Jutro društvooo :)
prvo čestitam svima na dobrim pregledima, i sretno curama koje idu danas :)
Ja sam jučer užasno loše bila, i onda sam navečer otkrila sodu bikarbonu i mogu reći da mi je dosta pomogla! Radujem se uskršnjim praznicima, danas odradim posao i onda na put kod svojih čak me ne zanima ni što je najavljeno ružno vrijeme, presretna sam jer ću se malo maknuti iz zga, samo se nadam da ću uspjeti izdržati put od 4 sata
Jutrooooo
Upisala sam spol i vama kojima dr nisu sigurni pa cemo minjat ako se spol promini 😅
Orhideja i Tracy super za dobre preglede, pogotovo za nestali hematom ❤️🥰 i potencijalnu curu ♀️❤️
Missy bas mi je zao sta sve to prolazis 😓 nije amnio tako strasna a budes 100% mirna nakon nje 🤗
Ljesnjak si radila kombinirani ili bas nipt test?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja imam ujutro dok lezim tvrdu lopticu malo povise gaćica 🥰🥰🥰 dok se dignem spadne dole 😁
Sta se tice virusa i svakakvih groznih scenarija
Ajmo cure pozitivu uvest u temu. Pa ne vidim nekog smisla da se bojimo svega i svačega
Nije da tako i inace hodate kroz život ili?
Radije pisite koje kolače radite za Uskrs? 😁
Ponosnamama cekamo lipe vijesti s pregleda 🍀
Ja imam ujutro dok lezim tvrdu lopticu malo povise gaćica 🥰🥰🥰 dok se dignem spadne dole 😁
To je toooo krvrgica mala 😍😍😍
Kolači, ne pravim ih!
Ja i dragi smo ove godine sami. Ne dolaze ni moji, ni svekar. Pazimo na moju kilazu, tako da samo po šunkici i salatama 😊😋
Al ako ima koja neki dobar recept, samo dajte, mozda se predomislim 🤣
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
To je toooo krvrgica mala 😍😍😍
Kolači, ne pravim ih!
Ja i dragi smo ove godine sami. Ne dolaze ni moji, ni svekar. Pazimo na moju kilazu, tako da samo po šunkici i salatama 😊😋
Al ako ima koja neki dobar recept, samo dajte, mozda se predomislim 🤣
Kvrgica daaaa 🥰🥰🥰
Jesi dobila koje kg?
Od mene ove godine niš. Uz ove mucnine i slabost Nemrem nista 😭 Al sam narucila kolače da donesem malo svojima, malo svekrićima.
I jos se nekim čudom nadam da cu se na Uskrs probuditi bez traga mucnina i da cu i ja jest te kolače 😁😅
No isto tako primam ideje i recepte za kolače za post mucnina dane 🥳
Sta se tice virusa i svakakvih groznih scenarija
Ajmo cure pozitivu uvest u temu. Pa ne vidim nekog smisla da se bojimo svega i svačega
Nije da tako i inace hodate kroz život ili?
Radije pisite koje kolače radite za Uskrs? 😁
Slažem se :D :D
evo, meni su naručili 2 torte jer mi je sutra rođendan, jedna je ona klasična starinska od oraha, a druga je https://dajkolacic.com/mille-feuille-sa-ljesnjakom-i-praline-pastom/
Najgore od svega je što mi slatko baš i ne paše, ali pošto mi je danas malo bolje, nadam se da ću moći barem probati. a ima nas dosta, tako da će se torte svakako pojesti :)
Mislim da ću ja još samo raditi pincu, to je moja uskršnja tradicija, a i mogu reći da mi je jedna od dražih slastica!
najviše se radujem janjetini i krumpirima hahahah
Buhtlica ajme Zavidim sta ipak mozes jest uz mucnine. Divota
Pinca ili sirnica po dalmatinski obozavam
I jedem ih ono od Bozica do Uskrsa, osim ove godine 😓
I radim svaku godinu za Uskrs domaću. Mljac
Ove godine je sestra rekla da ce ona radit a da joj ja govorim kako 😁
Torta izgleda skroz zanimljivo
I sretan ti rođendan unaprijed ako sutra ne stignem 🥳🥳🥳🥳🥰❤️
Sanjarka88 ajme meni ti je kako koji dan, recimo jučer sam umirala, a danas sam skroz ok. I navečer mi bude puno gore nego izjutra. ja ustvari imam popodnevne mučnine
Da, kod mene je isto tradicija da ja radim domaću pincu svake godine, potrudit ću se i ove, zato što je to jedino slatko što sam mogla jesti zadnja 2-3 tjedna, sa malo linolade. A ja mogu živit na slatkišima inače
unaprijed hvala, ako se ne stignem javiti ovih dana :D
Sortiraj odgovore
Najstariji