Vecer curke sad tek čitam 😀😀😀
Meni je pustila otkucaje srca samo na prvom pregledu jako kratko jer je zvuk valjda štetan za bebu 😕
Ajme jedva cekam iduci pregled još 13 dana 😀 koliko su bile velike vase bebice sa 16,17 tjedana? Da znam što da očekujem 😀
I da li ima jos koja curka sa 14-15 tjedana da nema trbuha još? 😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Čestitam cure na urednim pregledima 🎉 samo neka se idalje nastave ovako super vijesti. 🍀🥳
Plavabosanka jesi razmišljala da promjenis ginicku ako s nečim nisi zadovoljna ili ako ti nije detaljna dovoljno...
Prošlu t. sam promjenila 3 gina, I tek mi je treci "legao" sto se svega tiče, pa sam ostala i iza trudnice i evo sada u drugoj.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Eh što se odjeće tiče, još sam u malim tjednima pa još uvijek stanem u zlatni S/M zavisi od modela.
Prošlu t. sam dobila ukupno 14 kg. I vrlo brzo ih skinula, ovu očekujem malo više 🙈 s obzirom da ne rade ni teretane, ni drugi prostori za rekreaciju...
Ne kupujem ništa trudnicko, spakiram se u haljinice, suknjice, ljepe sandale ili stiklice i to je to. Farke izbjegavam u t. nekako mi smetaju.
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Točno zavidim vama bez trbuha. Mene već preko reda puštaju tako da možete mislit koliki je, a tek smo u 17. 😂😂😂
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
Pozdrav trudnice, samo da se javim i odjavim :) jucer sam imala spontani, bit ce sve dobro i idemo u dalje pobjede ☺️
Sretno svim curama 😘
Čestitam na uspjesnim pregledima i nalazima. 😍🎉💐
Missy, ma možemo I tjedan iza, ne gori nigdje.
Od traperica sam se oprostila u 12.tjednu i sve oprala I vakumirala I spremila. Mogla sam ih još zakopčati ali me sve stezalo, čemu se patiti. Sad ne vjerujem ni da bi ih zakopcala više. Po kući nosim tajice i trenerke a vani haljine i suknje. Kad zatopli onda samo haljine i haljine, obožavam ih tako da mi nije teško palo.
Onda za 2 tjedna svakako cure iz Zga planirajte neki dan za kavu na suncu 🥰
Ja jos stanem u hlace, samo.me neke dosta stiscu, neke ne. Ne volim bas haljine za posao, ali morat cu se prebaciti, ovako doma sam u trudnickim tajicama, a kad idemi negdje privatno, najlonke i haljina, tunika 😁 U hlacama mi se jos i ne vidi toliko trbuh, ali u haljini da haha.
Sanja zao mi je, drzi se i zelim ti sto prije novu, uspjesnu trudnocu ❣
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav trudnice, samo da se javim i odjavim :) jucer sam imala spontani, bit ce sve dobro i idemo u dalje pobjede ☺️
Sretno svim curama 😘
Zao Mi je 😩😩.. Drzi se, I sretno dalje.. ❤️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sretno svim curama 😘
Jako mi je žao, drži se ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Mi se prijavljujemo za sl tjedan 14.04 UZV. Danas bila u Vg na pregledu,sve je super,zatvorena,uzeli mi briseve neke. Sl tjedan ce biti nalazi. Sl pregled i UZV ce biti 06.05. Termin poroda je 27.10 Zagreb😉
Cestitam na dobrom pregledu 🤗 mi imamo isti termin i grad ❤️
Koja bolnica? 😂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Sretno svim curama 😘
Sanja, žao mi je 😓😓
Sortiraj odgovore
Najstariji