Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mokosh
    07. Travanj 2021. 12:18

I da, uzmite si toplomjer sto mjeri temp u uhu. Vrlo zgodna stvar kad provjeravate temp djetetu dok spava. Ja sam svoj nazalost nekako uspjela izgubiti. 🙈 Nije bas jeftin, dođe oko 400kn. 

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• buducamama2021
    07. Travanj 2021. 12:22

Tommyfame

buducamama2021

Mozete li me staviti na popis za preglede 12.4.
    Tada cu biti 6+6, je li ijedna nekad tad otprilike isla na pregled i cula srce?

Moj prvi pregled je po O bilo 6+4 i srceko nam je lijepo kucalo ❤️

Meni ce prema zm biti 6+6, ali se nadam da cemo cuti ❤

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

bumac95
    07. Travanj 2021. 12:32

Sanjarka88 hvala ti. Nadam se i ja da neće. Išli smo jutros malenog testirat pa ćemo sutra vidjet na čemu smo. Držite palčeve 😅

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 12:46

Mokosh

Vidim da ste se bas raspisale oko opreme. Ja bi samo nadodala, ako vec netko nije napisao, aspirator za nos. Postoji elektricni i onaj sto ide kao nastavak na usisavac. Vrlo korisna stvar, pogotovo kad se prehlade.
    Ja se moram pohvalit da se moj malac jucer dobrano mrdao u stomaku da je cak i moj suprug osjetio. 🥰

Bravo za momčinu maminu 🥰

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 12:48

bumac95

Sanjarka88 hvala ti. Nadam se i ja da neće. Išli smo jutros malenog testirat pa ćemo sutra vidjet na čemu smo. Držite palčeve 😅

🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Jel to malac donio iz vrtica?
    Toga me naj strah, da ce donit doma a da necemo skuzit 
    Jos je s jakom i dudom svaki dan uf

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 12:48

Sanjarka88 🌸

bumac95

🤞🏻🤞🏻🤞🏻
    Jel to malac donio iz vrtica?
    Toga me naj strah, da ce donit doma a da necemo skuzit
    Jos je s jakom i dudom svaki dan uf

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
    S bakom i didom 🤣

Lisa27 👶🧸🎀
    07. Travanj 2021. 12:57

Sanjarka88 🌸

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curee 🥰
    Sretno danas na pregledima ❤ ima vas punooo
    Iva2ajme ni na ovoj se ne vidi dobro 😀
    Sanjalicačestitam na super pregledu 🥰
    Nove cure dobrodošle 🥰
    Što se tiče mučnina meni su recimo gotove 🥳🥳🥳 jedino mi ujutro odmah nakon buđenja ako idem čitati nešto na mobitelu mi to izazove mucninu ali sam izbacila to i sada je sve super 😀
    Robicu jos nisam pocela kupovati, cekam da saznam spol 😀, imam vec dosta toga od nećaka pa se nadam da nece trebati puno stvari
    Tiennačestitam na zdravoj bebici 🥰

Ajme super za prestanak mucnina
    Kakav su ti uopce bile u zadnje vrijeme?
    Drugcije nego prije ili?

Ma ne stalno su iste bile otprilike, samo ujutro sat dva nakon buđenja 🙂 da sam prije skuzila da mobitel pogorsava i ranije bi zavrsile 😀😀😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

bumac95
    07. Travanj 2021. 13:05

Sanjarka da. Dečkić im je pozitivan, a bio je u vrticu jer nije imao simptome pa nisu ni posumnjali. I eto, svi u samoizolaciju na dva tjedna. Mi smo ga danas išli testirat jer mu teta koja živi sa nama radi u staračkom domu, pa da znamo jel se može vratit kod nas. A i meni će lakše bit kad znamo na čemu smo :/

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

bumac95
    07. Travanj 2021. 13:07

I razumijem taj strah za vrtiće. Meni nije svejedno pogotovo zbog trudnoće sad. Ali nekako sam si u glavi posložila da se jednostavno ne mogu zatvorit u kuću. Njemu trebaju djeca i bez obzira šta sam ja na komplikacijama svejedno ga vodim u taj vrtić.
    Obožava ga doslovno i zao mi ga je držat doma (pogotovo jer nemamo djece za druženje)

💙 Leon, 07.02.2017. 💙
    💙 Niko, 16.09.2021. 💙

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 13:13

bumac95

I razumijem taj strah za vrtiće. Meni nije svejedno pogotovo zbog trudnoće sad. Ali nekako sam si u glavi posložila da se jednostavno ne mogu zatvorit u kuću. Njemu trebaju djeca i bez obzira šta sam ja na komplikacijama svejedno ga vodim u taj vrtić.
    Obožava ga doslovno i zao mi ga je držat doma (pogotovo jer nemamo djece za druženje)

Ma Slazem se, to stoji 
    On meni i mora u vrtic jer ja radim jos
    S druge strane kad budem doma isto ga planiram vodit, eventualno ako bude bas losa situacija izvadit ga na kratko 
    Moram mislit i na moje koji zive kat ispod nas i zbog njih me najvise strah... A i da, def mi sad u trudnoci nije svejedno 
    Mala je kraj 11mj zarazila u školi, sreca odmah smo skuzili i izolirali je je u aparatman pa se nitko nije zarazio
    Ugl. Jedva cekam da prođe korona, bas je sve skupa ajme 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.