Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    01. Travanj 2021. 13:04

Leonoah

Ja isto od zadnjeg pregleda imam smeđe krvarenje, pregled je bio prije tjedan dana. Ja sam zaključila da je to zbog pregleda i ne zamaram se time (a sad ne znam jesam li u krivu😳). Sljedeći mi je pregled tek za dva tjedna.

Nisam sigurna da tjedan dana moze biti smeđarenje od pregleda....
    A da ipak odes do gin? Ili zoves pa pitas za savjet? 

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

plavabosanka
    01. Travanj 2021. 13:04

CarpeDiem

plavabosanka

FlipFlop čestitke na dečkicu ❤️❤️ većina mama kaže da im je bio šok kad su saznale da nose dečkica, a da im je ustvari predivno igranje s njim i da dečki mogu biti toliko mazni.
    CarpeDiem Vomex se zovu tablete, nikad čula. Još ih nisam kupila bila jučer gužva, a ja žurila kući ići ću danas tek. Baden-Württemberg, i u jednom baš malom gradu živimo (Spaichingen) 😀 a ti? 🤗

Da pa i ja pijem Vomex A to su ti tablete ustvari protiv mučnine u vožnji. Imaju i čepići ali su tablete djelotvornije.
    I ja sam BW. Vilingen-S. Blizu smo skroz 🙈 mogle bi neku trudnicku kavu🤣

Jel valjaju čemu? 
    Hahah a daj nemoj zezat kak je svijet mali😂🙈 još ja gledam kad si sliku s ultrazvuka stavila poznat mi doktor i gore VS ma reko nije valjda. Mogle bi dogovoriti nešto 🤗

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Sreca ♥
    01. Travanj 2021. 13:05

Sanjarka88 🌸

Leonoah

Ja isto od zadnjeg pregleda imam smeđe krvarenje, pregled je bio prije tjedan dana. Ja sam zaključila da je to zbog pregleda i ne zamaram se time (a sad ne znam jesam li u krivu😳). Sljedeći mi je pregled tek za dva tjedna.

Nisam sigurna da tjedan dana moze biti smeđarenje od pregleda….
    A da ipak odes do gin? Ili zoves pa pitas za savjet?

Slazem se, i ja sam mislila prva 2dana da je od pregleda.sad je vec dosta dugo da bi bilo od pregleda. Nadam se da se varam...

🤍

Sanjarka88
    01. Travanj 2021. 13:09

Dobrica345

Na hitnoj mi je dokrorica rekla da je uzv, samo za hitne slucajeve, za ono sta se vidi iz aviona 😑
    Hvala vam cure na savjetima, samo mi nije jasno kod moje gin je bilo sve uredu, a od tada curkam 😕 rekla mi je da nazalost ne mozemo nista znati do iduceg pregleda, do tada crknem 😓 i vidim da vas muci velicina bebe, kod mene na hitnoj 7+6 , 14mm, sad nez da li je to ok, bas svasta citan. Ubit ce nas google 🤢
    Buducamama i Endzrueda li je sad sve ok?

Ja mislim da je to ok vel za 7+6 😊
    Kad ti je bio prvi pregled i koliko je onda bila bebica? 

Sanjarka88
    01. Travanj 2021. 13:11

Vi s tegobama u drugom tromjesečju me plašite 😅😓

CarpeDiem
    01. Travanj 2021. 13:11

plavabosanka

CarpeDiem

plavabosanka

FlipFlop čestitke na dečkicu ❤️❤️ većina mama kaže da im je bio šok kad su saznale da nose dečkica, a da im je ustvari predivno igranje s njim i da dečki mogu biti toliko mazni.
    CarpeDiem Vomex se zovu tablete, nikad čula. Još ih nisam kupila bila jučer gužva, a ja žurila kući ići ću danas tek. Baden-Württemberg, i u jednom baš malom gradu živimo (Spaichingen) 😀 a ti? 🤗

Da pa i ja pijem Vomex A to su ti tablete ustvari protiv mučnine u vožnji. Imaju i čepići ali su tablete djelotvornije.
    I ja sam BW. Vilingen-S. Blizu smo skroz 🙈 mogle bi neku trudnicku kavu🤣

Jel valjaju čemu?
    Hahah a daj nemoj zezat kak je svijet mali😂🙈 još ja gledam kad si sliku s ultrazvuka stavila poznat mi doktor i gore VS ma reko nije valjda. Mogle bi dogovoriti nešto 🤗

Ok su,  samo imaju sedativno dejstvo pa nemoj voziti ili slično kad ih popijes. Spava ti se dosta od njih ali bar malo odmoris od mucnine.
    Evo moj email majamaja539@gmail.com, pa ćemo tu razmjeniti broj za wap ili instagram...
    Ne stavlja mi se ovde zbog trolova što zatrudne dodirom preko gu*ice 🤣🤣

PseudoHTML, UBBCode and BB Code

plavabosanka
    01. Travanj 2021. 13:26

CarpeDiem za vožnju mi svejedno moja vozačka čeka odnosno polaganje zbog korone 😠 nego je sranje ako ću bit umorna, nadala sam se kad budem pila nešt protiv mučnina da ću bit aktivnija, jer ovako kad povraćam sam mogu leć kolko me oslabi.

E super javljam se 🤗 hahah kužim te 🤣

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

• sunce7
    01. Travanj 2021. 13:28

Cure ja sam imala smedarenje prvi put u 7tj pa onda svako deset dana po malo do 12tj. Na pregledu vanredno sam bila tad u 7tj i nista se nije vidjelo sto je moglo uzrokovat to pa sam jos jednom vanredno bila u 12tj i tad smo zakljucili da ubiti imam upalu mjehura jer sam tesko mokrila i bolilo me. Dobila sam jedan antibiotik za upalu i nakon toga vise nikako nisam smedarila. Razloga bas moze dosta biti ali ugl.budu bezopasni🙏

Ivana1809
    01. Travanj 2021. 13:28

Hej,imam veliku brigu,van sebe sam.
    Bila sam na pregledu,8 tjedana trudna,sve u najboljem redu,aaaali doktorica kaze da vidi nesto ste se vec trebalo skloniti ili smanjiti,nisam sigurna jer sam van sebe bila kad je rekla,a ona bila prebrza.
    Dala mi je da se narucim na prenatal test,sto bih odbila jer u sustini i ako nesto saznam nebih mogla da pobacim,tako da to otpada definitivno.
    Zna li itko sto bi to moglo biti,i mozda se skloni poslje jer mozda nisam tad zacela kad ona kaze.
    Narucila sam se kod jos jednog doktora zbog drugog misljenja.
    Ultrazvuk joj je dosta Star,neznam mozda se i tjesim s tim,neznam.
    Osjecam da je sve u redu,druga mi je trudnoca,ali ovo me bas malo potreslo,iznenadilo.
    Molim vas ako imate iskustva napisite nesto ❤

Orhideja13
    01. Travanj 2021. 14:15

Cureeee 🎉🎉🎉 Evo mene sa pregleda.. Sve u redu Bogu hvala.. Bebica po uz je veca 3 Dana..
    I da, radila Mi je pregled preko stomaka, I to Sam docekala 😅🤭🤭.
    CarpeDiem I plavabosanka  ako Mi mozete Jos reci da li ovdje Dr Sami predlazu neki test da se Radi ilii?? Meni moja nije nista rekla, Jos Sam 12 +, pa sad ne znam 😏

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.