Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    01. Travanj 2021. 14:15

FlipFlop

Dobro jutro cure, evo da i ja prijavim spol. Čekamo dečka 👪💙 ja sam iskreno malo u šoku, tek poslije te vijesti mi je sinulo da sam cijeli život se nesvjesno pripremala kao da ću imati curicu, i sad ne znam što da mislim. Nekako mi je teško poistovjetiti se s dječacima, uvijek sam bila okružena ženama. Ali nadam se da ću uspjeti. Beba je zdrava i to je jedino bitno, a za ovo mi valjda treba malo vremena da se uživim u ulogu mame dječaka 🤪

Tocno znam taj osjecaj.. i meni je kad sam vidila da je deckic prvo bio sok jer sam isto cijeli zivot zamisljala da cu biti mama curice i okruzena sam curama oko sebe. Ali sad sam se vec navikla kad odem u soping vise ne gledam rozo nego samo robicu za decke💙 i presretna sam naravno jer ustvari nije uopce bitan spol nego da sve prodje kako treba 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

CarpeDiem
    01. Travanj 2021. 14:16

plavabosanka

CarpeDiem za vožnju mi svejedno moja vozačka čeka odnosno polaganje zbog korone 😠 nego je sranje ako ću bit umorna, nadala sam se kad budem pila nešt protiv mučnina da ću bit aktivnija, jer ovako kad povraćam sam mogu leć kolko me oslabi.

E super javljam se 🤗 hahah kužim te 🤣

Ako se ne uležiš  poslije tablete možeš koliko toliko funkcionirati. Ja je uzmem kad me baš mučnine umore da ne mogu ništa. Do tad trpim nekako. 
    Ja vozim svuda pa uvijek gledam I na to kad bi je mogla popiti kad ne🤦‍♀️

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

• buducamama2021
    01. Travanj 2021. 14:17

Dobrica345

Na hitnoj mi je dokrorica rekla da je uzv, samo za hitne slucajeve, za ono sta se vidi iz aviona 😑
    Hvala vam cure na savjetima, samo mi nije jasno kod moje gin je bilo sve uredu, a od tada curkam 😕 rekla mi je da nazalost ne mozemo nista znati do iduceg pregleda, do tada crknem 😓 i vidim da vas muci velicina bebe, kod mene na hitnoj 7+6 , 14mm, sad nez da li je to ok, bas svasta citan. Ubit ce nas google 🤢
    Buducamama i Endzrueda li je sad sve ok?

Pa ta moja prosla trudnoca je bila neslavna ali puno nakon toga i zbog nekih sasvim drugih stvari
    A evo u ovoj je Bogu hvala sve uredu do sad🙏

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Sreca ♥
    01. Travanj 2021. 14:21

buducamama2021

Dobrica345

Na hitnoj mi je dokrorica rekla da je uzv, samo za hitne slucajeve, za ono sta se vidi iz aviona 😑
    Hvala vam cure na savjetima, samo mi nije jasno kod moje gin je bilo sve uredu, a od tada curkam 😕 rekla mi je da nazalost ne mozemo nista znati do iduceg pregleda, do tada crknem 😓 i vidim da vas muci velicina bebe, kod mene na hitnoj 7+6 , 14mm, sad nez da li je to ok, bas svasta citan. Ubit ce nas google 🤢

Pa ta moja prosla trudnoca je bila neslavna ali puno nakon toga i zbog nekih sasvim drugih stvari

I moja nazalost prosle godine, nakon krvarenja u 11tj, a isto navodno nije bilo nista 😓

🤍

• buducamama2021
    01. Travanj 2021. 14:25

Dobrica345

buducamama2021

Dobrica345

I moja nazalost prosle godine, nakon krvarenja u 11tj, a isto navodno nije bilo nista 😓

Nadam se i drzim fige da ce ovaj put biti sve uredu da su to samo neki kapilari🙏

20 god; mm 25 god; pobacaj u 12 mj zbog anomalija ploda
    Folate Solgar
    24.3. + 😍
    https://lbdm.lilypie.com/AKybp1.png

Leonoah
    01. Travanj 2021. 14:30

Uf sad ste me malo prepale. Bila sam uvjerena da je od pregleda jer me oko 20 min doktor gledao vaginalnim ultrazvukom i nakon toga mi je doslovno zabio prste unutra da vidi jesam li zatvorena. Bilo mi je to sve dosta neugodno jer nije baš najjnežnija osoba na svijetu. Smeđi iscjedak je nastupio sutra ujutro i vuče se već tjedan dana, nekad ga ima jako malo, a nekad više. Baš je tamnosmeđi i malo gušći. Primjećujem da ga ima više ako sam taj dan aktivnija. S obzriom da ginekologicu mogu dobiti samo preko maila poslat cu joj danas da vidim što će reći. 

👱🏻‍♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
    Prva trudnoća - termin 29.09.2021.

Endzrue
    01. Travanj 2021. 14:31

FlipFlop

Endzrue

FlipFlop

Dobro jutro cure, evo da i ja prijavim spol. Čekamo dečka 👪💙 ja sam iskreno malo u šoku, tek poslije te vijesti mi je sinulo da sam cijeli život se nesvjesno pripremala kao da ću imati curicu, i sad ne znam što da mislim. Nekako mi je teško poistovjetiti se s dječacima, uvijek sam bila okružena ženama. Ali nadam se da ću uspjeti. Beba je zdrava i to je jedino bitno, a za ovo mi valjda treba malo vremena da se uživim u ulogu mame dječaka 🤪

Jesmo ti pogodili preko slike?

Nisam još stavila sliku jer mi se čini da se na njoj baš ništa ne vidi, ovo je jedina koju imam iz te baš rane trudnoće, prvi pregled, ako stigneš provjeri pa javi ☺️
    https://ibb.co/Bn7x5FB
    Zara, Sanjarka, hvala cure 😘 ma sama sam sebi smiješna koliko sam se uplašila svega, ono u glavi samo "a kako ću ja biti mama dječaka kad ne znam ni kako ih se previja, što s pišom itd"🤪, a baš me hormoni peru zadnja dva-tri dana i plačem na svašta.

Vidno je gore lijevo a to ispada dečkić i dečkić ti je ahahah :D 

Endzrue
    01. Travanj 2021. 14:32

CarpeDiem

Endzrue

FlipFlop

Jesmo ti pogodili preko slike?

Ajde pogledaj meni🤭

Ja bi rekla da je cura

Missy88
    01. Travanj 2021. 14:34

Evo ja bila na pregledu u bolnici zbog toksoplazme, na uzv sve uredno, sto je bilo ocekivano jer je bilo i tjedan prije na redovnom pregledu. Dr. je zvao infektivnu bolnicu odmah za konzultacije, zakljucili su da je vjerojatno stara zaraza zbog antitijela i visokog aviditeta,a taj igm koji sugerira trenutnu zarazu je kod mene pozitivan, ali skroz granican i kaze da moze perzistirati kod nekih dugo vremena iako nije vise aktivna zaraza.
    Aaaali, ne moze to potvrditi bez amniocenteze i tako sam narucena u utorak da vidi preko plodne vode je li beba zarazena, no on vjeruje da nije i da je sve ok. Ali od nje postoji rizik spontanog i to me stvarno brine. Ne znam jel gore otici ili ne 😔 

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Endzrue
    01. Travanj 2021. 14:34

Dobrica345

Sve mi je ok polip nije curio već 6 tjedana tako da je mir.. Šetam.. Dižem malu.. Kuham.. Idem na posao al kao usporenije nego prije

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.