Dobro jutro cure, evo da i ja prijavim spol. Čekamo dečka 👪💙 ja sam iskreno malo u šoku, tek poslije te vijesti mi je sinulo da sam cijeli život se nesvjesno pripremala kao da ću imati curicu, i sad ne znam što da mislim. Nekako mi je teško poistovjetiti se s dječacima, uvijek sam bila okružena ženama. Ali nadam se da ću uspjeti. Beba je zdrava i to je jedino bitno, a za ovo mi valjda treba malo vremena da se uživim u ulogu mame dječaka 🤪
Jesmo ti pogodili preko slike?
Nisam još stavila sliku jer mi se čini da se na njoj baš ništa ne vidi, ovo je jedina koju imam iz te baš rane trudnoće, prvi pregled, ako stigneš provjeri pa javi ☺️
https://ibb.co/Bn7x5FB
Zara, Sanjarka, hvala cure 😘 ma sama sam sebi smiješna koliko sam se uplašila svega, ono u glavi samo "a kako ću ja biti mama dječaka kad ne znam ni kako ih se previja, što s pišom itd"🤪, a baš me hormoni peru zadnja dva-tri dana i plačem na svašta.
Čestitam na dečkiću.. Ja imam veliku želju za sinom, nakon 3 cure 😁 u trecoj trudnoći sam tako mislila isuse kako bi ja s dečkićem, necu ja to znati. A sad ovu trudnoću, nesto mi govori naučit ces. Vidjet cemo hoce li bit dečko
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Čestitam na dečkiću.. Ja imam veliku želju za sinom, nakon 3 cure 😁 u trecoj trudnoći sam tako mislila isuse kako bi ja s dečkićem, necu ja to znati. A sad ovu trudnoću, nesto mi govori naučit ces. Vidjet cemo hoce li bit dečko
Hvala ti Mateja tebi bi se moglo već na idućem pregledu vidjeti, držim fige ☺️
Jucer sam bila na kontroli 9+2
Srce kuca, beba je 2.13 mm, a sa 7 tjedana je bila 13 mm.. Je li dovoljno velika sad? Citam po nekim stranicama da za 9 tjedana velicina od 2 i pol cm do 3, a meni malo vise od 2 cm 🙄
I dalje pijem duphastone 3x2, a kontrola je za 3 tjedna 🤗
Normalno je, moja je u 10tj bila duga 2.7.
Čitala sam i ja po forumima baš sam sinoć pisala pa sam se samo uplašila.. Bolje mir s čitanjem
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jutro cure.. Meni je pregled u 12:30, pa javim se posle.. Nadam se dobrim vijestima 🙏, probudila Sam se Sa glavoboljom, valjda od brige 🤷♀️.
Plavabosanka mozes li molim te napisati koliko placas dodatne preglede?! Meni je Danas cetvrti pregled, I do sad Mi Dr nije nista rekla u vezi placanja..
Sretno cure na pregledima ❤️
Dok se plava ne javi ako misliš na De, mogu ti staviti cjenik moga doktora. (Pa da od prilike vidis kako se kreću cijene, mada svaki ima svoj neki cjenik i pravila).
https://ibb.co/L1b766q
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
FlipFlop čestitke na dečkicu ❤️❤️ većina mama kaže da im je bio šok kad su saznale da nose dečkica, a da im je ustvari predivno igranje s njim i da dečki mogu biti toliko mazni.
CarpeDiem Vomex se zovu tablete, nikad čula. Još ih nisam kupila bila jučer gužva, a ja žurila kući ići ću danas tek. Baden-Württemberg, i u jednom baš malom gradu živimo (Spaichingen) 😀 a ti? 🤗
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
Na hitnoj mi je dokrorica rekla da je uzv, samo za hitne slucajeve, za ono sta se vidi iz aviona 😑
Hvala vam cure na savjetima, samo mi nije jasno kod moje gin je bilo sve uredu, a od tada curkam 😕 rekla mi je da nazalost ne mozemo nista znati do iduceg pregleda, do tada crknem 😓 i vidim da vas muci velicina bebe, kod mene na hitnoj 7+6 , 14mm, sad nez da li je to ok, bas svasta citan. Ubit ce nas google 🤢
Buducamama i Endzrue da li je sad sve ok?
🤍
Jutro cure.. Meni je pregled u 12:30, pa javim se posle.. Nadam se dobrim vijestima 🙏, probudila Sam se Sa glavoboljom, valjda od brige 🤷♀️.
Plavabosanka mozes li molim te napisati koliko placas dodatne preglede?! Meni je Danas cetvrti pregled, I do sad Mi Dr nije nista rekla u vezi placanja..
Sretno cure na pregledima ❤️
Sretno još jednom❤️ Ja sam platila 135eura odjednom za tri il četiri dodatna ultrazvuka, to baš nisam skužila jučer nije bio moj dan🤣 al ja baš dosta stvari dodatno platim a neke od vas ste pisale da te iste stvari ne platite dodatno pa ne znam možda je do moje gin.
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
FlipFlop čestitke na dečkicu ❤️❤️ većina mama kaže da im je bio šok kad su saznale da nose dečkica, a da im je ustvari predivno igranje s njim i da dečki mogu biti toliko mazni.
CarpeDiem Vomex se zovu tablete, nikad čula. Još ih nisam kupila bila jučer gužva, a ja žurila kući ići ću danas tek. Baden-Württemberg, i u jednom baš malom gradu živimo (Spaichingen) 😀 a ti? 🤗
Da pa i ja pijem Vomex A to su ti tablete ustvari protiv mučnine u vožnji. Imaju i čepići ali su tablete djelotvornije.
I ja sam BW. Vilingen-S. Blizu smo skroz 🙈 mogle bi neku trudnicku kavu🤣
PseudoHTML, UBBCode and BB Code
Pozdrav svima! Cestitam na uspjesnim pregledima i slikicama. Evo ja se uz cjelodnevnu zgaravicu, mucim s grcevima u stomaku zbog kojih svako malo trcim na wc. Stalno mi se nesto prevrce u crijevima. Sve mi se poremetilo. Ne znam sta cu ako se to nastavi… 16.tjedan a meni samo gore…
Jooj jadna za nas dvije drugo tromjesečje samo gore, a ne bolje. Baš sam neki dan povraćala i sve dobro ustala se ja i pričam s dečkom pita on jel nebi trebalo bit bolje ja kažem pa sad već bi kaže on tebi sve gore, nije prošlo par sekundi ja opet grlim školjku 🤣🤣
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Ja isto od zadnjeg pregleda imam smeđe krvarenje, pregled je bio prije tjedan dana. Ja sam zaključila da je to zbog pregleda i ne zamaram se time (a sad ne znam jesam li u krivu😳). Sljedeći mi je pregled tek za dva tjedna.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji