Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    01. Travanj 2021. 20:28

Love2021

Tonkica111

Cure jel koja od vas imala koronu u trudnoći… Malo je oko mene uzela maha pa me strah uvatia jer sam trudna… Inače je nisam baš doživljavala…jel istina da u trudnica budu slabiji simptomi i da se ne prenosi na plod… Huh 😭🤦🏻‍♀️

I mene to dosta brine. I još imam sina u vrtiću, a djeca asimptomatski prenose. Koliko sam čitala ima slučajeva gdje su žene koje su pred kraj trudnoće oboljele prenijele kroz posteljicu na bebu.https://www.nature.com/articles/s41467-020-18933-4

Aime i meni je kćer u vrtiću... Još me danas glava ubijala pa više ne znam jel od trudnoće ili me hvata korona jer mi je prijateljica ima i prvi dan je glava užasno bolila... A to mi je strašno da se posteljicom prenese na bebu.... Ubiti me strah posljedica, vjerujem da bebe i djeca lakše to podnose Al svakako po svemu sudeći kod svih ostanu neke posljedice. 

Orhideja13
    01. Travanj 2021. 20:40

CarpeDiem

Orhideja13

Cureeee 🎉🎉🎉 Evo mene sa pregleda.. Sve u redu Bogu hvala.. Bebica po uz je veca 3 Dana..
    I da, radila Mi je pregled preko stomaka, I to Sam docekala 😅🤭🤭.
    CarpeDiem I plavabosankaako Mi mozete Jos reci da li ovdje Dr Sami predlazu neki test da se Radi ilii?? Meni moja nije nista rekla, Jos Sam 12 +, pa sad ne znam 😏

Cestitam na urednom pregledu 🎊🌸
    Moj meni da katalog i cjenik usluga, predloži prenetale, odradi KKS… i onda se dalje dogovaramo. Većinom se ja izjasnim šta bi dodatno ako nesto ne ulazi u standardne pretrage, kao npr. NIPT. Većinom pričaš sa njima i objasne ti sve što te zanima. Moj pregled se završi tek kada mi je sve potpuno jasno🙈

Hvala 😊 
    Pitam ja sve sto me zanima obicno,  a eto danas Sam zaboravila to, nakon njenih rijeci da je sve super, jedva Sam cekala izaci I dragom javiti 🤭😅.. A I nekako Sam mislila da je njeno to da kaze sta trebam I da li trebam sta detaljnije radit 🤷‍♀️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Mateja32
    01. Travanj 2021. 20:41

Tonkica111

Mateja31

Drage moje, kako se meni sad jedu čevapi 🤤 Po koji put, nikad dosta

E pa ja ih danas naručila od muža, umisto da kuham ručak… Još mi bazdi kapula iz usta 🤣

Mmm, u ovoj trudnoći samo bih to mogla jesti

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Zara7
    01. Travanj 2021. 21:09

Ivana1809

Ma sjecam se da je srce kucalo bas lijepo,da mi je zeludac pokazala,a za to mislim da je rekla da se to poslje povuce ili vrati nisam sigurna,kao to je normalno,ali ovo nemam pojma sto je bilo,uglavnom mislim da je nesto oko trbuha.Mozda je i to,stvarno se ne sjecam,izvan sebe sam bila.
    Narucila sam se kod drugog ginekologa radi jos jednog misljenja.
    Kako je tebi na kraju ispalo?!

Hmm moglo bi bit isto što i mome, radi se o trbuhu i treba se povući, ajde javi se nakon 2.ginekologa, kad ideš? Meni je to rekla dr na uzv sa 10 tjedana i onda se povuklo u roku 2 tjedna iako mi se činilo nemoguće plus sam radila Nifty (iako isto ne bi pobacila bez obzira na ishod, ali ja uvijek moram znati na čemu sam) koji je došao uredan. Od srca se nadam da će i tebi biti isto i da se radi o istoj stvari jer se stvarno najčešće radi o normalnoj pojavi koja se povuče do 12.tjedna 😊 probaj se smiriti, u ovako ranoj fazi se svašta događa i beba se mijenja iz dana u dan i neravnomjerno se razvija plus uzv nikad nije skroz pouzdan! Držim fige da će sve biti super, tvoj osjećaj je dobar i to puno znači 😊

J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
    L. 👶 1.mj. 2024. 🧡

SamoMalo
    01. Travanj 2021. 21:14

Ja se ne bojim toliko korone koliko CMVa. Nemam titre zastite a znam jednu bebu cija mama se zarazila u trudnoci i ima velike posljedice. To je najopasniji virus za trudnicu i bas me strah

CarpeDiem
    01. Travanj 2021. 21:17

Orhideja13

CarpeDiem

Orhideja13

Cureeee 🎉🎉🎉 Evo mene sa pregleda.. Sve u redu Bogu hvala.. Bebica po uz je veca 3 Dana..
    I da, radila Mi je pregled preko stomaka, I to Sam docekala 😅🤭🤭.
    CarpeDiem I plavabosankaako Mi mozete Jos reci da li ovdje Dr Sami predlazu neki test da se Radi ilii?? Meni moja nije nista rekla, Jos Sam 12 +, pa sad ne znam 😏

Cestitam na urednom pregledu 🎊🌸
    Moj meni da katalog i cjenik usluga, predloži prenetale, odradi KKS… i onda se dalje dogovaramo. Većinom se ja izjasnim šta bi dodatno ako nesto ne ulazi u standardne pretrage, kao npr. NIPT. Većinom pričaš sa njima i objasne ti sve što te zanima. Moj pregled se završi tek kada mi je sve potpuno jasno🙈

Hvala 😊
    Pitam ja sve sto me zanima obicno, a eto danas Sam zaboravila to, nakon njenih rijeci da je sve super, jedva Sam cekala izaci I dragom javiti 🤭😅.. A I nekako Sam mislila da je njeno to da kaze sta trebam I da li trebam sta detaljnije radit 🤷‍♀️

Kažu oni ako vide da nešto nije ok pa te usmjeravaju dalje ili detaljnije.

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

Ivana1809
    01. Travanj 2021. 21:41

Zara7

Ivana1809

Ma sjecam se da je srce kucalo bas lijepo,da mi je zeludac pokazala,a za to mislim da je rekla da se to poslje povuce ili vrati nisam sigurna,kao to je normalno,ali ovo nemam pojma sto je bilo,uglavnom mislim da je nesto oko trbuha.Mozda je i to,stvarno se ne sjecam,izvan sebe sam bila.
    Narucila sam se kod drugog ginekologa radi jos jednog misljenja.
    Kako je tebi na kraju ispalo?!

Hmm moglo bi bit isto što i mome, radi se o trbuhu i treba se povući, ajde javi se nakon 2.ginekologa, kad ideš? Meni je to rekla dr na uzv sa 10 tjedana i onda se povuklo u roku 2 tjedna iako mi se činilo nemoguće plus sam radila Nifty (iako isto ne bi pobacila bez obzira na ishod, ali ja uvijek moram znati na čemu sam) koji je došao uredan. Od srca se nadam da će i tebi biti isto i da se radi o istoj stvari jer se stvarno najčešće radi o normalnoj pojavi koja se povuče do 12.tjedna 😊 probaj se smiriti, u ovako ranoj fazi se svašta događa i beba se mijenja iz dana u dan i neravnomjerno se razvija plus uzv nikad nije skroz pouzdan! Držim fige da će sve biti super, tvoj osjećaj je dobar i to puno znači 😊

Hvala ti puuuno,bas si me umirila sad ❤
    Idem 13.4 po drugo misljenje pa se javim.
    Hvala ti jos jednom 😚

Missy88
    01. Travanj 2021. 21:53

SamoMalo

Ja se ne bojim toliko korone koliko CMVa. Nemam titre zastite a znam jednu bebu cija mama se zarazila u trudnoci i ima velike posljedice. To je najopasniji virus za trudnicu i bas me strah

Di se s tim moze zaraziti? 😬 Meni je na tom torchu sve negativno osim toksoplazme. Nemam antitijela za nista drugo, a kao cijepljeni smo bar za rubeolu 😳

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Kiky 🥰
    01. Travanj 2021. 22:22

Moja prijateljica je rodila sa koronom, isto ju je strah bilo. Normalno nakon tri dana izasla iz bolnice i sve je bilo ok sa bebom.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Tienna
    01. Travanj 2021. 22:37

Evo imala sam ja koronu u 6 i 7 tt, nikakvi posebni simptomi niti posljedice. Mislim da je potencijalno problem zaraziti se pred termin, sada nema nekakvih rizika za bebu- barem tako tvrde moji ginekolozi. Naravno, uz uvjet da se ne razvije visoka temperatura što kod mene nije bio slučaj... CMV? prvi put čujem, sve me strah što ću nac sad kad budem guglala 😂

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.