Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    01. Travanj 2021. 17:18

Ljesnjak

Missy88

Ljesnjak

Missy svasta mi mozemo podnjet i izdrzat, ni ne osjetis ubod jer su ti misli negdje drugdje i traje jako kratko, sve zajedno 2 min.

Istina, samo da kasnije sve bude ok.
    Kako to da si ti isla?

Ah, zbog prenatalnog, nije bas bio dobar pa sam morala ici. Na kraju je amnio nalaz dobar.

Pozdrav, oprosti sto ovako upadam, ali škicnem vas jer sam i sama trudna, po četvrti put. Na zalost tri pobacaja sam imala, jedan zbog anomalija ploda, jedan missed sa kiretazom i jedan gdje je sve samo otislo. I sada se spremam na nekakav NIPT, pa me zanima koji prenatalni tebi nije bio dobar, a amnio je bila ok? Znaci da ti je prenatalni dao krivi rezultat? Hvala

Missy88
    01. Travanj 2021. 17:30

Ljesnjak

Missy88

Ljesnjak

Missy svasta mi mozemo podnjet i izdrzat, ni ne osjetis ubod jer su ti misli negdje drugdje i traje jako kratko, sve zajedno 2 min.

Kako to da si ti isla?

Ah, zbog prenatalnog, nije bas bio dobar pa sam morala ici. Na kraju je amnio nalaz dobar.

Drago mi je da je sve dobro 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Ljesnjak
    01. Travanj 2021. 18:10

Villa

Ljesnjak

Missy88

Ljesnjak

Kako to da si ti isla?

Pozdrav, oprosti sto ovako upadam, ali škicnem vas jer sam i sama trudna, po četvrti put. Na zalost tri pobacaja sam imala, jedan zbog anomalija ploda, jedan missed sa kiretazom i jedan gdje je sve samo otislo. I sada se spremam na nekakav NIPT, pa me zanima koji prenatalni tebi nije bio dobar, a amnio je bila ok? Znaci da ti je prenatalni dao krivi rezultat? Hvala

Prerano sam ga radila sa 10 tj pa je bio granicni, ako si odlucila raditi koji god odaberes ok je, samo eto moj savjet je ici malo kasnije.

Ivana1809
    01. Travanj 2021. 19:14

Ma sjecam se da je srce kucalo bas lijepo,da mi je zeludac pokazala,a za to  mislim da je rekla da se to poslje povuce ili vrati nisam sigurna,kao to je normalno,ali ovo nemam pojma sto je bilo,uglavnom mislim da je nesto oko trbuha.Mozda je i to,stvarno se ne sjecam,izvan sebe sam bila.
    Narucila sam se kod drugog ginekologa radi jos jednog misljenja.
    Kako je tebi na kraju ispalo?!

Ivana1809
    01. Travanj 2021. 19:17

Zara7

Ivana1809

Hej,imam veliku brigu,van sebe sam.
    Bila sam na pregledu,8 tjedana trudna,sve u najboljem redu,aaaali doktorica kaze da vidi nesto ste se vec trebalo skloniti ili smanjiti,nisam sigurna jer sam van sebe bila kad je rekla,a ona bila prebrza.
    Dala mi je da se narucim na prenatal test,sto bih odbila jer u sustini i ako nesto saznam nebih mogla da pobacim,tako da to otpada definitivno.
    Zna li itko sto bi to moglo biti,i mozda se skloni poslje jer mozda nisam tad zacela kad ona kaze.
    Narucila sam se kod jos jednog doktora zbog drugog misljenja.
    Ultrazvuk joj je dosta Star,neznam mozda se i tjesim s tim,neznam.
    Osjecam da je sve u redu,druga mi je trudnoca,ali ovo me bas malo potreslo,iznenadilo.
    Molim vas ako imate iskustva napisite nesto ❤

Možeš li se ičega još prisjetiti, nekog detalja što ti je rekla ili uz što je vezano to što se vidi? Baš sam ja pisala da se meni kod bebe vidjela omfalocela (kao ispupčenje crijeva izvan trbušne šupljine) što se isto trebalo povući, možda se radi o tome? Isto je bila preporuka raditi prenatalni test ako se ne povuče.
    Kad te ponovno naručila? Jel ti u nalaz što napisala? Nadam se da se radi o tome, sve mi tako zvuči, a kod mene je sve ok ispalo 😊

Sorry,ispod sam odgovorila,nisam te citirala

Tonkica111
    01. Travanj 2021. 19:44

Cure jel koja od vas imala koronu u trudnoći... Malo je oko mene uzela maha pa me strah uvatia jer sam trudna... Inače je nisam baš doživljavala...jel istina da u trudnica budu slabiji simptomi i da se ne prenosi na plod... Huh 😭🤦🏻‍♀️

Love2021
    01. Travanj 2021. 20:02

Tonkica111

Cure jel koja od vas imala koronu u trudnoći… Malo je oko mene uzela maha pa me strah uvatia jer sam trudna… Inače je nisam baš doživljavala…jel istina da u trudnica budu slabiji simptomi i da se ne prenosi na plod… Huh 😭🤦🏻‍♀️

I mene to dosta brine. I još imam sina u vrtiću, a djeca asimptomatski prenose. Koliko sam čitala ima slučajeva gdje su žene koje su pred kraj trudnoće oboljele prenijele kroz posteljicu na bebu. https://www.nature.com/articles/s41467-020-18933-4

Mateja32
    01. Travanj 2021. 20:14

Drage moje, kako se meni sad jedu čevapi 🤤 Po koji put, nikad dosta

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

sanja0508
    01. Travanj 2021. 20:16

Tonkica111

Cure jel koja od vas imala koronu u trudnoći… Malo je oko mene uzela maha pa me strah uvatia jer sam trudna… Inače je nisam baš doživljavala…jel istina da u trudnica budu slabiji simptomi i da se ne prenosi na plod… Huh 😭🤦🏻‍♀️

Koliko se sjecam mislim da je jedna curka ovdje imala koronu i da je rekla da je sve proslo ok. Nisam sigurna koja, ali znam da sam ju pitala pa je rekla da se osjeca dobro.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Tonkica111
    01. Travanj 2021. 20:25

Mateja31

Drage moje, kako se meni sad jedu čevapi 🤤 Po koji put, nikad dosta

E pa ja ih danas naručila od muža, umisto da kuham ručak... Još mi bazdi kapula  iz usta 🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.