Ja cu krenut s robicom kad saznam spol
Nisam fan neutralne robice 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sta se kg tice.
Moji su oboje sa 2 godine imali tek oko 11 🤣🤣🤣
Moja sa godinu dana ima 13 kg 🙈, tako da smo tu sjedalicu prerasli. Ali u svakom slučaju bolje je uzeti tu do 13 kg, pa kasnije lako dokupiti kako prerastu.
Hehe
Nisu ni moji puno duze od godine sidili u jaju
Malac mozda sa 15mj presao u normalnu as
U svakom slucaju za as inace vrijedi da je puno sigurnije kad se uzima kategorija po kategorija
Ja sam prvo za jaje a posli sam i sama uzela cybex as koja ide do kraja
I mi smo tako, malena je mrvicu ranije presla već iz jajeta. Ali slažem se, puno je bolje i sigurnije tako jaje po kategorijama. Mi smo uzeli isto As koja ide do kraja poslije jajeta, s tim da ona ima umetak za novorođenče ali nismo to prakticirali. Recaro As i zadovoljni smo skroz. Mislim da ćemo sad isto tako i za ovu drugu bebu ali čekamo spol radi boje 😁
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Jutro curee 🥰
Sretno danas na pregledima ❤ ima vas punooo
Iva2 ajme ni na ovoj se ne vidi dobro 😀
Sanjalica čestitam na super pregledu 🥰
Nove cure dobrodošle 🥰
Što se tiče mučnina meni su recimo gotove 🥳🥳🥳 jedino mi ujutro odmah nakon buđenja ako idem čitati nešto na mobitelu mi to izazove mucninu ali sam izbacila to i sada je sve super 😀
Robicu jos nisam pocela kupovati, cekam da saznam spol 😀, imam vec dosta toga od nećaka pa se nadam da nece trebati puno stvari
Tienna čestitam na zdravoj bebici 🥰
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Sad ja opet kao padobranac, ali vi iskusne mame ćete znati brže objasniti nego da guglam jer ne znam odakle krenuti. Kad se kaže "kolica 2 u 1", što je to? Jesu li to ona kolica u kojima tek rođena beba leži i koja preraste za par mjeseci? I uz to kolica koja se daju podići na onom dijelu za leđa?
A "kolica 3 u 1" uključuju i dio koji ide u auto kao autosjedalica?
Ili sam sve pomiješala? 😁
I dodatno, jaje je ono za najmanje bebe što ide u auto kao autosjedalica? Postoji li alternativa tome ili je jaje najbolje? Hvala vam cure
Sad ja opet kao padobranac, ali vi iskusne mame ćete znati brže objasniti nego da guglam jer ne znam odakle krenuti. Kad se kaže "kolica 2 u 1", što je to? Jesu li to ona kolica u kojima tek rođena beba leži i koja preraste za par mjeseci? I uz to kolica koja se daju podići na onom dijelu za leđa?
A "kolica 3 u 1" uključuju i dio koji ide u auto kao autosjedalica?
Ili sam sve pomiješala? 😁
Tako je
2u1 kosara i sportski dio
Kosara je do cca 6mj, moj se rodio u 6mj pa smo je ful iskoristili a mislim da ce sad bit jos korisnija
3u1 jos imaju i as da 😊
I dodatno, jaje je ono za najmanje bebe što ide u auto kao autosjedalica? Postoji li alternativa tome ili je jaje najbolje? Hvala vam cure
Jaje Def. Najsigurnije je
Jutro curee 🥰
Sretno danas na pregledima ❤ ima vas punooo
Iva2ajme ni na ovoj se ne vidi dobro 😀
Sanjalicačestitam na super pregledu 🥰
Nove cure dobrodošle 🥰
Što se tiče mučnina meni su recimo gotove 🥳🥳🥳 jedino mi ujutro odmah nakon buđenja ako idem čitati nešto na mobitelu mi to izazove mucninu ali sam izbacila to i sada je sve super 😀
Robicu jos nisam pocela kupovati, cekam da saznam spol 😀, imam vec dosta toga od nećaka pa se nadam da nece trebati puno stvari
Tiennačestitam na zdravoj bebici 🥰
Ajme super za prestanak mucnina
Kakav su ti uopce bile u zadnje vrijeme?
Drugcije nego prije ili?
Vidim da ste se bas raspisale oko opreme. Ja bi samo nadodala, ako vec netko nije napisao, aspirator za nos. Postoji elektricni i onaj sto ide kao nastavak na usisavac. Vrlo korisna stvar, pogotovo kad se prehlade.
Ja se moram pohvalit da se moj malac jucer dobrano mrdao u stomaku da je cak i moj suprug osjetio. 🥰
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Sortiraj odgovore
Najstariji