Ja moram priznati da nikad u životu nisam jela pincu, kod nas to nije običaj, ali me baš nekako privlači da konačno probam. Mislila sam ove godine praviti ali mama se najavila da će peći puno kolača pa već vidim da se to neće stići sve pojesti. Osim toga ja otkad sam trudna uopće ne mogu jesti slatko, ali zato jedva čekam šunku i sve uz to, pogotovo rotkvice 😁
Moj se muž svako jutro razočara kako mi trbuh "nestane" preko noći, navečer ga mazi i sretan je jer je konačno tu, a ujutro kad mu hoće dati pusu pred odlazak na posao opet ništa, skoro pa ravno 🙃
Sretno cure na pregledima.
Svima ostalima želim da trudničke tegobe popuste preko ovog vikenda pa da možete lijepo uživati u pripremama za Uskrs 🐰
Jutro drage moje, meni je muž jutros stiga kuci iz DE, za Uskrs pravim jaffa kolač, i dunavske valove. Na Uskršnji ručak bude šunkica, jaja, mladi luk, janjetina i juhica. Slatko mi neide, radujem se više šunkici
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Dobro jutrooo curke!
Cestitam na uspjesnim pregledima svima! 🥰
Sanjarka slazem se ajmo pozitivu, ja sam prva koja googlam i stvaram paniku, al stvarno je vrijeme da to stane i pozitivno krenem razmisljat 😄
Meni je moj trbuh tako cudan haha. Ujutro ravan, a do navecer se bas nazire i onako bas bude tvrde na dodi🤗 onda se isto ponadam da je napokon krenuo rast, al do ujutro nestane i tako u krug. Nez vise jel umisljam il je fakat beba🤷🏽♀️
A ovaj Uskrs me uzasno veseli, danas radim skraceno i bas pravi produzeni vikend. Idemo u ned na rucak kod mojih i bas cu si dat oduska i uzivat u hrani i kolacima, necu pazit taj dan na secer i kilazu. Ja nista ne radim jer moja mama napravi za cijelu vojsku, a za mene radi pitu s jagodama 🤤
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sanjarka88 ajme meni ti je kako koji dan, recimo jučer sam umirala, a danas sam skroz ok. I navečer mi bude puno gore nego izjutra. ja ustvari imam popodnevne mučnine
Da, kod mene je isto tradicija da ja radim domaću pincu svake godine, potrudit ću se i ove, zato što je to jedino slatko što sam mogla jesti zadnja 2-3 tjedna, sa malo linolade. A ja mogu živit na slatkišima inače
unaprijed hvala, ako se ne stignem javiti ovih dana :D
I ja inace Zivim na slatkom
A sad 2mj nis slatko u usta nisam stavila
To mi jos najteže pada 😭
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
A trbuscici ispocetka zezaju da 🤣
Meni isto navecer nas bude izrazeniji
Al ne od hrane jer Ugl jos nista ne jedem
Nego bas donji dio strši izbočen a onda ujutro skoro pa niste 🙈
Ovo je prvo jutro da sam tu kvrgicu napipala dok lezim 🥰
Jutro drage moje, meni je muž jutros stiga kuci iz DE, za Uskrs pravim jaffa kolač, i dunavske valove. Na Uskršnji ručak bude šunkica, jaja, mladi luk, janjetina i juhica. Slatko mi neide, radujem se više šunkici
Uzivajte s muzem /tatom 🥰
Jutro društvooo :)
prvo čestitam svima na dobrim pregledima, i sretno curama koje idu danas :)
Ja sam jučer užasno loše bila, i onda sam navečer otkrila sodu bikarbonu i mogu reći da mi je dosta pomogla! Radujem se uskršnjim praznicima, danas odradim posao i onda na put kod svojihčak me ne zanima ni što je najavljeno ružno vrijeme, presretna sam jer ću se malo maknuti iz zga, samo se nadam da ću uspjeti izdržati put od 4 sata
Hahahhahaha cao sestro 🤣
Ja sam jucer imala mucnine cijeli dan (vise nisu samo jutarnje) i navecer muz naručio pizzu, guzica naravno zinula i aj pojest cu komad.
E kad mene zeludac poceo bolit..plakala sam od jada. I prebacim cijelu kuhinju da nadem sodu, i veli muz da je sa njom oribao sudoper neki dan..koma!!
Dobro pa svekrva zivi iznad nas pa me ona spasila..al dugoo nisam imala ovak nest i stvarno se nadam da se nece ponoviti 🙏🙏
Mi danas idemo za Slavoniju, moji roditelji jos neznaju da sam trudna..u 3 sata se saznat 💞 nosimo im kosaricu u kojem je jaje iz Kinder jajeta (ofc cokoladu smo pojeli haha) i unutra duda i carapice i pise Dida/Baka vidimo se 16.11 ❤
Moji roditelji su bas emotivci tako da vjerujem da ce bas biti to show ❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Tommy 🥰
Nego jel to ono gigantsko jaje kad stane duda unutra? 😁
Tommy 🥰Nego jel to ono gigantsko jaje kad stane duda unutra? 😁
Hahahahaha da 🙈🤣
Al ubiti ono srednje,od 120g ako se ne varam. Ima jos jedno vece hahaa
I takva 4 jajeta smo pojeli 😬😬😬 no aj to je bilo prije ovih zescih mucnina,sad da to pojedem umrla bi 🤣🤣
Ja neznam kak vi, no cokolada mi bas nekak ne pase. Vise vucem na slano hahaha a strah me tog tlaka.
Al dobroo,sigurno me nece biti strah kad vidim janjetinu i mladi luk na stolu 🤣🤣❤
ja 32g/mm 35/ pokusavamo od 09/2019
10/2020 biokemijska
02/2021 biokemijska
8.3. ➕🌈🌞
1.pregled: 30.3. imamo otkucaje ❤
*A goal without a plan is just a wish
Jutro cure🌸
Tracy čestitam uredan pregled i malu potrncijalnu curicu.
Ponosna mama sretno na pregledu.
Tommyfame predivno 🥰 baš će se obradivati i uljepšati ćeš im Uskrs 🎉
Sve bih dala da mogu uživati u hrani i jesti svega po malo 😭
Moje uzasne mucnine se nastavljaju i nije da sam nešto specijalno raspoložena za kuhanje ali ću se natjerati bar osnovno za Uskrsnju trpezu.
Slatko inače ne volim, a sada pogotovo na samu pomisao mi se gadi 🙈
Jedino sto mi je već počela mirisati janjetina 😁
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Sortiraj odgovore
Najstariji