Čestitke na dobrim pregledima i na novim trudnicama 🥳🥳😘❤️🍀 kad ste vi prvi put čule otkucaje vaših bebica? Ne ono da vam samo pokaže da srce kuca nego da ste baš čule te iste otkucaje ili da su vam makar negdje upisani koliki su. Gledam onu foru o otkrivanju spola prema broju otkucaja, a ja pojma nemam koliko su kod nas☹️
Svaki puta na uzv su mi puštali par sekundi. U prvoj trudnoći nisam znala da se to uopće može čuti, doktorica mi nije ništa rekla nego samo pustila, a ja se rasplakala 😁 najljepši zvuk na svijetu ❤️
Buhtlice imamo slican problem
Vodu ni pod razno ne mogu
Kao ni cedevitu. Znaci jedine 2 stvari koje sam pila prije t
Prvo sam mogla jedino limunadu, nakon cca 2 tjedna mi se Zgadila, i povracalo mi se na samu pomisao
Pa sam pila colu ko vodu, ista stvar nakon par dana mi se Zgadila
Pa sam otkrila ledeni Caj nakon par dana mi se zgadio 🤣
Sad sam na fanti 🤣
Znaci ne prođu li ove radosti uskoro necu imat sta piti i umrit cu od dehidriranosti 🙄
Hahaha e da mi nije toliko zlo bilo bi mi stvarno smiješno 😁 ja sam prošla fazu čaja, sirupa od maline, fante, kole, sensationa, tangerine i trenutno sam na Cedeviti. Voda mi je odvratna.
Buhtlice, a nis isprobavaj pa svakih par dana mijenjaj. Grozna je ovo faza, nadam se da će nam svima brzo proći.
Ja znam da sam maloj prala svu robicu odvojeno od naše i to tekućim persilom bez omekšivača. Za ovu bebicu za sada nemam ništa ali vjerovatno dok imam roditi dobit ću od curka koje su nedavno rodile ili imaju sada roditi u 5 mjesecu. Ako ne ima u Pepca za 200 kn nabavim sve šta mi treba za početak posli u babine donesu svi robice do godine dana ne treba ništa kupovati. Da li se stavlja široko povijanje ja sada više ništa neznam kakva su pravila šta mi uopće treba za početak za bebu
. kao da mi je prvo dijete sve ispočetka
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Buhtlice imamo slican problem
Vodu ni pod razno ne mogu
Kao ni cedevitu. Znaci jedine 2 stvari koje sam pila prije t
Prvo sam mogla jedino limunadu, nakon cca 2 tjedna mi se Zgadila, i povracalo mi se na samu pomisao
Pa sam pila colu ko vodu, ista stvar nakon par dana mi se Zgadila
Pa sam otkrila ledeni Caj nakon par dana mi se zgadio 🤣
Sad sam na fanti 🤣
Znaci ne prođu li ove radosti uskoro necu imat sta piti i umrit cu od dehidriranosti 🙄
Hahaha e da mi nije toliko zlo bilo bi mi stvarno smiješno 😁 ja sam prošla fazu čaja, sirupa od maline, fante, kole, sensationa, tangerine i trenutno sam na Cedeviti. Voda mi je odvratna.
Buhtlice, a nis isprobavaj pa svakih par dana mijenjaj. Grozna je ovo faza, nadam se da će nam svima brzo proći.
i meni je tako niti znam šta bi jela niti šta bi pila mučnine imam pa nemam a kg samo rastu ovu trudnoću doći ću do +30kg kako je krenulo kad će više sezonsko povrće i voće tipa krastavci pome lubenice jagode trešnje joooj jedva čekam da dođe naše domaće
Do sada spontani 2007.god nakon 2 mjeseca ponovno trudna i uredna trudnoća rodila se naša princeza Lorena. Nakon 4 godine ponovno trudna srce stalo u 9 tjednu da nisam niti znala i 3 tjedna nosila mrtvi plod u sebi. Nakon godine i pol dana pokušavanja uz 1 terapiju FEMARA tableta ostala sam trudna.
Ja bi danas najradije Somersby od borovnice popila ahahahah eto, to me vuče jako
I ja isto jedva čekam pomidore i krastavce, a od sinoć sanjam breskve....
a danas pijem onu mineralnu limunsku travu, ali doslovno guc po guc, jer me smuči, a moram preživiti na poslu do 5
Danasnji kombinirani je bio fail 😥 trudnoca je tjedan dana manja (10+3) i prerano je. Narucena sam ponovo za tjedan dana. Doktorica je bila bas draga, sve lijepo objasnila, pokazala, cak i pustila otkucaje na koju sekundu ❤ Bebolino ima 34,6 mm, mice nogicama, naziru se prstici.
Cekamo iduci cetvrtak 🤞
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Meni danas napokon stigao nalaz iz Zagreba za Anti HCV odnosno hepatitis c jer mi je u Karlovcu bio pozitivan i rekli su da je moguće da je detektiralo zbog hormona u trudnoći i da trebam ići u Fran Mihaljević u ZG. I nalaz je negativan 🎉
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav curke, mi obavili pregled, sve okej. Curica je jako aktivna pa ju dr nije uspio uslikati, puse baloncice, 2 dana je manja nego po zadnjoj mengi. 🥰
E cure, je ima koja da je prošla 12 tjedan i može i dalje nosit stare traperice? 😂
Ja sam se pozdravila sa njima prije koji tjedan i otišla u trudnički šoping.
Nekako mi prebrzo to sve ide. U prošloj trudnoći sam do jedno 6 mjeseca sigurno nosila sve normalno 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
💙 Leon, 07.02.2017. 💙
💙 Niko, 16.09.2021. 💙
E cure, je ima koja da je prošla 12 tjedan i može i dalje nosit stare traperice? 😂
Ja sam se pozdravila sa njima prije koji tjedan i otišla u trudnički šoping.
Nekako mi prebrzo to sve ide. U prošloj trudnoći sam do jedno 6 mjeseca sigurno nosila sve normalno 🤷🏼♀️🤦🏼♀️
Mogu ih obuc bez problema ali ne i zakopcat.
Tj mogu ih i zakopcal ali ne znam koliko je pametno da mi to stisce malca 🤣
Ove su mi ugodnije 🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sortiraj odgovore
Najstariji