Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 11:33

Ja cu krenut s robicom kad saznam spol 
    Nisam fan neutralne robice 😁

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

CarpeDiem
    07. Travanj 2021. 11:33

Sanjarka88 🌸

CarpeDiem

Sanjarka88 🌸

Sta se kg tice.
    Moji su oboje sa 2 godine imali tek oko 11 🤣🤣🤣

Moja sa godinu dana ima 13 kg 🙈, tako da smo tu sjedalicu prerasli. Ali u svakom slučaju bolje je uzeti tu do 13 kg, pa kasnije lako dokupiti kako prerastu.

Hehe
    Nisu ni moji puno duze od godine sidili u jaju
    Malac mozda sa 15mj presao u normalnu as
    U svakom slucaju za as inace vrijedi da je puno sigurnije kad se uzima kategorija po kategorija
    Ja sam prvo za jaje a posli sam i sama uzela cybex as koja ide do kraja

I mi smo tako, malena je mrvicu ranije presla već iz jajeta. Ali slažem se, puno je bolje i sigurnije tako jaje po kategorijama. Mi smo uzeli isto As koja ide do kraja poslije jajeta, s tim da ona ima umetak za novorođenče ali nismo to prakticirali. Recaro As i zadovoljni smo skroz. Mislim da ćemo sad isto tako i za ovu drugu bebu ali čekamo spol radi boje 😁

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Lisa27 👶🧸🎀
    07. Travanj 2021. 11:34

Jutro curee 🥰
    Sretno danas na pregledima ❤ ima vas punooo
    Iva2 ajme ni na ovoj se ne vidi dobro 😀 
    Sanjalica čestitam na super pregledu 🥰
    Nove cure dobrodošle 🥰
    Što se tiče mučnina meni su recimo gotove 🥳🥳🥳 jedino mi ujutro odmah nakon buđenja ako idem čitati nešto na mobitelu mi to izazove mucninu ali sam izbacila to i sada je sve super 😀
    Robicu jos nisam pocela kupovati, cekam da saznam spol 😀, imam vec dosta toga od nećaka pa se nadam da nece trebati puno stvari
    Tienna čestitam na zdravoj bebici 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

FlipFlop
    07. Travanj 2021. 11:38

Sad ja opet kao padobranac, ali vi iskusne mame ćete znati brže objasniti nego da guglam jer ne znam odakle krenuti. Kad se kaže "kolica 2 u 1", što je to? Jesu li to ona kolica u kojima tek rođena beba leži i koja preraste za par mjeseci? I uz to kolica koja se daju podići na onom dijelu za leđa? 
    A "kolica 3 u 1" uključuju i dio koji ide u auto kao autosjedalica? 
    Ili sam sve pomiješala? 😁

FlipFlop
    07. Travanj 2021. 11:39

I dodatno, jaje je ono za najmanje bebe što ide u auto kao autosjedalica? Postoji li alternativa tome ili je jaje najbolje? Hvala vam cure 

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 11:52

FlipFlop

Sad ja opet kao padobranac, ali vi iskusne mame ćete znati brže objasniti nego da guglam jer ne znam odakle krenuti. Kad se kaže "kolica 2 u 1", što je to? Jesu li to ona kolica u kojima tek rođena beba leži i koja preraste za par mjeseci? I uz to kolica koja se daju podići na onom dijelu za leđa?
    A "kolica 3 u 1" uključuju i dio koji ide u auto kao autosjedalica?
    Ili sam sve pomiješala? 😁

Tako je 
    2u1 kosara i sportski dio 
    Kosara je do cca 6mj, moj se rodio u 6mj pa smo je ful iskoristili  a mislim da ce sad bit jos korisnija
    3u1 jos imaju i as da 😊

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 11:53

FlipFlop

I dodatno, jaje je ono za najmanje bebe što ide u auto kao autosjedalica? Postoji li alternativa tome ili je jaje najbolje? Hvala vam cure

Jaje Def. Najsigurnije je 

Sanjarka88
    07. Travanj 2021. 11:54

Lisa27 👶🧸🎀

Jutro curee 🥰
    Sretno danas na pregledima ❤ ima vas punooo
    Iva2ajme ni na ovoj se ne vidi dobro 😀
    Sanjalicačestitam na super pregledu 🥰
    Nove cure dobrodošle 🥰
    Što se tiče mučnina meni su recimo gotove 🥳🥳🥳 jedino mi ujutro odmah nakon buđenja ako idem čitati nešto na mobitelu mi to izazove mucninu ali sam izbacila to i sada je sve super 😀
    Robicu jos nisam pocela kupovati, cekam da saznam spol 😀, imam vec dosta toga od nećaka pa se nadam da nece trebati puno stvari
    Tiennačestitam na zdravoj bebici 🥰

Ajme super za prestanak mucnina 
    Kakav su ti uopce bile u zadnje vrijeme?
    Drugcije nego prije ili? 

FlipFlop
    07. Travanj 2021. 12:04

Hvala Sanjarka 😘 

Mokosh
    07. Travanj 2021. 12:16

Vidim da ste se bas raspisale oko opreme. Ja bi samo nadodala, ako vec netko nije napisao, aspirator za nos. Postoji elektricni i onaj sto ide kao nastavak na usisavac. Vrlo korisna stvar, pogotovo kad se prehlade.
    Ja se moram pohvalit da se moj malac jucer dobrano mrdao u stomaku da je cak i moj suprug osjetio. 🥰

👭 dvije Carice 2016g i 2018g
    ➕ 01.01.2021. 💙🤰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.