obzirom da ne rade ni teretane, ni drugi prostori za rekreaciju... 
    Ne kupujem ništa trudnicko, spakiram se u haljinice, suknjice, ljepe sandale ili stiklice i to je to. Farke izbjegavam u t. nekako mi smetaju.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

bumac95
    08. Travanj 2021. 20:24

Točno zavidim vama bez trbuha. Mene već preko reda puštaju tako da možete mislit koliki je, a tek smo u 17. 😂😂😂

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

sanjaaa
    08. Travanj 2021. 21:19

Pozdrav trudnice, samo da se javim i odjavim :) jucer sam imala spontani, bit ce sve dobro i idemo u dalje pobjede ☺️ 
    Sretno svim curama 😘

Missy88
    08. Travanj 2021. 21:26

Traveller

Čestitam na uspjesnim pregledima i nalazima. 😍🎉💐
    Missy, ma možemo I tjedan iza, ne gori nigdje.
    Od traperica sam se oprostila u 12.tjednu i sve oprala I vakumirala I spremila. Mogla sam ih još zakopčati ali me sve stezalo, čemu se patiti. Sad ne vjerujem ni da bi ih zakopcala više. Po kući nosim tajice i trenerke a vani haljine i suknje. Kad zatopli onda samo haljine i haljine, obožavam ih tako da mi nije teško palo.

Onda za 2 tjedna svakako cure iz Zga planirajte neki dan za kavu na suncu 🥰
    Ja jos stanem u hlace, samo.me neke dosta stiscu, neke ne. Ne volim bas haljine za posao, ali morat cu se prebaciti, ovako doma sam u trudnickim tajicama, a kad idemi negdje privatno, najlonke i haljina, tunika 😁 U hlacama mi se jos i ne vidi toliko trbuh, ali u haljini da haha.
    Sanja zao mi je, drzi se i zelim ti sto prije novu, uspjesnu trudnocu ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Orhideja13
    08. Travanj 2021. 21:43

sanjaaa

Pozdrav trudnice, samo da se javim i odjavim :) jucer sam imala spontani, bit ce sve dobro i idemo u dalje pobjede ☺️
    Sretno svim curama 😘

Zao Mi je 😩😩.. Drzi se, I sretno dalje.. ❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Lisa27 👶🧸🎀
    08. Travanj 2021. 21:55

sanjaaa

Sretno svim curama 😘

Jako mi je žao, drži se ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

little baby
    08. Travanj 2021. 21:59

Lyra

little baby

Mi se prijavljujemo za sl tjedan 14.04 UZV. Danas bila u Vg na pregledu,sve je super,zatvorena,uzeli mi briseve neke. Sl tjedan ce biti nalazi. Sl pregled i UZV ce biti 06.05. Termin poroda je 27.10 Zagreb😉

Cestitam na dobrom pregledu 🤗 mi imamo isti termin i grad ❤️

Koja bolnica? 😂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Jambica
    08. Travanj 2021. 22:00

sanjaaa

Sretno svim curama 😘

Sanja, žao mi je 😓😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.